Prima imagine cu Jador și iubita lui, Oana Ciocan, după ce s-au întors de la Survivor. Au fost surprinși la o clinică de înfrumusețare: „Am venit la estetician. Vreau să...”

 Calin Maria Bianca
.

Prima imagine cu Jador și iubita lui, Oana Ciocan, după ce s-au întors de la Survivor. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Jador a confirmat relația cu Oana Ciocan, fosta războinică în mai multe moduri. Ei bine, a fost descalificat de la Survivor fiindcă a fugit din tabăra Faimoșilor la iubita lui, iar la scurt timp și ea a revenit în România. Acum, după numeroasele zvonuri, au apărut și primele imagini!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

E clar că Jador și iubita lui, Oana Ciocan, nu se mai feresc de ochii lumii acum. Într-adevăr, nu s-au expus pe rețelele de socializare împreună, însă recent au fost surprinși în timp ce erau amândoi la o clinică de înfrumusețare și discutau. Imaginea care a ajuns în scurt timp virală a fost publicată de Viperele Vesele pe contul lor de Instagram, unde se poate observa clar că cei doi erau într-o discuție serioasă.

jador-principalajador-principala

Citește și: Jador a confirmat relația cu Oana Ciocan, fostă Războinică. Artistul i-a compus o melodie de dragoste, la Survivor All Stars: „Ascultă ce-ți dedică bărbățelul tău'

Citește și: Survivor All Stars 29 februarie – Cătălin Moroșanu a fost eliminat, iar Jador descalificat din concurs: „E cel mai dezonorant mod de a părăsi competiția'

Citește și: Diana Enache și-a botezat fiica, în mare secret. Cine sunt nașii nepoatei lui Adrian Enache și ce invitați surpriză a avut / IMAGINI EXCLUSIVE

Citește și: Cine este Cosmin Natanticu de la Power Couple. Provine dintr-o familie cu cinci frați și a rămăs fără mamă la 19 ani

Prima imagine cu Jador și iubita lui, Oana Ciocan, după ce s-au întors de la Survivor

Deși sunt la început de relație și totul trebuie să fie doar lapte și miere, mai ales în urma sacrificiilor făcute de amândoi în numele iubirii, cei doi îndrăgostiți nu au fost surprinși cu zâmbetul pe buze. Îmbrăcați lejer, stăteau la recepția unei clinici de înfrumusețare și cel mai probabil așteptau să le vină rândul, însă în același timp purtau o discuție serioasă, după cum arată fața artistului.

Nu știm însă ce vorbeau, dar cert este că nu se mai ascund și fac lucrurile împreună, ca un adevărat cuplu. Jador a împărtășit cu marea lui comunitate de fani că merge la clinică pentru o serie de îmbunătățiri, însă nu a precizat și faptul că este însoțit de iubita lui, Oana Ciocan.

„Vreau să fiu frumos, de asta am și venit la estetician. Sunt și bronzat acum', spunea Jador. 

Jador i-a compus o melodie de dragostei Oanei la Survivor All Stars

Noua iubită a lui Jador este Oana Ciocan (26 de ani), creator de conținut și fostă concurentă a show-ului de la Pro TV, iar artistul nu a ezitat și a confirmat relația, la Survivor All Stars. Mai mult decât atât, i-a dedicat tinerei câteva versuri de dragoste, după ce tatăl lui l-a dat de gol că are o parteneră.

 ​„Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna. Sunt multe stele pe cer, dar, pentru mine, strălucește numai una. Doresc să fiu cu tine cum dorește orbul să vadă lumina. Dacă nu voi fi cu tine, mai bine singur pentru totdeauna’, i-a cântat Jador iubitei sale.

Tot atunci, Jador și-a exprimat și dorința de a face nuntă cu Oana Ciocan, iar pe Cătălin Moroșanu l-ar vrea ca naș, ceea ce ne duce cu gândul că lucrurile sunt destul de serioase între cei doi.

„Această melodie este dedicată din partea mea, Jador, pentru iubita mea, pentru Oana. Ascultă ce-ți dedică bărbățelul tău! Nu că mă laud, dar fac cea mai frumoasă muzică. Cele mai frumoase cuvinte. Lăsați-mă să mă laud cu muzica mea! Sunt cel mai bun’, a mai spus el pe atunci.

Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars

Imaginile cu Jador și iubita lui, Oana Ciocan, vorbesc de la sine. Șitm deja că Jador a fost descalificat în ediția din 29 februarie, după ce a fugit din tabăra Faimoșilor și, în repetate rânduri, nu s-a supus regulamentului reality-show-ului difuzat de Pro Tv. Totuși, Viperele Vesele susțin că Oana Ciocan urmează să intre în show-ul filmat în avans, alături de Ana Pal, însă din informațiile care au ieșit la iveală deja, Oana Ciocan nu va avea o viață prea lungă la Survivor România.

Sursă foto: Facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton