Cum a fost prima întâlnire dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, după ce el s-a căsătorit cu Oana Moșneagu: „Mă topesc pe loc dacă mă atinge...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum a fost prima întâlnire dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, după ce el s-a căsătorit cu Oana Moșneagu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit civil în urmă cu câteva săptămâni. Cei doi se pregătesc acum pentru cununia religioasă și petrecerea de nuntă, care vor avea loc pe 2 iunie, însă între timp trebuie să și muncească. Iată cum s-a comportat actorul cu fosta iubită la locul de muncă, după ce s-a însurat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vlad Gherman este acum un bărbat însurat, cu acte în regulă, și se pregătește de cea mai frumoasă zi alături de superba lui soție, Oana Moșneagu. Sunt pe ultima sută de metri cu toate pregătirile pentru nuntă, însă la locul de muncă, actorul este foarte bine dispus și cu glumele la el. Știm că el și Cristina Ciobănașu, fosta lui iubită cu care a avut o relație de 10 ani, lucrează împreună, în cadrul unei emisiuni, însă nimeni nu se aștepta să se înțeleagă atât de bine.

vlad-gherman-si-oana-mosneagu-1vlad-gherman-si-oana-mosneagu-1

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman își doresc un copil cât mai repede: „Ne gândim cu atâta bucurie la momentul ăla!”

Citește și: Oana Moșneagu a făcut petrecerea burlăcițelor la Roma, la două săptămâni de la cununia civilă:  „Am avut parte de patru zile așa cum nici n-aș fi putut să mi le imaginez” / Vlad Gherman s-a distrat cu prietenii în Amsterdam

Citește și: Reacția lui Codin Maticiuc, după ce a fost acuzat că ar sustrage bani, din actele de caritate: „La banii pe care îi strâng anual, aș putea să fur 100.000 de euro, 200.000 de euro…”

Citește și: Alina Sorescu explică de ce nu a divorțat încă de Alexandru Ciucu, după 2 ani de procese: „Nu îmi doream să fi ajuns aici. Acum este apelul procesului”

Cum a fost prima întâlnire dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, după ce el s-a căsătorit cu Oana Moșneagu

După despărțire, mulți ajung să nu își mai vorbească însă nu este și cazul Vlad Gherman – Cristina Ciobănașu. Cei doi prezintă în continuare împreună o emisiune TV, unde distracția și voia bună este în toi. La prima întâlnire după ce actorul s-a însurat, cei doi au cântat în cadrul emisiunii melodia lui Alex Velea, „Dragostea se face minim doi„. Chiar Vlad Gherman a postat clipul video, în care se afla alături de fosta sa iubită, dar și de colega lor, Ruxandra Luca. Au dansat, au cântat și nu s-au sfiit să arate că poate exista prietenie chiar și după 10 ani de relație și o despărțire la mijloc.

E fierbinte rău, frige, frige/Nici o cisternă cu apă n-o stinge/Mă topesc pe loc dacă m-atinge/Super femeie/O-o-o, o-o-o/Dragostea se face-n minim doi', sunt versurile fredonate de Vlad Gherman în videoclipul pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Cristina Ciobănașu nu a participat la cununia civilă a actorului

Mulți fani s-au întrebat de-a lungul timpului dacă Cristina Ciobănașu va participa la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Ei bine, atât el, cât și ea, au explicat că acest lucru nu este posibil. Amândoi au venit cu numeroase argumente, astfel că actrița nu a fost prezentă nici la cununia civilă care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Totuși, a ținut să-i felicite în mediul online!

Aceasta le-a urat „Casă de piatră', iar răspunsurile celor doi proaspeți însurăței nu au întârziat să apară „Crisssiii, mulțumiiim mult', a spus Vlad Gherman. „Mulțumiiiiiim, Cris', a comentat și Oana Moșneagu.

Vlad Gherman încă mai are pozele cu Cristina Ciobănașu pe rețelele de socializare, deși s-a însurat cu Oana Moșneagu

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au trăit o frumoasă poveste de dragoste împreună, vreme de 10 ani, însă atunci când toți se așteptau la o nuntă din partea lor, au anunțat despărțirea. Nu le-a fost ușor și au recunoscut prin numeroase declarații că au suferit mult. Totuși, acum au o relație bazată pe respect și de prietenie, tocmai fiindcă muncesc împreună în continuare. Mai mult, deși ea are o relație cu Alexandru Mureșan, iar el s-a căsătorit cu Oana Moșneagu, în continuare au toate fotografiile de când formau un cuplu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton