"Nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce!". Prima reacție a familiei tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu. Ce a făcut Alexandru cu o zi înainte

 Dumitrache Laura
.

Prima reacție a familiei tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu. Familia tânărului accidentat mortal de actrița Monica Odagiu a făcut primele declarații despre tragicul eveniment. Vărul lui Alexandru a declarat că tânărul nu ar fi avut nicio intenție de a se sinucide, mai ales că, în urmă cu o zi, ar fi petrecut cu prietenii și ar fi consumat alcool. Bărbatul susține că acesta ar fi fost unul dintre motivele pentru care tânărul s-ar fi simțit rău în momentul producerii accidentului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Prima reacție a familiei tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu. Alexandru și-a găsit sfârșitul în cursul zilei de duminică, pe 9 aprilie, după ce a fost accidentat mortal de mașina condusă de actrița Monica Odagiu. Tânărul în vârstă de 33 de ani se afla în stația de autobuz, iar la un moment se apleacă și cade pe asfalt, chiar în momentul în care actrița trecea cu mașina. Deși Monica Odagiu a încercat să evite impactul, bărbatul a fost lovit în plin și a murit pe loc.

monica odagiumonica odagiu

Verișorul lui Alex, tânărul mort în accidentul din Capitală, a venit cu o primă reacție despre tragedie. Oamenii au luat în calcul mai multe ipoteze după ce au urmărit filmările de pe camerele de supraveghere din zonă. Una dintre acestea este că tânărul a vrut să-și pună capăt zilelor, aruncându-se în fața autoturismului actriței.

Citește și: Titi Aur, despre accidentul mortal în care a fost implicată Monica Odagiu: 'Mașina este o armă, ucide. Fata asta nu mai e om toată viața…'

Citește și:Cristian Tudor Popescu, după ce a văzut imaginile cu accidentul în care este implicată Monica Odagiu: „Tânărul s-a dus spre moarte”

Citește și:Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Cine a câștigat „bomba' de la jocul de amuletă, după verdictul Ancăi Dinicu

Citește și:Drama neștiută a Cristinei Bâtlan. Tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer: 'A fost la un pas de moarte, în comă 2 luni'

Mama tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu:”Fiul meu nu s-a sinucis”

Părinții lui Alexandru, tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu sunt înlemniți de durere. Au pregătit deja funeraliile pentru fiul lor, iar mama tânărului susține că fiul ei nu s-a sinucis, așa cum s-a zvonit în presă. „În primul rând m-a deranjat faptul că s-a spus că fiul meu s-a sinucis!Alexandru nu ar fi făcut niciodată asta!', a spus Florentina Murgu, potrivit impact.ro.

De asemenea, mama lui Alexandru a mai spus că fiul ei nu a fost dat afară de la serviciu. Mai mult, tânărul a lucrat în străinătate și avea mulți prieteni. „Apoi a m-a deranjat faptul că s-a zis că a fost dat afară de la locul de la muncă. De la cazinoul unde lucra. Nu e adevărat! El a lucrat în mai multe rânduri acolo, dar mai lucra, mai pleca. Era iubit de toată lumea! E a lucrat și în străinătate. A fost în Germania, în Anglia…', a mai spus mama lui Alexandru.

Familia lui Alexandru, tânărul accidentat mortal de actrița Monica Odagiu, exclude varianta sinuciderii

Alex, un tânăr în vârstă de 33 de ani, a fost accidentat mortal, în cursul zilei de duminică, 9 aprilie, de mașina condusă de actrița Monica Odagiu. După ce au urmărit filmările de pe camerele de supraveghere, polițiștii iau în calcul mai multe ipoteze, printre care și varianta sinuciderii. Familia tânărului decedat în accident a avut prima reacție despre tragicul eveniment. Verișorul lui Alex a declarat în emisiunea Acces Direct, că tânărul nu și-ar fi pus capăt zilelor, astfel că familia exclude această ipoteză.

'În primul rând, nu s-a sinucis, pentru că nu avea de ce. Pur și simplu s-a dezechilibrat, cum apare și pe filmare. A căzut în fața mașinii. Sâmbătă spre duminică, el a ieșit cu niște prieteni. Au consumat alcool, s-au distrat până dimineață.

El la ora 14:00 intra la muncă. Nu cum vorbește lumea că era drogat și beat. Alex a fost un băiat cuminte, ascultător, respectuos, nu a făcut probleme la nimeni. Ceea ce s-a întâmplat este foarte dureros pentru noi, pentru familia lui, pentru părinții lui. A plecat la muncă, dacă el toată noaptea a consumat alcool, vă dați seama, îi era rău. Era foarte amețit, nu era ok. A încercat să se ridice și să-și continue drumul, dar nu să se sinucidă. Monica Odagiu nu are nicio vină.',„, a declarat verișorul victimei la Acces Direct.

Actrița Monica Odagiu le-a cerut iertare părinților tânărului care și-a pierdut viața în tragicul accident

La scurt timp după producere accidentului, Monica Odagiu a fost dusă la secția de Poliție de la Udriste pentru a fi audiată. La scurt timp a venit și familia tânărului decedat în accident, moment în care actrița și-a cerut iertare.Vă rog să mă iertați, nu am vrut'. Tragicul eveniment a avut loc pe strada Știrbei Vodă, în dreptul stației STB Luterană. Actrița a povestit pe pagina sa de Facebook că trece prin momente cumplite.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz și au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. ', a scris Monica Odagiu pe Facebook.

Anchetatorii analizează imaginile de pe camerele de supraveghere

Au apărut primele imagini video cu momentul accidentului în care Alex și-a pierdut viața, Din imagini, se vede că tânărul în vârstă de 33 de ani stătea pe o bancă, în stația de autobuz.

La un moment dat, acesta face câțiva pași în față și se prăbușește direct pe șosea. În acel moment, mașina condusă de Monica Odagiu l-a lovit, deși a încercat să îl evite. Cauza decesului bărbatului este un traumatism cranio-cerebral cu leziuni incompatibile cu viața. În următoarele zile vor veni și rezultatele analizelor toxicologice, care vor arăta dacă tânărul era sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe interzise.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton