Alec Baldwin, primele declarații după ce și-a omorât accidental colega: „Sunt distrus...”

 Sutiu Theodora
.

Alec Baldwin a făcut primele declarații, după ce și-a omorât accidental o colegă de platou, Halyna Hutchins, cu o armă de recuzită. Vedeta de la Hollywood este foarte marcată de evenimentele care au luat o turnură dramatică și anunță că va coopera în totalitate cu poliția pentru a duce la final investigația deschisă după incident.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorul Alec Baldwin a ucis-o joi cu un foc de armă, accidental, Halyna Hutchins şi l-a rănit pe regizorul westernului Rust, filmat în statul american New Mexico. Arma din recuzită trebuia să aibă gloanțe oarbe. Autoritățile competente au deschis o anchetă, dar până în prezent nu s-a aflat cum a fost posibilă această tragedie care a șocat pe toată lumea.

alec-1-1alec-1-1

Primele declarații ale Alec Baldwin

Femeia pe care Alex Baldwin a omârât-o accidental este Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, considerată una dintre cele mai promițătoare talentele de la Hollywood.

Nu există cuvinte să-mi exprim starea de șoc și tristețea privind tragicul accident care a luat viața Halynei Hutchins, o soție, mamă și colega noastră profund admirată.

Cooperez pe deplin cu ancheta poliției privind modul în care această tragedie a avut loc și țin legătura cu soțul ei, oferindu-mi sprijinul pentru el și familia lui. Inima îmi este frântă pentru soțul ei, fiul lor și pentru cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Halyna', arată mesajul transmis pe Twitter de Alec Baldwin.

Actorul ar fi decis să se retragă din viața publică

Mai mult decât atât, surse din anturajul actorului spun că Alec Baldwin ar fi decis să se retragă din viața publică, după tragicul eveniment.

Baldwin, în vârstă de 63 de ani, are nevoie „de timp pentru el însuși să-și revină', potrivit unei surse citate de revista People.

A fost devastat. Așa se descurcă el în momentele dificile. Ori de câte ori se întâmplă ceva rău, pe termen scurt, se îndepărtează de viața publică. Baldwin a fost „de neconsolat ore în șir' în urma incidentului: „Toată lumea știe că a fost un accident, dar este absolut devastat', a mai spus sursa.

Citește și: Alec Baldwin a împușcat accidental două persoane pe platoul de filmare

Citește și: Hilaria și Alec Baldwin, din nou părinți

Citește și: Dani și Gabriela Oțil și-au botezat fiul

Citește și: Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie

Ce s-a întâmplat, de fapt, pe platourile de filmare de la Rust

Alec Baldwin a omorât-o, joi, cu un foc de armă, în mod accidental, pe directoarea de imagine şi l-a rănit pe regizorul westernului Rust, filmat în statul american New Mexico.

În timpul repetițiilor, Baldwin a primit un pistol care ar fi trebuit să fie sigur, dar care avea muniție reală. Când arma s-a descărcat, atât Hutchins, cât și Souza au fost răniți. Directoarea de imagine a murit, iar Souza a fost dus la spital, dar între timp a fost externat.

Potrivit unor informații, arma de recuzită care i-a fost înmânată actorului Alec Baldwin pe platoul de filmare i-a fost prezentată ca fiind „o armă rece,' nepericuloasă, însă în momentul detonării, s-a dovedit că avea muniţie reală. Cel care i-a dat pistolul actorului a fost un asistent de regie.

Arma mai fusese manipulată înainte de cel puțin încă o persoană, iar Baldwin a susținut că nu știa că pistolul avea pe țeavă un glonte real.

FOTO Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton