Primele declarații ale tinerei care susține că a fost bătută de Florin Salam într-o cameră de hotel: "Mergi la un om care pare ok și vezi un monstru"/ Unde se află artistul în prezent

 Dumba Gabriela
.

Tânăra care îl acuză pe Florin Salam că a bătut-o, pe 1 ianuarie, într-o cameră de hotel din București a făcut primele declarații publice și susține că manelistul „este un monstru”. Surse judiciare afirmă că tânăra bătută de Florin Salam, pe nume Mihaela Cornelia Iancu, ar fi damă de companie și are 23 de ani. Pe de altă parte, Florin Salam nu se află în țară și impresarul său a explicat despre ce este vorba în acest scandal și unde este plecat, acum, manelistul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Poliția Capitalei a anunțat, marți, că Secția 1 a fost sesizată prin plângere scrisă de către o tânără în vârstă de 23 de ani că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră dintr-un hotel din Sectorul 1 ar fi fost agresată fizic de către un bărbat în vârstă de 44 de ani. Agresorul este Florin Salam și incidentul ar fi avut loc în 1 ianuarie, la Grand Hotel (fostul Intercontinental). Tânăra care ar fi fost bătută de Florin Salam a făcut declarații.

62135272-262135272-2

Primele declarații ale tinerei care susține că a fost bătută de Florin Salam

Tânăra de 23 de ani, care susține că ar fi fost bătută de Florin Salam, spune că manelistul este un monstru și că nu a bănuit nicio secundă că i se poate întâmpla așa ceva.

'Am făcut atac de panică de dimineață. Deci vă rog să mă credeți chiar nu sunt ok. Pe 1 (n.r. ianuarie), în prima seară a anului, nimeni nu își dorește să i se întâmple chestia asta, adică să îți începi anul așa și mergi la un om care pare, atenție, pare ok și te duci acolo și vezi un monstru', a declarat tânăra care acuză că a fost bătută de Florin Salam pentru Antena 3.

Tânăra, în vârstă de 23 de ani, a venit la Secția 1 de Poliție și a depus plângere împotriva lui Florin Salam. Ea a spus că a fost lovită în cap și în piept cu telefonul mobil, atunci când se afla cu Florin Salam, pe 1 ianuarie, într-o cameră de hotel din Sectorul 1.

Până la această oră, Florin Salam nu a fost audiat. A fost deschis un dosar penal in rem pentru loviri și alte violențe, iar, conform unor surse, Florin Salam urmează să fie audiat la Secția 1 de Poliție.

Tot potrivit unor surse, femeia și-a scos un certificat medico-legal cu care să poată să-și probeze toate acuzațiile pe care i le aduce manelistului.

Citește și:Florin Salam și Roxana Dobre au fost surprinși în metrou: „Merge și cu metroul regele’. Reacția fanilor

Citește și:Roxana Dobre și-a aniversat ziua de naștere. Ce cadouri a primit de la Florin Salam: „Sunt mai îndrăgostit din zi în zi’

Unde este Florin Salam în prezent, după izbucnirea scandalului în care tânara de 23 de ani acuză că a bătut-o

Nicolae Constantin, managerul lui Florin Salam, a explicat că agresiunea de care este acuzat Florin Salam este una inventată, invocând un nou caz de fake-news, precum cel în care manelistul a fost dat decedat.

'E o știre falsă. Nu e nimic adevărat', susține managerul lui Florin Salam pentru fanatik.ro.

'El nu mai cântă gratis la mafioți și i s-a făcut o manevră. Dar, dacă există o plângere, Poliția trebuie să o verifice, să te cheme la declarație. Este foarte ușor să depui asemenea declarații, dar se va demonstra că nu e nimic adevărat. E doar o măgărie', mai explică Nicolae Constantin.

Mai mult, susține el, Florin Salam nu este genul care să bată femei, ci dimpotrivă. 'El nu bate femei, el nu a bătut în viața lui femei. Adică, vă zic, femeile au făcut ce-au vrut cu el. La modul că, pe vremuri, când mai făcea și el prostii, dacă i se cereau 500, el plătea 1.500', mai susține managerul lui.

În altă ordine de idei, Florin Salam se va prezenta, susține managerul său, la declarații, atunci când va reveni în țară.

'Acum este plecat în Spania. E plecat cu Roxana Dobre. Îl așteaptă degeaba acum la audieri. Nu au ce declarații să ia acum, dar când vine acasă, o va face. Nu fuge el de declarații. Și atunci o să se afle adevărul. El acum e în Spania, e naș acolo', a mai dezvăluit managerul lui Florin Salam.

Ce a transmis Poliția Capitalei cu privire la scandalul în care este implicat Florin Salam

Poliția Capitalei a anunțat, marți, că Secția 1 a fost sesizată prin plângere scrisă de către o tânără în vârstă de 23 de ani că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră dintr-un hotel din Sectorul 1 ar fi fost agresată fizic de către un bărbat în vârstă de 44 de ani.

'La data de 1 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal și au fost efectuate verificări la adresa menționată, în vederea administrării probatoriului.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe', a transmis Poliția Capitalei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton