Primele imagini cu accidentul mortal în care a fost implicată Monica Odagiu. Detalii tulburătoare din momentul impactului

 Oana Pantazi
.

Pe 9 aprilie, Monica Odagiu a accidentat mortal un pieton, în București. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani s-ar fi aruncat în fața mașinii, iar actrița nu a avut pur și simplu cum să îl evite. Din imaginile de la locul accidentului reiese clar că Monica Odagiu nu se afla pe trecerea de pietoni, așa cum s-a speculat, în momentul în care a avut loc accidentul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Monica Odagiu conducea în zona Sălii Palatului când a lovit un pieton de 33 de ani care, din primele informații, ar fi căzut în fața mașinii. Tânărul accidentat s-a ridicat de pe banca din stația de autobuz și s-a precipitat spre stradă, ajungând imediat în fața mașinii conduse de actriță, care, din păcate, l-a văzut prea târziu.

309438193-1241511170026809-724056787092247946-n-1024×576-1309438193-1241511170026809-724056787092247946-n-1024×576-1

Primele imagini cu accidentul mortal în care a fost implicată Monica Odagiu

Recent au fost date publicității primele imagini cu accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu. Tânăra conducea dinspre Calea Victoriei pe Strada Știrbei Vlodă, iar în dreptul stației Luterană a lovit un bărbat. Camera de supraveghere din zonă a surprins întregul moment, iar din imagini se vede cum victima stătea într-o stație de autobuz, pe bancă.

La un moment dat, bărbatul s-a ridicat și s-a precipitat în stradă, chiar în fața mașinii la volanul căreia se afla Monica Odagiu. Actrița a virat brusc pe contrasene, încercând să evite impactul, dar nu a reușit, în zonă fiind o singură bandă în apropierea stației de autobuz.

Citește și: Drama care aproape le-a despărțit pe surorile Ana și Monica Odagiu: „Puteam să nu ne mai apropiem niciodată'

Citește și: Cine este Monica Odagiu. Azi, actrița a accidentat mortal un pieton, în București

Citește și: Mihai Mitoșeru a suferit foarte mult după Noemi, fosta lui soție, dar acum spune că este fericit, deși nu are o relație: ‘Când o să fie momentul o să simt și o să o am…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Marina Dina cu gemenii ei, născuți prematur: „Până la 3 ani, mă trezeam de 20 de ori pe noapte'

Mai mult, erau foarte multe mașini parcate în jurul stației. Din imagini se vede că bărbatul nu se afla pe trecerea de pietoni, așa cum s-a speculat inițial, și e posibil ca unghiul de vizibilitate al actriței să fi fost micșorat în acea zonă.

Victima a fost resuscitată, însă nu a putut fi salvată. Polițiștii au testat-o pe Monica Odagiu pentru alcool, însă rezultatul a fost zero. Toate aspectele accidentului urmează a fi lămurite de polițiștii Brigăzii Rutiere și de procurorii Judecătoriei Sectorului 1, care desfășoară cercetări in rem (fără persoană pusă în acuzare).

Primul mesaj postat de Monica Odagiu după accident

Monica Odagiu, 26 de ani, a fost implicată într-un accident rutier, duminică, 9 aprilie, la orele după-amiezii, care s-a soldat cu moartea unui bărbat în vârstă de 35 de ani, care traversase neregulamentar. Vedeta nu se afla sub influența alcoolului sau al altor substanțe la momentul producerii tragediei. Monica Odagiu a făcut primele declarații despre momentele prin care a trecut. Cântăreața a afirmat că este traumatizată de întreaga experiență și și-a manifestat sprijinul față de familia bărbatului care a murit, în urma accidentului.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit.

Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul’, a scris Monica Odagiu pe Facebook.

Sursa foto: Instagram, captură video PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton