Primele imagini cu Ana Morodan după ce a ieșit din arest. Cum s-a afișat Contesa Digitală pe stradă și care au fost primele lucruri pe care le-a făcut

 Oana Pantazi
.

Au apărut primele imagini cu Ana Morodan după ce a ieșit din arest. Ana Morodan a agitat apele săptămâna trecută, după ce a fost surprinsă de oamenii legii conducând fără permis și sub influența substanțelor interzise. Acum, încet-încet, Contesa Digitală revine la viața obișnuită, chiar dacă ușor mai low-profile. Iată în ce ipostază a fost fotografiată recent Ana Morodan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Primele imagini cu Ana Morodan după ce a ieșit din arest. Ana Morodan a trecut recent prin momente grele, fiind reținută de poliție, după ce a provocat un accident. Aceasta a refuzat inițial testarea, dar, în aceeași seară, la al doilea filtru, a fost descoperită conducând sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. După aceste evenimente care au agitat puternic apele în social media și nu numai, Contesa Digitală a încercat să fie cât mai low profile, dar tot a fost surprinsă, recent, de către paparazzii Cancan.

ana-morodan-isi-micsoreaza-sanii-1ana-morodan-isi-micsoreaza-sanii-1

Primele imagini cu Ana Morodan după ce a ieșit din arest

Ana Morodan a fost dintotdeauna o prezență strălucitoare, care iese din tipare, așadar, chiar dacă a trecut prin momente dificile, Contesa Digitală nu a renunțat la ritualurile ei de beauty. Ana a fost suprinsă recent de către paparazii Cancan în timp ce se îndrepta spre un salon de înfrumusețare.

Citește și: Ce dietă ține Ana Morodan: „Mănânci, practic, toți nutrienții de care are nevoie corpul tău

Citește și: Ana Morodan are un nou iubit. A postat prima imagine cu el: „Florile cu cea mai mare însemnătate au venit din partea partenerului meu actual

Citește și:Adriana Bahmuțeanu o critică pe Ana Morodan, după ce a condus băută și sub influența substanţelor interzise: „Crede că i se cuvine totul, asta este beția celebrității’

Evident însoțită de un șofer, după ce i-a fost suspendat permisul de conducere, Ana Morodan a mers la un coafor din zona Floreasca. Deși de obicei se face remarcată din prima clipă, de data aceasta Ana Morodan a optat pentru o ținută mult mai low profile, încercând să nu iasă prea mult în evidență.

Îmbrăcată elegant, cu un pardesiu de culoare neagră, pantofi crem, geantă Hermes, ochelari fumurii, dar nefardată, Ana Morodan a ajuns oarecum neremarcată la coafor, însă paparazzii au reperat-o, iar primele imagini le găsiți AICI.

Ana Morodan regretă incidentul care a adus-o în atenția tuturor

În urma incidentului de la finele lunii martie, Ana Morodan s-a ales cu nu mai puțin de 3 dosare penale, fiind reținută pentru 24 de ore. Mai mult, având în vedere accidentele pe care le-a provocat, în acest moment Ana Morodan se află sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

La scurt timp după incident, Ana Morodan a făcut și primele declarații, recunoscându-și greșeala.

„Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți cân nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită.

Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai rău. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie de mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru!', a scris Ana Morodan pe Facebook și Instagram.

Foto: Facebook, Instagram, Cancan.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton