Primele imagini de la Chefi fără limite, noul show de la Antena 1. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu sunt prezentatorii

 Miniosu Alexandra
.

Primele imagini de la Chefi fără limite, noul show de la Antena 1. La începutul lunii septembrie, telespectatorii Antena 1 au primit o veste uimitoare. După Chefi la cuțite, fanilor li se pregătește o nouă surpriză. Chefi fără limite e noul show culinar ce urmează să fie difuzat pe micile ecrane și îi are ca protagoniști Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Au apărut deja primele imagini!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Primele imagini de la Chefi fără limite, noul show de la Antena 1. Fanii trio-ului Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu ard de nerăbdare să-i revadă la televizor. Vor reveni în forță cu un alt show culinar, Chefi fără limite. Vor avea parte de noi surprize, iar concurenții vor trece prin provocări inedite. Filmările sunt în plină desfășurare și au apărut deja primele imagini.

chef8chef8

Primele imagini de la Chefi fără limite, noul show de la Antena 1. În curând, la Antena 1 urmează să apară primul show culinar de călătorie din România. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu își vor forma noi echipe, cu scopul de a cunoaște noi oameni talentați în ale gastronomiei. În GALERIA FOTO, puteți vedea primele imagini din competiție.

Citește și: Care sunt regulile emisiunii „Chefi fără limite' de la Antena 1.Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea sunt prezentatorii

Citește și: De ce a fost Chef Cătălin Scărlătescu dat afară de la un restaurant:„Am făcut o tâmpenie. Am primit un șut și…'

Citește și: Prezentatoarea TV Eli Roman a născut a treia oară! Prima imagine cu bebelușul:„Un miracol'

Citește și: Bianca Drăgușanu susține că mama lui Gabi Bădălău crede că se droghează:„Nu mă vrea…'

Primele imagini de la Chefi fără limite, noul show de la Antena 1

Primele imagini de la Chefi fără limite, noul show de la Antena 1. Spre deosebire de Chefi la cuțite, emisiunea Chefi fără limite se filmează în Grecia, în diferite locații de basm. Concurenții vor învăța cum să prepare corect fructele de mare, însă și alte delicii culinare.

Cei trei chefi au postat pe conturile lor de Instagram primele imagini de la Chefi fără limite. Sorin Bontea a fost surprins în timp ce gătea un preparat delicios, iar printre degustători s-a aflat și soția lui Răzvan Fodor, Irina Fodor. Florin Dumitrescu s-a filmat cu zâmbetul pe buze, dovadă că atmosfera este una plăcută în cadrul show-ului.

„Acest format, Chefi fără limite, cred că va scoate tot ce e mai rău în noi. Iar în felul ăsta nu cred că ne-ați văzut niciodată, adică așa în aer liber și lăsați de capul nostru, să nu avem nicio limită.

Va fi practice și o expediție culinară. Vom vedea rețete noi, locuri noi și foarte multe situații dificile. Abia aștept să îi văd și pe prietenii mei, Cătălin și Florin, la treabă', a spus Sorin Bontea despre Chefi fără limite, conform spynews.ro.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu sunt prezentatorii

Primele imagini de la Chefi fără limite, noul show de la Antena 1. Sorin Bontea a dat puțin „din casă' și a dezvăluit că filmările se vor face în mai multe insule din Grecia. Fiecare insulă are ceva specific, iar asta îi va ajuta pe concurenți să-și dezvolte cunoștințele în materie de gătit.

„Schimbăm insule dintr-o parte în alta, se schimbă tradiția. Fiecare insula are ceva specific. Într-un loc am găsit nu știu ce pâinică, într-un loc am găsit nu știu ce băutură. Adică în fiecare insulă găsim ceva nou. Plus de asta trebuie să ne adaptăm. La felul de mâncare pe care îl gătesc ei aici. (…) Știu și eu despre tzatziki, salată grecească și souvlaki și ce-o mai fi pe-acolo', a continuat el.

Sorin Bontea a mai declarat că în acest show va fi adrenalină 100%. În comparație cu Chefi la cuțite, acum nu vor mai găsi ingredientele atât de repede și vor trebui să găsească soluții. A descris totul ca fiind o „provocare continuă', una așteptată cu sufletul la gură de telespectatori.

„Trebuie să te lupți pentru fiecare. Este o provocare continuă, de când ne trezim de dimineață, nu numai pentru noi, dar și pentru echipă la fel. Și echpa, nu mai zic… Cum doarme și echipa, îi mai bate vântul, se mai mișcă marea. Totul este foarte mișto și te ține în priză. Adrenalină 100%', a conchis chef-ul.

Emisiunea Chefi fără limite e filmată în Grecia

Show-ul culinar Chefi fără limite are un format original. În fiecare ediție, telespectatorii vor putea cunoaște preparate tradiționale, din Grecia, și nu numai.

Cei trei chefi au rolul de a coordona echipele. Concurenții vor trebui uneori să-și găsească singuri ingredientele necesare sau ustensilele pentru gătit, lucru ce rerezintă o mare provocare, mai notează sursa menționată.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton