Doru Todoruț are o nouă iubită, după despărțirea de Irina Baianț! Primele imagini cu femeia care îi stă alături artistului

 Borcilă Andreea
.

Primele imagini cu Doru Todoruț și noua lui iubită. Solistul trupei Deepcentral și-a surprins fanii pe rețelele sociale, după ce s-a afișat cu noua sa parteneră de cuplu. Artistul iubește din nou, la doi ani după despărțirea de logodnica lui, soprana Irina Baianț. Pe atunci, cei doi au fost la un pas să facă pasul cel mare, însă nu a fost să fie. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Solistul trupei Deepcentral a cunoscut succesul pe plan profesional, însă în viața amoroasă, artistul a trecut prin momente delicate. Acum nouă ani, Doru Todoruț divorța de prima lui soție, Rocsana Daliana, cu care are trei fetițe superbe. Mai târziu, o cunoștea pe soprana Irina Baianț cu care s-a și logodit, însă nu au mai ajuns în fața altarului. Acum, cântărețul apare fericit în fotografiile din social media, alături de noua lui iubită, semn că cei doi se înțeleg foarte bine. 

Doru-Todorut-1Doru-Todorut-1

Doru Todoruț și noua lui parteneră au plecat într-o vacanță în capitala Franței, mai exact în parcul de distracții Disneyland, la 32 kilometri distanță de centrul Parisului. Artistul a postat mai multe fotografii și story-uri pe pagina de Instagram, unde le-a arătat fanilor cât de bine se distrează cei doi: „celor mari, celor mici ne e drag tuturor în lumea copiilor!', a fost unul dintre mesajele postate de artist în online. 

Citește și: Doru Todoruț, final de proces cu fosta soție:”S-a micșorat pensia alimentară”

Citește și: Doru Todoruț, executat silit de fosta soție:”Mi-a luat toți banii…” Ce se întâmplă cu pensia alimentară a copiilor

Citește și: Actrița Jossara Jinaro a murit la doar 48 de ani!Care a fost cauza morții

Citește și: Nicoleta Dragne este însărcinată a doua oară.Prima imagine cu burtica de gravidă

Primele imagini cu Doru Todoruț și noua lui iubită

Noua iubită a lui Doru Todoruț este o persoană foarte discretă și nu se cunosc detalii despre viața ei privată. Drept dovadă, nici artistul nu a etichetat-o în pozele de pe rețelele sociale, creând astfel mult suspans în jurul lor. În ambele fotografii, frumoasa șatenă îi stă alături artistului, zâmbind larg. Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată, iar timpul petrecut împreună i-a apropiat mai mult: „amurg în doi demn de un vis / Doi trubaduri, un turn și un Paris', a scris el în dreptul unei imagini în care e îmbrățișat de către iubita lui. 

„Sunteți tare frumoși !', „Frumoase versuri, bună rima..! Distracție plăcută, relaxare maximă!', „Grande carro va doresc relax frumos', au fost câteva dintre mesajele de apreciere din partea urmăritorilor. 

Doru Todoruț și fosta logodnică nu au mai ajuns în fața altarului 

Câțiva ani mai târziu de la divorțul de mama fetițelor lui, artistul s-a îndrăgostit de soprana Irina Baianț, cu care s-a și logodit. La un an distanță de la cererea în căsătorie, cântărețul și iubita lui au decis să rupă logodna și să meargă pe drumuri separate. Despărțirea lor i-a luat prin surprindere pe fani, dar și pe cei apropiați, pentru că mulți dintre ei se așteptau să anunțe data nunții. 

Conform unor surse din anturajul celor doi, solistul trupei Deepcentral și Irina Baianț n-ar fi trecut testul izolării din perioada de pandemie, scrie Cancan.ro. Apropiații celor doi au susținut că, în acea perioadă, relația celor doi s-ar fi deteriorat din cauza unor momente mai tensionate. Totuși, cei doi au rămas discreți în privința adevăratului motiv pentru care nu au mai ajuns în fața altarului. 

Doru Todoruț, despre divorțul de mama copiilor lui 

Doru și Rocsana au format una dintre cele mai frumoase si sudate familii din showbiz. În 2013, Doru Todoruț si soția sa, Rocsana Daliana, au decis să divorțeze. De atunci, Rocsana s-a ocupat singură de cele trei fetițe ale fostului cuplu. Artistul s-ar fi implicat destul de puțin în creșterea lor, având în vedere că avea un program extrem de încărcat.

„A fost o decizie comună aceea de a nu vorbi despre divorţ. Copiii trebuie să se bucure de copilărie, adulţii mai fac greşeli. Ca părinţi relaţionăm foarte bine, mai bine decât atunci când eram împreună. Există înţelegere şi linişte. Gemenele sunt încă mici şi nu ştiu nimic, dar Rebeca are 5 ani şi a pus nişte întrebări fireşti. Realitatea s-a acceptat destul de uşor’, a declarat el, la Prima TV.

„Dacă m-ar întreba cineva dacă îmi pare rău că m-am căsătorit şi am divorţat, aş spune că nu, pentru că am aceste trei fetiţe', a mai afirmat solistul, la acea vreme. 

Sursă foto: arhivă, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton