Primele imagini cu noul apartament al Andreei Tonciu. Vedeta a investit o sumă uriașă în noua locuință

 Calin Maria Bianca
.

Primele imagini cu noul apartament al Andreei Tonciu. Vedeta a investit o sumă uriașă în locuința în care se va muta curând. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Tonciu a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, astfel că apare destul de rar pe micile ecrane în ultima vreme. Totuși, își mai ține fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei personală prin activitatea din mediul online. Recent, a postat un clip video din noul apartament! Iată ce design a ales!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu a pozat întotdeauna într-o femeie care știe ce vrea și reușește mereu să obțină ceea ce își dorește. Ei bine, în urmă cu câteva luni, vedeta a declarat că și-a achiziționat un nou apartament, care pe atunci era în renovări pentru a fi exact pe placul ei. Nici acum nu este finalizat și gata de mutat în el, însă cert este că mai sunt puține detalii de pus la punct după cum se vedea în clipul video postat de Andreea Tonciu.

whatsapp-image-2023-10-05-at-11.53.15-1whatsapp-image-2023-10-05-at-11.53.15-1

Citește și: Cum arăta Andreea Tonciu înainte de operațiile și intervențiile estetice. Ce spun fanii despre transformarea vedetei

Citește și: De ce și-a mutat Andreea Tonciu fiica de la o școală de stat la una privată: „Vreau să fie în siguranță…”

Citește și: Reacția lui Alexandru Papadopol, după ce Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit: „Atunci m-a sunat să îmi zică…”

Citește și: Chefi la cuțite 5 octombrie – Răzvan Mincă a fost eliminat. Reacția lui Cătălin Scărlătescu: „Nu poți să faci prostia aia în farfurie!'

Primele imagini cu noul apartament al Andreei Tonciu

Andreea Tonciu are tot ce își dorește, iar pe lângă familia superbă pe care a întemeiat-o alături de soțul ei, Daniel Niculescu, se vede clar că trăiește pe picior mare. Nu s-a sfiit niciodată să recunoască faptul că îi place luxul, iar dacă în urmă cu câteva luni se lăuda cu noul ei bolid de lux, acum se mândrește cu noul apartament. Ce-i drept, are toate motivele! Bruneta și-a achiziționat un apartament mai mare decât cel în care încă locuiește. Așa cum era de așteptat, a ales o zonă foarte bună a Capitalei, astfel că prețul a fost în jur de 150.000 de euro din declarațiile ei.

„Mi-am luat un apartament mai mare decât asta în care stau și am luat totul de la 0, am turnat și șapă, am luat totul de la 0. Am băgat foarte mulți bani în el, dar mai am de băgat o grămadă.Chiar zicea și soțul meu că băgăm atâția bani în el, când puteam să ne luăm o vilă, dar mie îmi place mult aici în complexul în care stau, stăm și vis-a-vis de mama mea, iar ea mă ajută cu fiica mea, și mama și sora, de asta am vrut aici, cu toate că într-un an-doi, soțul vrea să ne mutăm'a afirmat Andreea Tonciu în urmă cu mai mult timp.

Vedeta a investit o sumă uriașă în noul apartament

Ei bine, dacă atunci când făcea aceste declarații, noul apartament era șantier cu numeroși muncitori, acum Andreea Tonciu începe să își vadă visul devenit realitate. Vedeta a ales pentru pardoseală nuanțe de alb cu reflexii aurii, iar tot pe acest design a mers și atunci când a venit vorba despre decor. A îmbinat stilul clasic cu cel modern, astfel că predomină nuanțele de alb, gri și crem, cu detalii aurii, după cum se poate observa din pozele atașate.

Totuși, menționăm că apartamentul vedetei nu este în varianta finală momentan, ci mai sunt de făcut retușuri și de pus unele lucruri la punct, acestea fiind doar primele poze din apartamentul de lux al Andreei Tonciu.

Din ce câștigă bani Andreea Tonciu, după ce s-a retras din televiziune

Andreea Tonciu nu ezită și trăiește în continuare o viață pe lux și opulență, deși s-a retras din televiziune. Mulți se întreabă de unde are atât de mulți bani și cum reușește să aibă tot ceea ce își dorește, astfel că vedeta a făcut lumină în acest caz.

„Cash-ul intră, dar intră din alte resurse. Resursele vin din partea soțului, pentru că eu sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult.Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare sau ceea ce îmi place mie cel mai mult, să mă angajez bucătar. Aș investi și mi-aș face propria afacere cu bucătărie cu mâncare, să fiu patroană.

Acest apartament are trei camere și două băi. (…) Un apartament ca al meu costă peste 150 de mii de euro. Știi ce este fericit pentru mine? Eu stau și toate îmi vin. E, vezi, știi ce înseamnă să fii mamă, ce responsabilitate pot să am?! (…) Peste 200 de mii de euro am cheltuit pe mașina cea nouă. Vrei să-ți spun câți bani am în contul din bancă?’, a susținut Andreea Tonciu, în urmă cu câteva luni.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton