Primele imagini cu Raluca Pastramă după ce ar fi bătut-o Pepe! Unde a mers la scurt timp după ce l-a reclamat la Poliție

 Oana Pantazi
.

La scurt timp după ce Pepe ar fi bătut-o și după ce ea a cerut ordin de protecție împotriva soțului ei, Raluca Pastramă a publicat primele imagini pe Instagram!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși în momentul de față presa și mediul online vuiesc după ce s-a aflat că Pepe și-ar fi bătut soția, motiv pentru care ea a cerut ordin de restricție, iată că Raluca Pastramă a făcut un gest neașteptat…

Deși, cu siguranță, Raluca Pastramă nu traversează în aceste zile cele mai bune momente ale vieții ei, la scurt timp după incidentul petrecut în plină stradă între ea și Pepe, soția artistului a publicat pe Instagram primele imagini.

Raluca Pastramă merge mai departe alături de Rosa și Maria

În momentul de față, Raluca Pastramă a obținut ordin de restricție împotriva lui Pepe, dovadă că se teme pentru integritatea ei, însă, pe de altă parte, soția artistului a vrut să demonstreze că viața merge mai departe… Așadar, la scurt timp de la producerea incidentului în care Pepe ar fi agresat-o, bruneta a postat… cea mai bună dovadă că viața, cu bune și cu rele, merge mai departe.

raluca-si-fetiteleraluca-si-fetitele

Pe contul de Instagram al Ralucăi au apărut astăzi fotografii în care ea și cele două fiice ale ei și ale lui Pepe par să se distreze de minune în parc. Raluca poartă mască în timp ce își dă fetițele în leagăn și nimic nu pare să amintească de momentele cumplite pe care le-a traversat.

A obținut ordin de restricție împotriva lui Pepe

Dacă, recent, Pepe își șoca fanii cu anunțul divorțului, în care nu uita să menționeze că, în urma despărțirii, el și Raluca se înțeleg mai bine ca niciodată, iată că, de fapt, lucrurile nu stau deloc așa! Se pare că Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pastramă, iar aceasta a mers la Poliție, unde a cerut ordin de protecție.

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție: 'A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție'

Citește și: Florin Busuioc, din nou la un pas de moarte, după infarctul suferit pe scenă, acum 2 ani: „Am înlemnit cu toții!”

Citește și: Elena Băsescu a vorbit în premieră despre faptul că fiica ei cea mare s-a năcut prematur: „Din păcate…”

Citește și: Mirela Vaida pierdut două sarcini, înainte de a deveni mama a trei copii. Cum a depășit trauma: „Nu a fost ușor. Dacă ar fi să o iau de la capăt…”/ EXCLUSIV

Scenele ar fi avut loc chiar în fața bazei sportive Dinamo, acolo unde bruneta își ducea fetițele la cursurile de tenis. Artistul a venit după ele și a avut loc o ceartă aprinsă, moment în care ar fi răbufnit de față cu Rosa și Maria. După episodul care a avut loc în parcarea stadionului Dinamo, încă soția vedetei a mers la Poliție, unde a depus plângere împotriva lui Pepe pentru loviri și alte violențe, potrivit Click!.

Se pare că micuțele se aflau pe terenul de tenis atunci când Pepe a început să fie agresiv. Artistul ar fi strâns-o de gât, apoi ar izbit-o de mașină și ar fi lovit-o în față cu podul palmei, potrivit Cancan. Se pare că, după acest incident șocant, Raluca Pascu și-a contactat avocatul și dorește custodia exclusivă a fetițelor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton