Primele imagini cu Simona Gherghe însărcinată cu al doilea copil. Prezentatoarea TV poartă haine lejere

 Pirvu Cristina
.

Simona Gherghe este însărcinată pentru a doua oară. Anul viitor, în 2019, aceasta va aduce pe lume o surioară sau un frăţior pentru Ana Georgia. Vedeta nu a confirmat vestea, însă primele imagini cu burtica de graviduţă dau de bănuit. Iată cum a apărut la „Acces Direct”!

Simona Gherghe a evitat, în ultima perioadă, să răspundă concret la întrebarea dacă este sau nu însărcinată pentru a doua oară, dar iată că adevărul a ieșit la iveală fără voia ei. Dan Capatos a dat-o de gol, în direct la TV.

Frumoasa prezentatoare TV va deveni mamă pentru a doua oară, dar cu toate acestea continuă să apară la TV, la „Acces Direct”, emisiunea de la Antena 1, difuzată de luni până vineri de la 17.00-19.00. În ediţia de ieri, Simona Gherghe a ales să poarte o bluză largă, verde deschis şi pantaloni mulaţi, închişi la culoare.

Se pare că aceasta a ales să porte haine mai lejere, deloc mulate pe trup. Cu toate acestea, în momentul în care Simona s-a aşezat pe scaun alături de Alex Velea, articolul vestimentar i s-a lipit de burtică. Abia aşteptăm să o vedem mămică pentru a doua oară.

Simona Gherghe a fost destul de serioasă pe parcursul emisiunii, probabil şi cazurile dificile pe care le-a dezbătut au sensibilizat-o. Priviţi imaginile din galeria foto.

Simona GhergheSimona Gherghe

Citeşte şi: Carmen Iohannis a purtat o ținută mai puțin obișnuită pentru ea, la dineul de la Palatul Buckingham

Declarațiile Simonei Gherghe despre a doua sarcină

Vestea că Simona Gherghe este însărcinată pentru a doua oară a luat pe toată lumea prin surprindere. Prezentatoarea TV de la ‘Acces Direct’ a fost dată de gol, chiar de Dan Capatos, acesta anunțând cu ceva timp înainte că o colegă de la Antena 1 este însărcinată. Noi avem declarațiile Simonei Gherghe despre o a doua sarcină.

Foto: Facebook, Captură video 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton