Primele imagini de la Chefi la Cuțite, sezonul 9. Ce s-a văzut în culise

 Laciu Andreea
.

Sezonul 8 al emisiunii Chefi la Cuțite i-a ținut pe telespectatorii Antena 1 aproape de TV, dar nici sezonul 9 nu se va lăsa mai prejos. Nu mai avem atât de mult de așteptat până când vom avea din nou emoții pentru concurenți și ne vom alege favoriții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ionuț Belei a câștigat finala Chefi la Cuțite, iar preparatele lui au fost de excepție. Cu un plating minimalist, așa cum i-a obișnuit pe cei trei chefi, Ionuț nu s-a dezis nici la ultimele probe, când a trebuit să gătească un starter, un main course și un desert. Mai mult, jurații, cei mai buni și renumiți 11 chefi din România, au declarat că a fost cel mai bun sezon din punct de vedere al deserturilor.

Rămâne de văzut cine va fi următorul câștigător al marelui premiu. Cătălin Scărlătescu a făcut publice câteva imagini din culise, căci în această perioadă au început deja filmările pentru sezonul 9. Cei trei jurați s-au distrat pe cinste, așa cum se poate vedea în clipul postat pe Instagram Stories.

cine-este-castigatorul-chefi-la-cutite-sezonul-8-491096cine-este-castigatorul-chefi-la-cutite-sezonul-8-491096

Primele imagini de la Chefi la Cuțite, sezonul 9

În filmarea scurtă postată de Cătălin Scărlătescu, putem observa că Sorin Bontea s-a tuns, iar cei trei prieteni se uită la noul serial Antena 1, Adela, în culisele platoului de filmare. Ba chiar glumesc pe seama personajelor. În timp ce Florin Dumitrescu observă cât de supărat este personajul interpretat de Mihai Călin, Sorin Bontea așteaptă să apară personajul jucat de Răzvan Fodor.

În trecut, chef Cătălin Scărlătescu ajunsese la 130 de kilograme. Chiar el spunea că e cu un picior în groapă, din cauza greutății. După ce a slăbit impresionant și colegii lui l-au revăzut au avut un real șoc. Slăbise peste 45 de kilograme și arăta cu totul altfel. El a reușit să nu se îngrașe la loc, iar acum se menține la o greutate stabilă.

Citește și: Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu. Primele declarații ale juratului de la Chefi la Cuțite: „Nu pot sta singur cuc!”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre căsătoria lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu: „Întâi trebuie să divorțeze'

Citește și: Mihai Călin, totul despre debutul în televiziune, în urmă cu 25 de ani: „Ajunsesem să ieşim cu bodyguarzi după noi'/ EXCLUSIV

Citește și: Îl mai ții minte pe Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la cuțite 2019? Ce face acum și pe ce a cheltuit cei 30.000 de euro

Cătălin Scărlătescu și-a făcut o intervenție estetică

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai iubiți chefi de la Chefi la Cuțite. În sezonul 8, din păcate, el nu a reușit să treacă cu niciun concurent în marea finală. Totuși, echipa lui l-a ajutat pe Ionuț Belei să ia marele trofeu. Scărlătescu e pus pe schimbări majore.

Are 48 de ani și o carieră extrem de frumoasă la care a muncit enorm. În urmă cu trei ani, Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit aproape 50 de kilograme. Recent, el și-a făcut și o intervenție estetică. Este vorba despre o blefaroplastie, îndepărtarea excesului de piele din jurul ochiului.

Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu

În prag de Crăciun, Cătălin Scărlătescu a recunoscut că e într-o relație, într-un interviu acordat Antena Stars.

‘Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!’, a spus Cătălin Scărlătescu.

Fără a da mai multe detalii despre noua sa cucerire, relația e destul de serioasă, după cum spune Cătălin Scărlătescu. De altfel, juratul de la Chefi la cuțite spune că nu este un om al aventurilor și preferă relațiile serioase, în care să se simtă iubit.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton