Primele imagini cu Oana Roman, după moartea mamei sale. S-a întors de urgență în țară cu fiica ei, Isabela, din vacanța în Egipt

 Calin Maria Bianca
.

Primele imagini cu Oana Roman, după moartea mamei sale. Toată lumea știe faptul că Mioara Roman a încetat din viață în această dimineață. Cu profundă durere în suflet, Oana Roman a fost cea care a făcut anunțul trist, chiar pe rețelele de socializare, deși încă se afla în vacanță cu fiica ei, Isabela. Fără a sta pe gânduri într-un astfel de moment extrem de cumplit, a cumpărat primele bilete de avion către România și s-a întors de urgență acasă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a fost surprinsă de paparazzi, conform România TV, chiar în timp ce ieșea din aeroportul din București împreună cu fiica ei, Isabela. Amândouă, vizibil afectate de vestea pe care au primit-o și cu lacrimi în ochi, au încercat să treacă cât de mai repede de camere de filmat care erau fixate pe ele, cât și de numeroșii reporteri care se aflau la fața locului.

whatsapp-image-2024-02-23-at-15.02.13-4whatsapp-image-2024-02-23-at-15.02.13-4

Citește și: „Sincere regrete! Sunt alături de ea acum, la greu și…'. Cornel Păsat, mesaj de susținere pentru Oana Roman, fosta iubită, după ce a aflat de moartea mamei sale

Citește și: Ce spunea Mioara Roman despre Petre Roman, după divorț: „Adevărata iubire a vieții mele'. S-au iubit vreme de 30 de ani

Citește și: Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, mesaj în ziua în care a murit Mioara Roman: „Trăiască dragostea!”. Fanii au pus-o la zid că s-a grăbit să scrie despre Dragobete

Citește și: Catinca Roman, primele declarații după moartea mamei sale: „O aștept și eu…' / Cine se ocupă de înmormântarea Mioarei Roman

Primele imagini cu Oana Roman, după moartea mamei sale

În urmă cu două zile, Oana Roman radia de fericire că petrece timp de calitate cu fiica ei în Egipt, însă se pare că bucuria nu a durat prea mult. Moartea mamei sale i-a adus multă durere și suferință, astfel că a dat uitări toate clipele minunate petrecute în urmă cu scurt timp. Oana Roman se aștepta la un astfel de moment fiindcă starea de sănătate a mamei sale nu era tocmai una bună, însă din declarațiile făcute imediat după anunțul decesului se pare că Mioara Roman nu prezenta stări de rău ieri.

Din nefericire, cumplitul moment a sosit, astfel că acum, Oana Roman încearcă să își găsească puterea de a trece peste. Nu a putut să vorbească deloc cu reporterii care au așteptat-o la aeroport, ba chiar i-a evitat, cu ochelarii de soare la ochi, cel mai probabil pentru a nu se vedea cât de mult a plâns.

Mioara Roman a murit în somn

Reamintim faptul că Mioara Roman avea vârsta de 83 de ani și mai multe probleme de sănătate. În ultimele luni a ajuns pe mâinile medicilor tot mai des, astfel că încă de pe atunci, Oana Roman se ruga ca lucrurile să meargă bine și să nu se întâmple nimic cu mama ei. O perioadă de timp a fost bine, însă în această dimineață a făcut stop cardio-respirator și a murit în somn, așa cum a declarat chiar fiica sa.

„Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat linștită. În pace și asa cum și a dorit. Mereu a spus ca vrea să moara în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și sora ei’, a declarat Oana Roman, potrivit Spy News.

Oana Roman a planificat înmormântarea mamei sale de anul trecut

Așa cum am precizat mai sus, starea de sănătate a Mioarei Roman a fost din ce în ce mai slăbită în ultimele luni, mai ales când a ajuns la spital înainte de sărbătorile de iarnă. Pe atunci, speriată că s-ar putea întâmpla ceva, Oana Roman a luat legătura cu Gabriela Lucuțar, pentru ca mama ei să aibă cea mai frumoasă înmormântare, cum a avut și Ionela Prodan, de care tot ea s-a ocupat.

„Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat.

Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă. Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție. Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți, a declarat Gabriela Lucuțar, pentru Click!.

Sursă foto: captură video România TV / FB

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton