Primele reacții ale actorilor din Friends, după moartea lui Matthew Perry: "Am fost mai mult decât niște colegi, sunt atâtea de spus..."

 Radulescu Ruxandra
.

Moartea actorului Matthew Perry, la vârsta de 54 de ani, i-a îndurerat pe apropiați, inclusiv pe colegii săi din serialul-fenomen „Friends”. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer și Matt LeBlanc au oferit o declarație comună, în care își exprimă regretul și tristețea față de moartea prietenului lor, Matthew Perry.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Matthew Perry, interpretul lui Chandler Bing, din serialul Friends, s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, sâmbătă, 28 octombrie, la reședința sa din Los Angeles. Familia și cunoscuții au fost de-a dreptul șocați când au aflat de dispariția actorului. Colegii săi de breaslă din celebrul serial, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer și Matt LeBlanc s-au declarat profund îndurerați și șocați de moartea lui Perry. Iată declarația comună a actorilor din Friends, după moartea lui Matthew Perry.

Friends star Matthew Perry dead at 54Friends star Matthew Perry dead at 54

Primele reacții ale actorilor din Friends, după moartea lui Matthew Perry

Moartea lui Matthew Perry i-a afectat profund pe colegii săi din serialul „Friends” Într-o declarație comună, citată de CNN, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer și Matt LeBlanc au mărturisit că au avut nevoie de timp pentru a procesa dispariția actorului, care l-a interpretat pe Chandler Bing, în faimoasa producție.

Citește și: Cine sunt părinții lui Matthew Perry și cum au fost surprinși la locul tragediei, unde a murit fiul lor. Ultima fotografie împreună

Ccitește și: Ultima postare a lui Matthew Perry, înainte de a fi găsit mort în jacuzzi. Actorul din Friends parcă și-a prevestit sfârșitul: „Apa caldă care se învârte…”

Citește și: Emisiunea „Love Island România’, scoasă din grila PRO TV. Anunțul făcut de Alina Ceușan: „Intrăm în ultimele două săptămâni de…’

Citește și: Gabriela Cristea, adevărul despre momentul în care a fost acuzată că a intrat beată, în direct, la TV: „Nu aș fi vorbit despre chestia asta. Am fost un pic mai agitată și…’

Am fost mai mult decât niște colegi de distribuție. Suntem o familie. Sunt atât de multe de spus, dar acum, avem nevoie de un moment pentru a plânge și a procesa această pierdere uriașă.

În timp, vom spune mai multe, când și cum vom putea. Deocamdată, gândurile noastre și dragostea noastră sunt alături de familia lui Matty, de prietenii săi și de toți cei care l-au iubit în toată lumea', au mai transmis actorii din „Friends'.

Matthew Perry s-a iubit cu Julia Roberts

În cartea sa biografică, Matthew Perry a dezvăluit că a trăit o scurtă poveste de iubire cu celebra Julia Roberts. Idila lor a început după ce Julia a cerut să apară într-un episod din serialul „Friends”, în 1995.

Relația dintre Julia Roberts și Matthew Perry a durat aproximativ un an, între 1995 și 1996. În cartea lui de memorii, Perry spunea că a cucerit-o cu sute de mesaje trimise prin fax, dar că a părăsit-o pentru că îi era teamă că ea avea să o facă prima și a simțit că nu era îndeajuns de bun pentru ea.

„I-am trimis trei duzine de trandafiri roșii și o felicitare pe care scria: ‘Singurul lucru mai incitant decât faptul că ai putea apărea în show este că am în sfârșit o scuză să-ți trimit flori’'.

Să am o relație cu Julia Roberts a fost prea mult pentru mine. Eram sigur că ea avea să se despartă de mine. De ce nu ar face-o? Nu eram destul, niciodată nu aș fi putut fi destul. Eram în bucăți, îndoit, de neiubit. Așa că în loc să mă confrunt cu agonia inevitabilă de a o pierde, m-am despărțit de frumoasa și geniala Julia Roberts', a scris Matthew în volumul de memorii.

FOTO: Hepta


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton