Prin ce a trecut Dianna Rotaru când a născut-o pe fiica ei și ce nume i-a pus micuței: "Am acceptat operația... mi-a venit să plâng"

 Radulescu Ruxandra
.

Prin ce a trecut Dianna Rotaru când a dat naștere fiicei sale. Dianna Rotaru și iubitul ei au devenit părinți pentru prima dată la începutul lunii decembrie. Artista, 42 de ani, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar partenerul i-a fost alături în timpul întregului proces. Dianna Rotaru dezvăluie că a fost nevoită să ia o decizie foarte importantă cât timp se afla pe patul de spital.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dianna Rotaru și partenerul ei se bucură de fiecare moment alături de fiica lor, Laura Emilia și reușesc să-și împartă sarcinile cât mai bine. Dianna Rotaru a devenit mămică pentru prima oară la vârsta de 42 de ani și este în culmea fericirii, căci i s-a împlinit visul de a aduce pe lume un copil. . Vedeta a avut sprijinul partenerului atât în timpul sarcinii, cât și la spital.

d093bc50e554edd0d81fd9a01d0e5721d093bc50e554edd0d81fd9a01d0e5721

Prin ce a trecut Dianna Rotaru când a dat naștere fiicei sale

Dianna Rotaru a fost nevoită să facă o operație de cezariană, la recomandarea medicului ginecolog, pentru ca nașterea să decurgă cât mai bine. Iubitul său, Rareș, a fost alături de ea în fiecare moment și a stat pe holurile spitalului pentru a fi cât mai aproape. Ba mai mult, cei doi au nașterea filmată și înregistrată din partea echipei spitalului, pe care o păstrează ca și amintire.

Citește și: Călin Donca, primele declarații după ce a fost eliberat din arest: „Fugim după averi, fugim după lucruri fizice, dar…”. Afaceristul, plasat în arest la domiciliu

Citește și: Nicoleta Nucă, după ce a fost diagnosticată oficial cu ADHD: „Am căpătat mai multă luciditate, mai multă liniște”

Citește și: Fetele care s-au sinucis în Lupeni și-au dorit versurile lui Osky scrise pe cruce. Reacția artistului: „Indiferent de cât de grea devine viața sau cât de triști vă simțiți…”

Ciete și: Andreea și Ionuț, foști concurenți la Mireasa, s-au împăcat la o săptămână de când el confirmase despărțirea: „Iubire infinită”

'Am avut marele curaj să accept o operație de cezariană pentru că așa mi-a recomandat medicul ginecolog. L-am avut alături de Rareș care m-a încurajat dis de dimineață, pe care l-am avut și în perioada celor nouă luni de sarcină. A fost alături de noi, de mine și de bebelină. A fost chiar acolo, iar asta contează foarte mult, să ai suportul ăsta. Nu se permite (nr. În sala de nașteri). A așteptat, apoi a venit să mă sărute și să-mi zică „bravo, ai făcut-o și pe asta. Operația a fost scurtă, a durat 30-45 de minute. Auzeam totul, dar nu simțeam, când am văzut-o am început să plâng', a povestit Dianna Rotaru la Antena Stars, potrivit Spynews.

Cum au ales Dianna Rotaru și partenerul numele fiicei lor

Dianna Rotaru și partenerul ei au decis ca fiica lor să aibă două prenume. Artista a optat pentru Laura, amintindu-și de o actriță pe care a văzut-o în copilărie, iar Rareș și-a numit fiica Emilia, după numele mamei lui.

'Astăzi vom anunța și numele fetiței pentru că l-am ținut secret până acum. Nu că eram indeciși, din contră, știam sigur care va fi. Are două nume și vă vom face o introducere de ce le-am ales. Numele meu preferat este Laura. Când aveam 10 anișori am văzut o actriță Laura, frumoasă, excepțională, am zis că dacă voi fi mamă de fetiță, va purta acest nume, iar Rareș are povestea lui', a mai spus aceasta.

'Eu am decis să-i pun după numele mamei mele, Emilia, că să nu ajungem la contradicții și discuții, are două nume. Se numește Laura Emilia Bota', a spus iubitul vedetei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton