Prin ce au trecut Alina Laufer și soțul ei, după ce au plecat cu gemenii în vacanță, în Turcia: „Am făcut rezervare la un restaurant și am…”

 Borcilă Andreea
.

Prin ce au trecut Alina Laufer și soțul ei, după ce au plecat cu gemenii în vacanță. Cu toții se bucură, în aceste zile, de a doua lor ieșire în lume, împreună. Familia Laufer a plecat în Turcia de data asta, fără să aibă ajutorul vreunei bone. Ajunși la destinație, părinții au trecut printr-o adevărată aventură, mai ales că au alături doi copii mici. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alina Laufer a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că a plecat într-o vacanță cu gemenii și cu soțul ei Ilan Laufer, în Turcia. Vedeta nu a luat nicio bonă cu ea. Cei doi formează o echipă completă și își împart de fiecare dată responsabilitățile în familie. 

alina-laufer-1alina-laufer-1

După ce gemenii cuplului au împlinit un an, cu toții au decis să plece într-o vacanță împreună, în Egipt. De data asta, familia Laufer se află pentru o săptămână în Turcia. Părinții au decis să-i ia, pentru a doua oară, pe cei doi copii și să se relaxeze în timpul liber. 

Citește și: Ce intervenții estetice și-a făcut Alina Laufer și cum arăta înainte:„Mi-ar fi benefic'

Citește și: De ce au divorțat Jorge și Alina Laufer:„Ea mă ducea mereu cu zăhărelul'

Citește și: Brigitte îl acuză pe Florin Pastramă de violență:”Nu mai are ce căuta în casa mea”

Citește și: Amna s-a tratat, timp de un an, pentru o boală incurabilă pe care nu o avea:”Am fost diagnosticată greșit”

Prin ce au trecut Alina Laufer și soțul ei, după ce au plecat cu gemenii în vacanță

Alina Laufer, împreună cu soțul și gemenii cuplului, se bucură de o vacanță binemeritată în Turcia, unde se află de o săptămână. Cei doi se bucură de zilele de relaxare, fiind a doua lor ieșire în lume, cu tot cu cei mici. Părinții lui Davina și Nahtaniel își împart responsabilitățile și fac cu schimbul atunci când trebuie să rămână cu copiii. Într-un interviu pentru Ciao.ro, Alina Laufer a povestit tot ce s-a întâmplat în ultimele zile, de când se află în Turcia.

„Azi, l-am lăsat singur pe Ilan la prânz cu copiii și eu am stat la plajă. Davina și Nahtaniel sunt cuminți doar în apă și seara, la programul Kids show pentru copii. Unde le place maxim. Dar sunt și zile în care nu apucăm să facem nimic dacă cei mici sunt agitați. Am făcut și noi o rezervare la un restaurant ca la carte și am plecat fără să mâncăm felul principal. Eu încerc să merg la sală aici în fiecare zi. Și am încercat să nu mă prea îndop cu prăjiturile de la restaurant. Dar cu greu m-am abținut', a preciat ea.

Timp de opt ani, cuplul a tot încercat diverse tratamente și inseminari artificiale. Pe 15 februarie 2021, Ilan și Alina Laufer au devenit părinți. Fosta soție a lui Jorje a născut prematur, la aproape 30 de săptămâni de sarcină, fiind nevoită să stea o lungă perioadă de timp în spital.

„Bună dimineața! Noi ne-am trezit mai devreme decât găinile și am pornit la drum, mai bine zis, la zbor. Întrucât concediul trecut cu gemenii a fost un succes, am zis să ne încercăm norocul cu încă unul ?. De data aceasta mergem în Antalya. 2 bagaje cât casa, 2 copii semiadormiți și 2 părinți fericiți că schimbă rutină de acasă pe cea din vacanța', a explicat vedeta pe Facebook, chiar de pe aeroportul spre destinația aleasă.

Prima vacanță a cuplului, alături de gemeni

Prima vacanță pe care Alina Laufer a avut-o cu gemenii ei și ai lui Ilan a fost în Egipt, în luna aprilie: „am plecat și noi, în sfârșit într-o vacanță în afara țării cu gemenii. Îmi doream de mult să facem asta, dar am așteptat să mai crească puțin. Am plecat cu Davina bolnavă, a făcut roșu în gât. Am băgat-o acolo pe antibiotice pentru că a făcut și puțină febră.

Am fost doar noi, eu și Ilan, cu gemenii, fără alte ajutoare. La aeroport am fost un adevărat spectacol, am luat toată casa cu noi, eu am băgat și aspiratorul în bagaje, dar a fost Ilan pe fază și a zis să îl scot! Aveam două bagaje cât casa la aeroport, două trolere de mână, două rucsace, două cărucioare… A fost prima vacanță cu gemenii mai departe de casă, am stat o săptămână în Egipt, a fost bine. Când am venit acasă m-a luat depresia…', a povestit vedeta pentru Click.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Vezi şi mâncăruri pe care să le încerci când eşti în Turcia!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton