Prin ce experiență șocantă a trecut Roxana Condurache pe platourile de filmare: „Plângeam cu sughițuri și eram într-o stare groaznică”/ Actrița a vorbit și despre fiul ei, Noah, care îi calcă pe urme

 Matei Bianca
.

În cadrul unui interviu în care s-a deschis în totalitate și a vorbit liber despre viața ei, Roxana Condurache a făcut declarații despre meseria pe care o are. Actrița a vorbit despre cea mai șocantă experiență pe care a trăit-o pe platourile de filmare. În filmul „The Whistleblower', ea a interpretat rolul unei fete care era victima traficului de ființe. Roxana Condurache a vorbit și despre fiul ei, Noah, care îi calcă pe urme.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Roxana Condurache este o fire deschisă, care vorbește liber despre viața ei de pe platourile de filmare. Recent, actrița a făcut mărturisiri șocante despre rolul din filmul „The Whistleblower', dar a vorbit și despre băiatul ei, Noah, în vârstă de 8 ani. Vedeta a declarat că fiul ei îi calcă pe urme, iar ea este mândră de acest lucru.

roxana3roxana3

Citește și: Actrița Roxana Condurache, detalii neștiute din cariera ei în America: „Am jucat alături de Monica Bellucci! Are o energie pe care o au divele adevărate”

Citește și: „Mai mult mă enervez, am primit cât 10 eugenii”. Câți bani a primit actrița Roxana Condurache pentru rolul din Teambuilding

Citește și: Imagini rare cu Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf. Cum a apărut la nunta fiului ei, Luca, în calitate de soacră mare / Are 56 de ani și locuiește în Germania

Citește și: Laura Cosoi și-a botezat cea de-a patra fiică, în Maramureș: „Tot ce mi-am dorit'. Petrecerea a avut loc în aer liber, iar invitații s-au bucurat de mâncare la ceaun și obiceiuri locale / Dana Rogoz, buna prietenă a actriței, nu a fost prezentă

Care a fost cea mai șocantă experiență de pe platourile de filmare pentru Roxana Condurache

Roxana Condurache a împărtășit detalii tulburătoare despre experiența sa pe platourile de filmare ale filmului „The Whistleblower', în care a interpretat rolul unei fete victime a traficului de ființe. Vedeta a descris cum s-a pregătit intens pentru rolul său. Ea și-a dedicat două luni documentării și înțelegerii subiectului tragic.

Actrița a recunoscut că, în timpul filmărilor, a avut o stare profundă de suferință emoțională, în special în timpul unei scene de viol, care a fost extrem de intensă pentru ea.

„În filmul The Whistleblower, am interpretat rolul unei fete care a fost victimă a traficului de ființe. A fost o experiență pe care nu o voi uită niciodată întrucât a fost una foarte puternică, atât în pregătirea rolului, cât și pe platourile de filmare. Pentru că personajul meu trecea prin niște experiențe terifiante, cum ar fi că era răpită și obligată să se prostitueze, sau era violată cu o rangă pentru a fi pedepsită că a vorbit la poliție.

Este evident că eu nu am trăit în viața mea nimic care să se apropie cât de puțîn de coșmarul pe care l-a trăit acest personaj. Dar m-am documentat foarte minuțios despre subiect și am încercat să înțeleg ce ar simți, trăi, o asemenea fată. Timp de două luni înainte de filmări am trăit doar în povestea asta. Am citit mărturii ale fetelor care au fost victime ale traficului de ființe, multe dintre ele românce, am văzut toate documentarele și filmele posibile cu acest subiect, am urmărit investigații și cercetări.

Îmi amintesc că în timp ce filmăm scena violului, plângeam cu sughițuri și eram într-o stare groaznică, pe care eu mi-am indus-o pentru rol, evident. Regizoarea filmului, Larysa Kondracki, s-a speriat și chiar și a venit la mine și m-a întrebat dacă sunt ok. I-am răspuns foarte rece să mă lase așa și să filmăm scena. După ce am tras câte duble au fost nevoie, întreagă echipa m-a aplaudat, iar regizoarea a spus că această scenă va vinde filmul . Și așa a fost', a povestit vedeta pentru fanatik.ro.

Actrița a avut parte de scene șocante: „Retrăiam în mintea mea acele scene și încă mi se făcea rău'

Roxana Condurache a dezvăluit că scena inițială era mult mai violentă, iar o primă vizionare a filmului a dus la leșinul unui spectator. După acest eveniment, producătorii au luat decizia de a edita secvența pentru a o face mai puțin șocantă.

Și dacă e să va spun ceva în exclusivitate, scena inițială era mult mai violentă decât o puteți vedea acum în film, întrucât la o primă vizionare a filmului, cineva din public a leșinat la acel moment. Atunci producătorii au luat deciza de a tăia din ea și a o face mai puțîn înfricoșătoare.

Îmi amintesc acum că încă vreo câteva luni după încheierea filmărilor, aveam momente în care retrăiam în mintea mea acele scene și încă mi se făcea rău. Apropierea mea de persinajul Raya a fost atât de mare și din cauza faptului că filmul era inspirat din fapte reale iar personajul meu era un fel de reprezentant al tuturor feteleor care au fost victime ale traficului uman. Am simțit o responsabilitate enormă de a portretiza cât mai aproape de adevăr coșmarul prin care aceste fete au trecut și din păcate, încă trec', a mai adăugat ea.

Fiul Roxanei Condurache, Noah, îi calcă pe urme actriței

Roxana a mai vorbit și despre fiul ei, Noah, care îi calcă pe urme. Actrița a explicat cum Noah, în vârstă de 12 ani, a învățat să filmeze, să pună lumini, să editeze și chiar să interpreteze roluri, lucrând alături de ea pe platourile de filmare.

„Uite, acum realizez că nu i-am arătat niciodată lui Noah un film în care joc. A văzut doar videoclipul celor de la 3 Sud Est în care apar și eu, prin prisma faptului că promovează filmul Retreat Vama Veche, în care o interpretez pe Vivi. Noah a văzut scenetele în care jucăm împreună. El mă încurajează mereu. E fanul meu nr. 1. Îmi spune mereu că sunt amuzantă. Uneori, chiar îi cer părerea atunci când editez, cu privire la ce duble să folosesc – care i se par lui mai amuzante. Uneori vine chiar el cu idei de scenete, ceea ce mi se pare extraordinar.

El știe acum să filmeze, să pună lumini, să facă un cadru corect, să interpreteze un rol și chiar să editeze. Toate aceste lucruri le-a învățat lucrând cu mine cot la cot și sunt foarte mândră să spun că deja ar putea să își construiască o carieră din asta. Eu îl voi spriji să își urmeze visul, oricare ar fi el, indiferent dacă va dori să lucreze în domeniul cinematografiei sau în oricare altul', a explicat actrița pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton