Prin ce momente terifiante au trecut Ionuț Rusu și George Tănase la America Express: "Sunt foarte mândru de noi că încă mai suntem în viață!"

 Dumba Gabriela
.

Ionuț Rusu și George Tănase au trecut prin experiențe dure în noul sezon America Express. Mai în glumă, mai în serios, băieții se declară bucuroși că mai sunt în viață după provocarea America Express, care i-a scos complet din zona de confort și chiar le-a pus viața în pericol. Iată ce spun Ionuț Rusu și George Tănase despre parcursul lor la America Express! Aceștia au fost eliminați în ediția cu numărul 19.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ionuț Rusu și George Tănase au format una dintre cele nouă echipe de la America Express, sezonul 6. Cei doi concurenți s-au bucurat din plin de aventură, chiar dacă nu au fost scutiți de foame, autostop și probe care mai de care mai dificile. După încheierea filmărilor, foștii concurenți de pe Drumul Soarelui spuneau, mai în glumă, mai în serios, că sunt mândri că au rămas în viață după acest „roller coaster'. Aceștia au fost eliminați din concurs în ediția de miercuri, 15 noiembrie 2023.

8989

Prin ce momente terifiante au trecut Ionuț Rusu și George Tănase la America Express

Ionuț Rusu și George Tănase au făcut parte din sezonul 6 America Express. Întrebați cum au rezistat în competiție, stiut find faptul că sunt foarte grele probele, Ionuț Rusu a recunoscut că ,,sunt foarte mândru de noi că încă mai suntem în viață, la modul cel mai serios. Eu n-am întrecut niciodată limita asta a corpului, până aici. Asta, că ni se oprește inima de șase ori, asta e nimic, pe lângă altele.

,,Cred că ne vindem mașinile când ajungem acasă și doar din asta o să trăim, a răspuns partenerul lui în această cursă a adrenalinei, George Tănase, adăugând: ,,când crezi că ai ajuns la limita puterilor, realizezi că reziști. Tu nu știi despre tine că reziști, dar oamenii care au gândit conceptul ăsta știu că reziști’.

,,Eu am impresia că n-o să mai ajungem acasă, că ne împotmolim undeva cu un cameraman după noi și o să ne facem o tabără acolo, cu o statuie în cinstea noastră. Peste 30 de ani, venim înapoi acasă și o să se facă un documentar după noi, au mai glumit Ionuț Rusu și George Tănase, în stilul lor caracteristic.

Citește și:Cum arată casa lui Denis Roabeș de la The Motans. Ce obiect inedit are în living: „Îmi aduce mereu aminte cine sunt’

Citește și:Loredana Groza s-a dus la sala de fitness fără lenjerie intimă: „Sexy până la moarte!'. Ce ținută controversată a purtat artista

Citește și:Ștefan Nistor de la Chefi la cuțite va deveni tată pentru prima oară: „Ziua cea mare se apropie'. Fostul concurent al lui Cătălin Scărlătescu s-a însurat acum două luni

Unde s-a filmat noul sezon America Express și cine sunt concurenții

Drumul Soarelui se desfășoră, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud.

Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și  iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea, parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Până acum, echipele eliminate din concurs sunt cele formate din Cleopatra Stratan și Edward Sanda și Ionuț Rusu și George Tănase.

Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați

Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați în ediția de miercuri, 15 noiembrie, după ce au pierdut la cursa pentru ultima șansă. Ceilalți concurenți au părut destul de afectați de eliminarea lor. Înainte ca Irina Fodor să le anunțe soarta în competiție, Romică Țociu spunea că a pariat pe ei la cursa pentru ultima șansă, pentru că se aștepta ca ei să ajungă primii.

Ionuț Rusu și George Tănase s-au arătat și ei impresionați de discursurile colegilor de emisiune. Când au aflat că sunt eliminați, aceștia le-au mulțumit și au încercat să-și ascundă supărarea.

„Asta este, nu-i problemă! Ne-a făcut o deosebită plăcere! Vă mulțumim, ne-am distrat!’, au spus Ionuț Rusu și George Tănase, la America Express.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton