Prin ce provocări a trecut Lili Sandu ca mamă, cu fiul ei, Thomas Jay: "Din greșeală, mi-am uitat copilul într-o scoică, pe mașină"

 Dumba Gabriela
.

Prin ce provocări a trecut Lili Sandu ca mamă, cu fiul ei, Thomas Jay. Lili Sandu a recunoscut că a trecut, la un moment dat, în „cariera” ei de mamă printr-un moment înspăimântător, când l-a uitat pe fiul ei, pe mașină. Thomas se afla în scoica de bebeluș și Lili Sandu a plecat grăbită de lângă mașină, uitând copilul în parcare. Din fericire, totul s-a terminat cu bine și experiența a fost trecută la capitolul „amintiri amuzante”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pe 3 august, Thomas Jay, fiul lui Lili Sandu și al lui Silviu Țolu, împlinește patru ani și este cea mai mare bucurie a părinților săi. Provocările cu care s-a confruntat ca mamă nu sunt puține pentru Lili Sandu și cântăreața recunoaște că a trecut și prin situații mai puțin plăcute de când are această responsabilitate uriașă.

4545

Prin ce provocări a trecut Lili Sandu ca mamă, cu fiul ei, Thomas Jay

Când Thomas Jay era bebeluș și era scos din casă în scoică, a fost uitat de mama lui în parcare, pe mașină. Lili Sandu își amintește acum amuzată acel episod, dar la momentul respectiv i-a dat mari emoții.

Pentru că în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, telespectatorii au fost provocați să spună ce au aruncat din greșeală la gunoi, Lili Sandu a făcut la rândul ei o marturisire simpatică.

N-am aruncat nimic din greșeală, dar mi-am uitat copilul într-o scoică din greșeală pe mașină. Eeeee, eu îmi asum! L-am pus frumos în scoică pe mașină și am plecat. Stai, Lili Sandu, că ești mamă!„, a declarat Lili Sandu spre amuzamentul tuturor.

Chiar dacă au întâmpinat multe greutăți, Lili Sandu și Silviu Țolu sunt recunoscători că au copil atât de minunat.

„Sunt multe provocări pentru că în fiecare zi te gândești ca ceea ce faci să nu aibă vreun efect negativ asupra lui. Mai ales că acum avem acces la prea multe informații. Şi e ușor să afli mai multe detalii despre toată partea asta ce ține de psihologie.

Cum poate afecta creșterea copilului și comportamentul copilului fiecare lucru pe care tu îl faci. Cumva, asta pune o mare presiune pe noi, pe părinți. Provocarea este să găsești întotdeauna cea mai bună variantă și când este bucuros, și când este trist. Să găsești varianta potrivită.

Încercăm să ne împărțim în mod egal. Aș spune totuși că Lili este mai puțin mai strictă. Dar încercăm cumva să inversăm rolurile din când în când. Ca să existe părintele rău și părintele bun în ochii copilului. Acum balanța cred că se înclină puțin în favoarea lui Lili', a mărturisit Silviu Țolu acum ceva timp.

Ce spune Lili Sandu despre al doilea copil, la 44 de ani

Recent, prezentatoarea de la „Vorbește lumea' a făcut declarații surprinzătoare despre al doilea copil. Lili Sandu a dezvăluit că și-a făcut analizele necesare și că ar putea să devină din nou mămică, dacă ar vrea. Deși a întâmpinat câteva probleme după nașterea fiului ei, iar din punct de vedere emoțional, maternitatea a afectat-o, Lili Sandu nu exclude posibilitatea să mai aducă pe lume un copil, în viitor.

Mi-aș dori tare mult. Eu sunt singură la părinți, Silviu e singur la părinți. Nu sunt genul care să facă un copil și după 3 luni să-l las cu bona. Un an de zile cel puțin am dispărut. Mă dedic, așa sunt eu creată. Dar cât am? 44. Ce are dacă intrăm în cartea recordurilor la 50 și născut natural?’ a declarat Lili Sandu, pentru UNICA.ro.

Momentan, Lili Sandu este farte solicitată din punct de vedere profesional, așa că nu se grăbește să rămână însărcinată cât de curând.

„Cu sarcina în sine am avut ceva probleme și am fost afectată emoțional de faptul că s-a lăsat un pic așteptat Thomas. (…) Pur și simplu lăsăm în voia sorții. Și a fost destul de dificil primul an de maternitate pentru mine. Am vorbit despre asta’, a mai declarat Lili Sandu.

Citește și: Tavi Colen, despre Alin Oprea, după 17 ani de la destrămarea trupei Talisman: „L-am condamnat la uitare. Nu a făcut nicio piesă singur. Mi-a oferit cineva 100.000 de euro să facem un spectacol’

Citește și: Dana Nălbaru a făcut primul pas în relația cu Dragoș Bucur: „Ea m-a agăţat pe mine. Eu nu prea i-am răspuns. S-au cunoscut în trafic, acum 18 ani

Citește și: Anamaria Prodan, terifiată de cazarea de la America Express: „N-am văzut, n-am visat și nici n-o să mai văd cât trăiesc așa ceva. Ce a dezvăluit Romică Țociu despre copilăria impresarei

Lili Sandu, diagnosticată cu premenopauză, la 29 de ani

Diagnosticată cu premenopauză la 29 de ani, Lili Sandu a început o dietă vegană, la îndemnul unui medic naturopat din America. Prezentatoarea TV a reușit să amelioreze dereglările horomonale și a menținut echilibrul în alimentație până în ziua de astăzi.

„Fusesem la un doctor și mi-a dat verdictul acesta, era destul de dur, la 29 de ani, că intrasem într-o premenopauză și că aveam sindromul ovarelor micropolichistice. Bucuria și norocul meu a fost că am întâlnit în America un doctor naturopat. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să urmez o dietă strict vegană.

Trebuia să dau un restart organismului. Asta se întâmplă când există o problemă hormonală la femei. Trebuie să dai un restart ca să poți să pleci de undeva. Dacă n-ai disciplină nu aduci organismul la un nivel optim. Nu merge doar trei zile, pur și simplu trebuie să o iei de la zero. Au fost niște suplimente, niște super-alimente, ashwagandha, pudra de maca, lăptișorul de matcă, niște tonice care ajută organismul.

La noi, femeile, totul pornește de la hormoni și din intestin. Când vezi o femeie care arată bine și că nu-și arată vârsta înseamnă că stă bine cu probioticele și cu hormonii. Dacă ei sunt echilibrați totul funcționează bine în organism. M-am întors în România și deja organismul știa cam de ce nutrienți are nevoie, a spus prezentatoarea TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton