Prin ce a trecut Carmen Tănase ca mamă singură, după moartea soțului: „O perioadă grea, cu lipsuri. M-am ocupat mult să suplinesc lipsa tatălui, a trebuit să vând și casa”

 Dumba Gabriela
.

Prin ce a trecut Carmen Tănase ca mamă singură, după moartea soțului. Carmen Tănase a rămas văduvă acum 23 de ani, când soțul ei, Victor Parhon, a murit din cauza cancerului. A urmat pentru actriță cea mai grea perioadă din viața ei. Singură, cu un copil mic și cu posibilități financiare modeste, Carmen Tănase a luptat enorm pentru a putea ține fiului ei și loc de tată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Prin ce a trecut Carmen Tănase ca mamă singură, după moartea soțului. Fiul lui Carmen Tănase avea 11 ani când tatăl lui a murit, iar suferința copilului a amplificat drama actriței. Carmen Tănase a încercat din răsputeri să rămână puternică și să suplinească pe cât posibil această lipsă uriașă și în același timp să-i asigure fiului ei o educație bună și un trai decent.

actrita-carmen-tanase-despre-covid-731512actrita-carmen-tanase-despre-covid-731512

Prin ce a trecut Carmen Tănase ca mamă singură, după moartea soțului

Soțul lui Carmen Tănase era critic de teatru și a decedat în anul 2000. Carmen Tănase a recunoscut că i-a fost extrem de greu după moartea soțului lui Victor Parhon pentru că aceștia aveau o relație extrem de bună și se sfătuiau la orice pas.

„A urmat o perioadă grea din viața mea, nu doar profesională, din viața mea, cu lipsuri. Un copil care avea nevoie și mamă, și de tată, și de sprijin, iar eu trebuia să fac față acestei situații.

Foarte grea perioadă, nici nu vreau să-mi amintesc de ea, a trecut. Jucam la teatru, eram angajată din 90 și jucam la teatru cât jucam. Jucam puțin. A fost o perioadă urâtă și seacă din viața mea și m-am ocupat mult să suplinesc lipsa tatălui, pentru că era foarte important să restabilesc un echilibru acolo unde el nu mai era', a declarat Carmen Tănase în cadrul unui podcast.

Citește și: Cum a schimbat-o pe Carmen Tănase rolul Flacăra din telenovela Inimă de Țigan:'M-a vindecat psihic'

Citește și: Dramele care i-au marcat viața actriței Carmen Tănase:'Când a murit tata, ăla a fost un moment horror, mi s-a tras pământul de sub picioare'

Citește și: Lucruri neștiute despre Regele Charles. A absolvit cursul de parașutiști și este membru al unei societăți de magicieni

A fost nevoită să își vândă casa și să se mute la bloc și a povestit și despre momentul în care a stat acasă timp de șapte ani.

„În carieră nu s-a arătat nimic, eram doar angajată și făceam ce făceam acolo.

După, a trebuit să vând și casa, deorece ne descurcam greu cu banii,  și ne-am mutat la bloc, ulterior au apărut propunerile cu serialele. A fost o mare cotitură în viața mea. Sunt perioade și perioade. Am mai avut o perioadă după ‘90 când eu nu am repetat nimic, deoarece nimeni nu m-a luat într-o distribuție timp de șapte ani. A fost groaznic. Stăteam acasă. Nu existau companii private și așa. Îmi treceau toate prin cap. Stăteam, găteam, făceam curat, mă ocupam de căței, de Tudor, dar eram casnică', a mai povestit actrița.

Carmen Tănase are un mare regret după moartea soțului

Carmen Tănase și soțul ei erau prieteni buni înainte de toate și diferența de vârstă de 17 ani i-a făcut doar să se înțeleagă și mai bine.

,,El era credincios și a vrut să ne cununăm religios. Nu am făcut-o atunci când ne-am căsătorit, am vrut să o facem la finalul vieții lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm. De-aia fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui, ca să nu regreți după aia', a declarat actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton