Principele Nicolae al României a plantat 60.000 de copaci. Ce alte proiecte mai are în desfășurare nepotul Regelui Mihai l: „Merg prin școli să le vorbesc elevilor despre...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Principele Nicolae a plantat copaci, dar acesta nu este singurul proiect al nepotului Regelui Mihai l! Acesta are mai multe proiecte în derulare. Pe lângă plantarea copacilor, vrea să ajute brand-urile românești, le vorbește copiilor în școli despre strămoșii lui și explică de ce important e să reciclăm.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Principele Nicolae al României a plantat 60.000 de copaci. Primii arbori i-a pus la Giurgiu. Pe timp de pandemie a făcut o mică pauză, dar acum se poate lăuda că a plantat 60.000 de copaci. Scopul său este însă de a planta un milion de copaci.

20240317_11295420240317_112954

Citește și: Fiica fostului principe Nicolae a împlinit 2 ani! Cum arată Maria-Alexandra, strănepoata regelui Mihai

Citește și: Fostul principe Nicolae, despre mătușa sa, principesa Margareta, la 7 ani de când a fost exclus din familia regală: „Mă denigrează”

Citește și: Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, pentru prima dată singură la un eveniment monden. Ce premiu a obținut și de ce nu a fost însoțită de mama ei: „Am niște părinți extraordinari' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a devenit Margareta Pâslaru actriță: „Am intrat la Facultatea de Drept, doream să-i apăr pe cei năpăstuiți, dar…'. Declarații despre debutul său în cinematografie / EXCLUSIV

Principele Nicolae al României a plantat 60.000 de copaci

Principele Nicolae a plantat 60.000 copaci! Nepotul regelui Mihai l al României deține un ONG din anul 2019, iar prima lui activitate a fost la Giurgiu, unde a pus primii copaci. Pe timp de pandemie a făcut o mică pauză, dar acum se poate lăuda că a plantat 60.000 de copaci, dar scopul său este de a planta un milion de copaci.

'Mergem încet, dar sigur și e important să avem familii și mai ales tineri, alături de noi', a declarat Principele Nicolae, pentru viva.ro.

La final de săptămână, nepotul Regelui Mihai 1 a strâns mai mulți voluntari pentru a planta copaci în Codrii Vlăsiei, mai precis la 1 km de Mănăstirea Căldărușani.

'Avem în acest weekend, alături de Asociația Principele Nicolae, International British School. Avem mai multe proiecte, unul dintre ele este 'Codrii de mâine', care are scopul de a planta un milion de arbori în locuri afectate de alunecări de teren, inundații și nu numai. Și în zone împădurite sau în păduri în sine.', a mai declarat Principele Nicolae, pentru viva.ro.

Principele Nicolae: 'Perioada aceasta minunată, perioada de aur a României, este lipsită din școli și din manuale'

Și pentru că ține foarte mult la istoria regalității și ca aceasta să fie cunoscută tinerilor de azi, Principele Nicolae merge prin școli și le vorbește elevilor despre bunicii și străbunicii lui.

'Pe lângă proiectul acesta cu arborii, mai avem proiectul regalității în școli. Merg prin școli să le vorbesc elevilor despre această perioadă. Este mai degrabă un dialog cu elevii. De ce fac asta? Pentru că nu se învață asta. Perioada aceasta minunată, perioada de aur a României, este lipsită din școli și din manuale.

Dar, este și o oportunitate să povestesc despre fiecare rege, regine, ca un simbol, ca un exemplu de urmat. Ce fel de om a fost fiecare și ce a făcut. Am și făcut vara trecută și o să fac și vara aceasta, un studiu de piață, să înțelegem ce înseamnă reciclare pentru cetățeni și unde sunt problemele între cetățeni și autorități. Și cu asta ajutăm comunicarea între ele.', a mai explicat Principele Nicolae, pentru viva.ro.

Principele Nicolae vrea să ajute și să promoveze brand-urile românești

Nepotul regelui Mihai l se ocupă de proiecte noi, printre care acela de a sprijini brand-urile românești, brand-urile rocale, care sunt de o calitate foarte mare.

'Am lansat anul acesta un nou proiect, acela să promovăm brand-uri românești și sperăm să reeducăm societatea să cetățeanul să cumpere ceea ce este fabricat aici în țară. Fabricăm foarte multe în țară, pentru firme din străinătate, dar și folosim material care este la fel de bună calitate, dar nu apare un nume mare și nu e apreciat.

E momentul să schimbăm această atitudine și să sprijinim producătorul. Cel mai important este economia locală, vom crește cu toții mai departe. Vom angaja mai mulți oameni și atunci țara, în principiu, merge mai bine, împreună.', a declarat Principele Nicolae, pentru viva.ro.

Foto: VIVA; arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton