Principele Nicolae al României și soția lui, Alina, în vizită la verii lor regali din Serbia: „Am fost întâmpinați cu multă căldură și iubire...„ / Au apărut împreună în revista franceză Point de Vue

 Calin Maria Bianca
.

Principele Nicolae al României și soția lui, Alina, în vizită la verii lor regali din Serbia. În urmă cu câteva zile, nepotul Regelui Mihai și soția sa, Alina-Maria, s-a aflat la Belgrad, unde au fost primiți de Prințul Philip al Serbei și Iugoslaviei, verii lor regali. Ei bine, nu doar că s-au reîntâlnit după mai mult timp, ci au profitat de zilele împreună, astfel că au apărut inclusiv în revista franceză Point de Vue.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După ce luna trecută au mers în Marea Britanie, unde au făcut două opriri importante, una în idilicul Cotswolds și pe cealaltă la Londra, unde unde au vizitat Camera Lorzilor, practic inima Parlamentului Regatului Unit, acum cei doi au mai bifat o vizită în Serbia, unde a avut loc o întrunire de familie în adevăratul sens al cuvântului.

whatsapp-image-2024-04-03-at-5.29.47-pm-1whatsapp-image-2024-04-03-at-5.29.47-pm-1

Citește și: Principele Nicolae al României a plantat 60.000 de copaci. Ce alte proiecte mai are în desfășurare nepotul Regelui Mihai l: „Merg prin școli să le vorbesc elevilor despre…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au îmbrăcat Alina Binder și Nicolae al României la un eveniment de gală, din Iordania. Imagini fabuloase cu ținutele celebrului cuplu

Citește și: Cum arată Ema Uta nemachiată, după intervențiile și operațiile estetice. Logodnica lui Alex Bodi s-a afișat complet naturală și fără filtre de înfrumusețare

Citește și: Taylor Swift a devenit miliardară și intră în topul Forbes 2024. Ce români sunt în top

Principele Nicolae al României și soția lui, Alina, în vizită la verii lor regali din Serbia

Nicolae și Alina, alături de copiii lor, Maria-Alexandra și mezinul Mihai, și de Prințul Filip al Serbiei și soția sa, Danica și cei doi copii ai lor au petrecut momente frumoase împreună, chiar dacă vreme nu a fost aliatul lor. Au imortalizat clipele împreună, astfel că nepotul regelui Mihai nu a ezitat și a mulțumit, într-o postare pe contul său de Facebook, pentru apariția în prestigioasa revistă franceză Point de Vue, unde se vorbește despre vizita lor la Belgrad, la verii lor regali.

„Mulțumesc Point de Vue pentru oportunitate să vă povestim despre vizita noastră la Belgrad la Princ Filip i Princeza Danica Karađorđević. Alina-Maria de Roumanie.„, este mesajul postat de Nicolae al României pe pagina sa de Facebook.

Nicolae al României: „Doresc să mulțumesc vărului meu…'

Recunoscător pentru momentele trăite în Belgrad alături de frumoasa lui familie și verii regali stabiliți în Serbia, Nicolae al României a postat mai multe poze speciale, dar totodată a și vorbit pe larg despre experiența lui, cu numeroase mulțumiri la adresa Prințului Filip al Serbiei!

„Doresc să mulțumesc vărului meu, Prințul Filip al Serbiei și soției sale, Danica, pentru frumoasa invitație de a petrece câteva zile în Serbia alături de ei. Am fost întâmpinați cu multă căldură și cu bucurie, iar timpul pe care l-am petrecut împreună a reprezentat un bun prilej pentru a ne cunoaște mai bine și a relua strânsa legătură care există între cele două familii înrudite prin Regina Maria a Iugoslaviei, fiica Reginei Maria. Împreună am participat la Sfânta Liturghie, oficiată de Patriarhul Porfirie al Serbiei, la catedrala Sfântului Sava din Belgrad. Totodată, am avut ocazia să vizităm Muzeul de Istorie al Serbiei, unde am descoperit detalii importante legate de istoria noastră comună.

Am participat la expoziția dedicată familiei regale a Serbiei, intitulată Waiting for the Permanent Exhibition, discutând despre imaginea Reginei Maria și frumoasa ei lucrare, aspecte care ne unesc și astăzi ca națiuni. În final, Prințul Filip împreună cu soția sa, ne-au introdus cu adevărat în cultura și tradiția locului, prin vizita oficiată la mausoleul Oplenac, unde odihnesc membrii familiei domnitoare Karadordevic.

Familiile noastre au devenit direct legate odată cu căsătoria principesei Maria a României cu Regele Alexandru I al Iugoslaviei. De asemenea, Prințul Alexandru și Regele Mihai al României s-au bucurat și ei de o relație strânsă. Ne bucurăm că putem duce mai departe această legătură, împărtășind același valori și punând bazele unei prietenii autentice„, a rezumat Nicolae al României vizita din Serbia pe pagina sa de Facebook. 

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton