Scandal sexual într-una dintre cele mai bogate familii din lume! Prințesa Haya a Dubaiului și-a plătit amantul cu 1,3 milioane de dolari pentru a păstra secretul idilei lor

 Oana Pantazi
.

Prințesa Haya, cea mai tânără soție a șeicului Dubaiului, va intra în istorie nu doar datorită rangului ei regal, ci și ca urmare a sumei cu care și-a mituit fostul iubit pentru a-i cumpăra tăcerea privind povestea lor de amor…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Se spune că tăcerea e de aur, iar pentru Prințesa Haya, cea mai tânără dintre cele 6 soții ale șeicului Dubaiului, sintagma s-a confirmat din plin… La fel și pentru fostul ei amant, bodyguardul britanic Russell Flowers, care a avut enorm de câștigat de pe urma amantlâcului cu prințesa.

Pe lângă bani, Prințesa i-a oferit amantului ei și cadouri de lux, printre care un ceas de 13.500 de euro și o armă vintage, în valoare de 56.000 de euro. Mai mult, de-a lungul celor doi ani de relație, soția șeicului Dubaiului a avut grijă să-și asigure și loialitatea altor trei gărzi de corp, cărora le-a cumpărat tăcerea oferindu-le, de asemenea, câte 1,3 milioane de euro, scrie Daily Mail.

Prințesa Haya și-a sedus amantul cu bani și cadouri scumpe

Prințesa Haya, cea de a șasea soție a șeicului Dubaiului, i-a făcut, de altfel, amantului ei nenumărate cadouri extravagante pe parcursul celor doi ani de relație și întotdeauna insista ca el să o însoțească oriunde mergea. Din nefericire, relația dintre cei doi a pus capăt mariajului de 4 ani al lui Russell Flowers, soția militarului fiind devastată.

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție: 'A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție'

Citește și: Florin Busuioc, din nou la un pas de moarte, după infarctul suferit pe scenă, acum 2 ani: „Am înlemnit cu toții!”

Citește și: Elena Băsescu a vorbit în premieră despre faptul că fiica ei cea mare s-a năcut prematur: „Din păcate…”

Citește și: Mirela Vaida pierdut două sarcini, înainte de a deveni mama a trei copii. Cum a depășit trauma: „Nu a fost ușor. Dacă ar fi să o iau de la capăt…”/ EXCLUSIV

Primii care au vorbit despre relația dintre Prințesa Haya și bodyguradul ei au fost apropiații soției lui Flowers, acesta, conform întelegerii, atât de bine remunerată, păstrând tăcerea asupra întregii povești.

„Soţia lui Russell crede că el a fost sedus cu bani şi cadouri. Prinţesa i-a făcut o mulţime de daruri scumpe şi s-a asigurat că el este întotdeauna alături de ea. În călătoriile în străinătate, prinţesa insista întotdeauna ca ei doi să aibă camere comunicante. Când era în Marea Britanie, ieşea cu el aproape în fiecare seară şi uneori nu se întorceau acasă decât a doua zi dimineaţă', a declarat unul dintre apropiații soției lui Flowers, conform sursei citate.

„Mi s-a spus că Russell și-a pierdut mințile și s-a transformat dintr-un soț iubitor în cineva pe care soția lui nu-l mai recunoaște”, a mai menționat sursa.

Soția a descoperit dovezile incriminatoare

Relația dintre Prințesa Haya, soția șeicului Mohammed bin Rashid Al Maktoum, a fost descoperită chiar de către soția bodyguardului. chiar dacă șeicul era generos cu oamenii săi, oferindu-le „bacșișuri” între 5.000 și 15.000 de lire sterline, nevestei lui Flowers i s-a părut dubios că soțul ei primea astfel de daruri scumpe.

Din păcate, bănuielile soției au fost confirmate spre finalul anului 2016, când a descoperit în telefonul soțului ei fotografii de-ale prințesey Haya în costum de baie, dar și mai multe selfie-uri. Iar totul a culminat cu momentul în care a găsit în geanta lui Flowers un pachet de prezervative. Acesta și-a părăsit apoi soția în vara anului 2017, dar relația dintre el și Prințesa Haya s-a încheiat în 2018, când prințesa a fugit, din Dubai, la Londra, pentru a scăpa de soțul ei.

Toată povestea de amor dintre Prințesa Haya și bodyguardul ei a ieșit la iveală la tribunal, în cadrul procesului prin care soția șeicului i l-a intentat acestuia, proces în urma căruia a câștigat custodia celor doi copii ai lor.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton