Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită mâine cu şamanul Durek Verrett, care susține că a înviat din morţi. Ce li s-a interzis invitaților la nuntă

 Dumba Gabriela
.

Prinţesa Martha Louise a Norvegiei și partenerul ei, autointitulatul șaman Durek Verrett, care susţine că a înviat din morţi, se căsătoresc mâine. Sute de invitați au sosit joi în orașul Alesund, din vestul Norvegiei, pentru o „întâlnire și un salut” într-un hotel istoric. Prinţesa Martha Louise a Norvegiei le-a pus unele interdicții invitaților de la nuntă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Au început festivitățile pentru nunta prințesei norvegiene Märtha Louise și a partenerului ei american, autointitulatul șaman Durek Verrett. Vineri, ei au călătorit pe mare spre orașul pitoresc Geiranger, pe malul unui fiord care face parte din patrimoniul mondial UNESCO. Potrivit programului de nuntă, oaspeții s-au bucurat de un „prânz ușor pe barcă, în timp ce admiră munții maiestuoși și cascadele”.

EXCLUSIVE: Princess Märtha Louise of Norway and Shaman Durek are saying goodbyes to each other.EXCLUSIVE: Princess Märtha Louise of Norway and Shaman Durek are saying goodbyes to each other.

Detalii despre nunta prințesei Martha Louise a Norvegie cu şamanul Durek Verrett

Prinţesa Martha Louise a Norvegiei, în vârstă de 53 de ani și şamanul Durek Verrett, 49 de ani, se vor căsători sâmbătă, în cadrul unui eveniment privat. În ciuda credințelor spirituale ale cuplului, ceremonia de nuntă din acest weekend va urma un canon mai tradițional, cu preotul paroh Margit Lovise Holte oficiind în conformitate cu liturghia de nuntă a Bisericii norvegiene.

Întreaga familie regală a Norvegiei – inclusiv regele Harald al V-lea şi regina Sonja – urmează să participe. În 2022, când a anunţat logodna cu şamanul, prinţesa Martha Louise a renunţat la tron şi la îndatoririle sale oficiale. Prinţesa era a patra în linia de succesiune, după fratele ei şi cei doi copii ai acestuia.

Prințesa Märtha Louise și-a anunțat relația cu Verrett printr-o postare pe Instagram în 2019. Poate în speranța de a preîntâmpina eventualele critici, ea a scris: „Pentru aceia dintre voi care simt nevoia să critice: Abțineți-vă. Nu depinde de voi să alegeți pentru mine sau să mă judecați. Șamanul Durek este doar un bărbat cu care îmi place să-mi petrec timpul și care mă împlinește.”

Ea conduce acum afacerea de medicină alternativă pe care o are cu logodnicul ei. Viitorul soţ al prinţesei este cunoscut pentru promovarea medicinei alternative.

Pe de altă parte, șamanul a anunţat că s-a vindecat de COVID datorită unui medalion special, în timp ce prințesa a susținut, în trecut, că este capabilă să comunice cu îngerii, potrivit Observator.

Citește și: Cum arată Cesonia Postelnicu la 56 de ani. Geta din Liceenii este acum blondă și foarte cochetă: „Eram minoră. Am citit scenariul cu o lanternă sub pătură'

Citește și: Cum se descurcă Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf ca părinți, cu doi copii mici: „Sunt total diferiți. În cele mai multe nopți, el stă cu cel mic’. Antrenorul recunoaște că el impune mai multe limite

Fostul soț al prinţesei Martha Louise a Norvegiei a murit din cauza depresiei, după divorțul lor

Prințesa Martha Louise a Norvegiei, fostă călăreață și cea mai mare dintre cei doi copii ai regelui norvegian Harald, a fost căsătorită anterior cu regretatul scriitor și artist Ari Behn, cu care a avut trei fiice – Maud, Leah și Emma.

Cei doi au divorțat în 2017, iar Behn, care a suferit de depresie, a murit în ziua de Crăciun a anului 2019.

Märtha Louise a provocat controverse în Norvegia timp de decenii din cauza implicării sale în tratamentele alternative. Ea și-a pierdut titlul onorific de „Alteța Sa Regală” în 2002, ca să poată să își înceapă propria afacere.

În 2007, ea a anunțat că este clarvăzătoare și, până în 2018, a condus o școală despre care spunea că îi învață pe elevi să „creeze miracole” și să vorbească cu îngerii. Anul trecut, Märtha Louise ea a spus că decizia sa de a urma o cale diferită de cea a unui „regal tradițional” a provocat multă „agitație”.

„Au existat multe critici de-a lungul anilor, în special cu privire la faptul că sunt spirituală – iar în Norvegia, acest lucru este tabu„, a spus ea, citată de stirileprotv.ro.

Între timp, Verrett susține pe site-ul său că este un șaman din a șasea generație, slujitor al lui Dumnezeu și activator energetic”, care „demistifică spiritualitatea” prinînvățăturile sale fără menajamente”. Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, el a susținut că a înviat din morți și a spus că, atunci când era copil, o rudă i-a prezis că într-o zi se va căsători cu prințesa Norvegiei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton