Prințul Amedeo al Belgiei s-a căsătorit cu jurnalista Elisabetta Rosboch von Wolkenstein, la Roma

 erika
.

Prințul Amedeo al Belgiei s-a căsătorit cu iubita lui, jurnalista italiană Elisabetta Rosboch von Wolkenstein, după șapte ani de relație. Ceremonia a avut loc în biserica Santa Maria din Roma.
Prințul Amedeo, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Belgiei, și-a anunțat logodna cu Elisabetta Rosboch von Wolkenstein în luna februarie, iar duminică, cei doi s-au căsătorit. Jurnalista a purtat o rochie Valentino, iar pe cap a avut o tiara împrumutată de la regina Paola.

 

Mireasa a fost condusă la altar de tatăl său, Ettore von Wolkenstein, și a fost urmată în biserică de domnișoarele de onoare, printre care s-a aflat și verișoara prințului Amedeo, Prințesa Elisabeth, viitoarea regină a Belgiei. La eveniment au participat membrii familiilor regale din Belgia, Liechtenstein şi Luxembourg.
Prințul Amedeo are 28 de ani, iar Elisabetta Rosbocch von Wolkenstein are 26 de ani. Cei doi s-au cunoscut la England University.

 

Foto: Hepta

Elisabetta Rosboch von WolkensteinElisabetta Rosboch von Wolkenstein

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton