Prințul Archie și Prințesa Lilibet, copiii lui Harry și ai lui Meghan Markle, au primit oficial titluri regale: "Pot confirma că..."

 Radulescu Ruxandra
.

Prințul Archie și Prințesa Lilibet, copiii lui Harry și ai lui Meghan Markle, au primit oficial titluri regale. Copiii prințului Harry și ai soției sale Meghan vor fi cunoscuți oficial, de acum încolo, drept prinț și prințesă. Cuplul a folosit în mod public, pentru prima dată, titlul regal pentru fiica lor, când au anunțat, recent, că a fost botezată, pe 3 martie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Prințul Archie și Prințesa Lilibet, copiii lui Harry și ai lui Meghan Markle, au primit oficial titluri regale. Conform regulilor regale, nepoții monarhului pot deveni prinți sau prințese ale regatului, ceea ce înseamnă că copiii lui Harry, Archie, 3 ani, și Lilibet, 1, erau eligibili să folosească titlurile din momentul în care Charles a devenit rege în septembrie anul trecut.

sussex_generic2023_polo_0505202_pa-64483399.sussex_generic2023_polo_0505202_pa-64483399.

Prințul Archie și Prințesa Lilibet, copiii lui Harry și ai lui Meghan Markle, au primit oficial titluri regale

Interesul pentru titlurile regale ale copiilor lui Harry vine după ce relația prințului cu tatăl său, regele Charles, a fost profund afectată, în urma publicării unei cărți, la începutul acestui an, în care au fost făcute acuzații împotriva familiei regale. Nu s-a știut până recent dacă cuplul, Harry și Meghan Markle, care s-a retras de la îndatoririle regale în martie 2020 și acum locuiește în California, ar dori ca copiii lor să fie cunoscuți drept prinț și prințesă.

Pot confirma că prințesa Lilibet Diana a fost botezată vineri, 3 martie, de către arhiepiscopul Los Angeles-ului, John Taylor', a declarat miercuri un purtător de cuvânt al cuplului.

Palatul Buckingham a anunțat că va actualiza site-ul regal pentru a reflecta titlurile lui Archie și Lilibet „la vremea potrivită', notează Reuters.com.

Citește și: Ce avere avea Meghan Markle înainte de căsătoria cu prințul Harry. Actrița era milionară și avea o carieră în plină ascensiune

Ctește și: Meghan Markle, acuzată că strică relația dintre Prințul Harry și Prințul William: „Înstrăinarea nu face decât să adâncească rana’

Meghan Markle a declarat că familia regală ar fi refuzat să acorde titluri regale copiilor ei

Meghan a spus într-un interviu în urmă cu doi ani că familia regală britanică a refuzat să-l facă prinț pe fiul ei Archie și au existat conversații cu tentă rasistă despre cât de închisă ar putea fi pielea lui.

Titlurile sunt în concordanță cu precedentul creat de scrisorile patente emise de George al V-lea în 1917 care confereau titlul de prinț sau prințesă nepoților de linie masculină ai suveranului. Este pentru prima dată când s-a confirmat că copiii vor folosi titlurile.

Botezul a avut loc la câteva zile după ce Harry și Meghan au fost rugați să-și părăsească casa britanică, Frogmore Cottage, o decizie luată de regele Charles și un semn al ultimelor tensiuni din relația lor.

FOTO: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton