Prințul Constantin de Liechtenstein a murit subit, la 51 de ani. Era al șaptelea în linia de succesiune la tron și avea trei copii

 Dumitrache Laura
.

Prințul Constantin de Liechtenstein, cel mai tânăr fiu al printului Hans Adam al II-lea, a murit subit marți, la vârsta de 51 de ani. Anunțul devastator a fost făcut de casa princiară într-un comunicat de oresă. Constantin era al șaptelea în linia de succesiune la tron, iar fratele său mai mare, printul moștenitor Alois, este cel care va fi la conducerea Lienchtensteinului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Printul Constantin de Liechtenstein lăsă în urmă multă durere, dar și o soție și trei copii. Cel de-al treilea fiul al prințului Hans Adam al II-lea era căsătorit cu Prințesa Marie de Liechtenstein și aveau 3 copii, Prințul Moritz Emanuel Maria de Liechtenstein, în vârstă de 20 de ani, Prințesa Georgina „Gina' Maximiliana Tatiana Maria de Liechtenstein, în vârstă de 18 ani, și Prințul Benedikt Ferdinand Hubertus Maria de Liechtenstein, în vârstă de 15 ani.

printul constantin de liechtensteinprintul constantin de liechtenstein

Casa Princiară a transmis miercuri un mesaj șocant, anunțând decesul Printului Constantin de Liechtenstein. Până în acest moment, nu se cunoaște cauza care a dus la moartea subită a prințului Constantin  de Liechtenstein, în vârstă de 51 de ani.

Citește și: Ce afacere au Victor Slav și iubita lui, Selina: „Este și un business de familie'. Fac bani frumoși în perioada sărbătorilor

Citește și:Stela Enache și-a pregătit mormântul, la 73 de ani: „Nu mai poate să încapă nimeni în viața mea”. Lângă cine vrea să fie înmormântată

Citește și:Fostul soț al Oanei Radu a fost criticat, după ce a postat imagini cu artista dinainte să slăbească. Cum a explicat gestul: „Patru ani doar eu știu câte…”

Citește și:Cosmin Seleși a recunoscut că i-a furat iubita unui prieten: „Ne-a scăpat şi mi-a părut rău după aia'. Actorul și soția lui, Irina, sunt căsătoriți de peste 10 ani

Prințul Constantin de Liechtenstein a murit subit la vârsta de 51 de ani

Prințul Constantin de Liechtenstein s-a stins din viață subit, la vârsta de 51 de ani. Prințul Constantin de Liechtenstein se afla pe locul 7 în linia de succesiune la tronul principatului și era al treilea fiu al prințului Hans-Adam al II-lea. Anunțul devastator a fost făcut de Casa Princiară, printr-un comunicat de presă.  'Casa Princiară vă anunță cu regret decesul neașteptat al prințului Constantin de Liechtenstein la 5 decembrie 2023.'. Cu toate astea, până în acest moment nu a fost menționată cauza care a dus la decesul prematur al prințului Constantin de Liechtenstein.

Prințul Constantin de Liechtenstein era căsătorit cu  Prințesa Marie de Liechtenstein, încă din anul 1999 și împreună aveau trei copii, Prințul Moritz Emanuel Maria de Liechtenstein, în vârstă de 20 de ani, Prințesa Georgina „Gina' Maximiliana Tatiana Maria de Liechtenstein, în vârstă de 18 ani, și Prințul Benedikt Ferdinand Hubertus Maria de Liechtenstein, în vârstă de 15 ani.

Prințul Constantin de  Liechtenstein se afla pe locul 7 în linia de succesiune la tronul principatului

Prințul Constantin de  Liechtenstein era liderul Consiliului de Supraveghe al  Liechtenstein Group, considerat cel mai mare grup bancar privat și de gestionare a activelor deținut de o familie regală, în întreaga lume. Prințul Constantin de  Liechtenstein era al șaptelea în linia de succesiune la tronul principatului.

„Prințul Constantin a fost președintele consiliului de supraveghere al Liechtenstein Group AG și membru al Consiliului de administrație al Liechtenstein Group Holding AG',conform comunicatului emis recent de casa princiară. După moartea neașteptată a prințului Constantin de  Liechtenstein, prințul moștenitor va fi Alois, fratele mai mare al acestuia, dar după Hans-Adam al II-lea. În semn de omagiu pentru regretatul prinț, Parlamentul de stat a ținut miercuri un minut de reculegere. Administratorul apostolic Benno Elb a adresat câteva cuvinte familiei regale îndurerate, prin intermediul cotidianului Vaterland:Am aflat astăzi cu mare tristețe de moartea SD Prințul Constantin de Liechtenstein. În numele Arhiepiscopiei de Vaduz aș dori să exprim sincere condoleanțe prințului SD Hans-Adam al II-lea, soției celui decedat, prințesa Marie, și copiilor lor, prințul Moritz, prințesa Georgina și prințul Benedikt. Sunt alături de ei și de întreaga familie regală în doliu și rugăciune pentru persoana decedată. În această după-amiază, la ora 15.00, clopotele au bătut în toate bisericile parohiale din arhidieceză. Îi invit pe toți credincioșii din Principate să se alăture în rugăciune pentru Prințul Constantin și să-și exprime astfel solidaritatea cu Casa Principală

‘Îi urez prințului Hans-Adam al II-lea, prințesei Marie, copiilor și tuturor celor care îl plâng pe cel decedat multă putere și alinare.Vă puteți simți susținuți de numeroasele persoane care se roagă pentru decedat în întregul principat. Dumnezeu să-i dea prințului Constantin odihnă veșnică', a spus Benno Elb, potrivit adevărul.ro.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton