Prințul George a împlinit 11 ani. Cadoul neașteptat pe care i l-a făcut Kate Middleton / Imaginile au devenit virale

 Tudorache Simona
.

Prințul George a împlinit 11 ani, pe 22 iulie, și a primit cadou o fotografie aparte de la mama lui. Imaginea a făcut înconjurul lumii. Kate Middleton și Prințul William au făcut publică o poză alb-negru cu fiul lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În fotografia făcută de Kate Middleton, Prințul poartă un sacou negru, pantaloni și cămașă albă și zâmbește către cameră. Kate Middleton continua astfel tradiția de a-și surprinde copiii, pe domeniul Windsor, în cele mai importante momente din viață.

Wimbledon Tennis Championships, Day 14, The All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, UK – 14 Jul 2024Wimbledon Tennis Championships, Day 14, The All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, UK – 14 Jul 2024

Prințesa de Wales i-a făcut un cadou neprețuit Prințului George. A împlinit 11 ani

Urmăritorii familiei regale s-au arătat entuziasmații de evoluția Prințului George, care va ajunge Rege într-o zi. „Este un domn' a scris un fan, în timp ce altul s-a mirat: „Crește atât de repede! Nu pot să cred!”

George s-a născut în iulie 2013 , la doi ani după ce Kate Middleton și William s-au căsătorit la Westminster Abbey. A devenit frate mai mare în 2015, când a sosit prințesa Charlotte, acum în vârstă de 9 ani. A urmat Prințul Louis, acum în vârstă de 6 ani, în 2018.

Kate Middleton adoră să își pozeze copiii

Cei mici și-au sărbătorit zilele de naștere în mai și aprilie anul acesta, iar Kate Middleton le-a făcut și lor portretele.

În faimoasa poză, Charlotte zâmbește în timp ce se sprijină de un tufiș, iar Louis stă relaxat pe o pătură ca la un picnic.

Kate Middleton se află adesea în spatele camerei pentru fotografiile anuale ale copiilor ei, dar fanii nu erau siguri dacă va continua tradiția în acest an, deoarece Prințesa duce o bătălie cu cancerul. Ea și-a făcut public diagnosticul în martie, la două luni după ce s-a retras din îndatoririle publice pentru a se recupera după operația abdominală.

Kate Middleton și-a făcut apariția la două evenimente de atunci la Trooping the Color în iunie, iar la începutul acestei luni a participat la Wimbledon alături de fiica ei.
De asemenea, George și Charlotte au mers împreună cu Prințul William la concertul susținut de Taylor Swift la Londra.

Citește și: Cristina Bâtlan și-a schimbat stilul de viață și dieta, după ce a avut probleme cu greutatea: „Am filmat mult la Imperiul Leilor și am mâncat mult, am dormit puțin…”. La ce alimente a renunțat și la ce truc apelează pentru slăbi rapid / EXCLUSIV

Citește și: Cum își menține Monica Anghel silueta de aproape 7 ani, când a luat decizia, după operația la coloană, de a-și schimba viața: 'Dacă pun două kilograme într-un weekend din acesta cu agitație, cu oboseală, cu mâncat la ore ciudate, după aceea, în trei zile le-am dat jos…'/ EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care seamănă doar cu tac-su și de asta…'

Citește și: Cristina Cioran, mărturisiri în lacrimi despre momentul când a fost separată de fiica ei, imediat după naștere: „Am ieșit din spital, nu mai eram nici gravidă, nu mai aveam nici copil. Este inimaginabil'

Citește și: Cum se comportă Adela Popescu cu Radu Vâlcan în intimitate. Regula de la care nu se abat: „Dacă tu te ocupi de partener și el de tine, copiii simt liniștea aceasta”

Kate Middleton și William încearcă să își protejeze copiii după tragedia care le-a lovit familia

Kate Middleton și William au păstrat inițial tăcerea cu privire la diagnosticul primit, asta pentru a le explica întâi copiilor lor. „Așa cum le-am spus, sunt bine și devin mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă pe lucrurile care mă vor ajuta să mă vindec', a explicat Middleton în declarația ei din martie .

„William și cu mine am făcut tot ce ne stă în putință pentru a procesa și gestiona acest lucru în privat, de dragul tinerei noastre familii', a mai spus ea la acea vreme, menționând că George, Charlotte și Louis au fost asigurați că „va fi bine.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton