Prințul Harry a făcut testul ADN. Cine este, de fapt, tatăl Ducelui de Sussex: "Are ochii lui..."

 Dumitrache Laura
.

Prințul Harry, fiul cel mic al Regelui Charles și al Prințesei Diana a renunțat la responstabilitățile regale și s-a mutat în Los Angeles, alături de soția sa, Meghan Markle și cei doi copii. La începutul acestui an, Ducele de Sussex declara în cartea Spare, că Regele Charles al III-lea glumea despre descendența sa. Mai mult, Prințul Harry a făcut testul ADN în urmă cu ceva timp. Cine este, de fapt, tatăl său?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Prințul Harry s-a distanțat de Familia Regală și a renunțat la titulatura regală după ce a părăsit Marea Britanie pentru SUA, alături de soția sa, Meghan Markle și cei doi copii ai lor. De-a lungul anilor au existat o serie de zvonuri cu privire de descendența lui Harry. Și multă lume se întreba cine este adevăratul tată al Prințului Harry, Regele Charles sau ofițetul James Hewitt, marea iubire a Prințesei Diana?

printul harryprintul harry

Ducele de Sussex a făcut o serie de dezvăluiri în autobiografia „Spare', alimentând zvonurile despre descendența sa. Prințul Harry a susținut că Regele Charles al III-lea făcea glume despre acest lucru, motiv pentru care la un moment dat a făcut testul ADN.

Citește și: Prințul Harry este dependent de Meghan Markle și a rămas fără prieteni. Opiniile unui expert regal: „Nu doar că și-a pierdut familia, dar…'

Citește și:Gestul secret prin care Meghan Markle îl atenționează pe Prințul Harry: „Principalul semnal dintre ei doi este…”

Citește și:Regele Charles a împlinit 75 de ani. Prințul Harry și-a surprins tatăl la prima aniversare ca monarh, deși nu și-au vorbit mult timp

Citește și:Gestul făcut de Prințul Harry la încoronarea tatălui său, Regele Charles. Cu cine a vorbit în biserică

Prințul Harry a făcut un test ADN

Prințul Harry este fiul cel mic al Regelui Charles și al Prințesei Diana, dar și fratele Prințului William. Ani la rând au existat zvonurile conform cărora Ducesele de Sussex nu ar fi fiul regelui Charles. Mai mult decât atât, Prințul Harry declara în cartea sa autobiografică „Spare', că Regele Charles al III-lea îi plăcea să facă glume despre descendența sa.

„Îi plăcea să spună povești, iar acesta era una dintre cele mai bune din repertoriul său. Se termina întotdeauna cu o filosofare… Cine știe dacă sunt cu adevărat Prințul de Wales? Cine știe dacă sunt chiar tatăl tău adevărat? Râdea, deși era o glumă remarcabil de nefastă, având în vedere zvonul care circula tocmai atunci, că tatăl meu real era unul dintre foștii iubiți ai mamei: maiorul James Hewitt'a scris Prințul Harry, în autobiografia „Spare'.

Prințesa Diana: „Harry este un Windsor. Are ochii lui Charles”

Prințesa Diana și Ofițerul James Hewitt au avut o aventură între 1986 și 1991, dar multe voci susține că, de fapt, Lady Diana l-a cunoscut pe acesta după ce s-a născut Harry. Chiar și așa, se spune că familia regală britanică ar fi efectuat un test ADN în anii 1990.

Simone Simmons, o prietenă a prințesei Diana, a scis în cartea sa despre „Regina Inimilor' că membrii Familiei regale au cerut un test de paternitate, după ce Lady Di a vorbit despre infidelitățile ei în timp ce era căsătorit cu Charles, într-un interviu televizat din 1995. Este destul de clar că Harry este un Windsor. Culoarea părului lui este după familia Spencer, dar are ochii lui Charles', a spus Lady Di, relatează Gândul.roTestul ADN a arătat că Regele Charles al III-lea este adevăratul tată al Prințului Harry, deși zvonurile continuă să persiste în legătură cu acest subiect.

De ceva vreme se zvonește că prințul Harry și Meghan Markle ar dori să se întoarcă în Londra. Grand Harrold, fostul majordon al Regelui Charles al III-lea a declarat că cei doi s-ar muta în Marea Birtanie „După moartea iubitei sale bunici, Regina Elisabeta, Harry ar dori să mențină o legătură strânsă cu familia sa și cu Marea Britanie. Niciodată să nu spui niciodată.Este posibil ca într-o zi să vrea să vină acasă, este posibil să cumpere o proprietate aici dacă el ar vrea mai mult să vină, iar Meghan mai puțin', a declarat Grant Harrold pentru The New York Post.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton