Prințul Harry a slăbit enorm. Apariția care i-a îngrijorat pe fani: cum a ajuns să arate acum

 Lupescu Anca
.

Prințul Harry și-a îngrijorat fanii, odată cu ultima apariție a sa pe internet. Mezinul familiei regale pare slăbit și este complet schimbat, de când s-a mutat cu Meghan Markle și fiul lor în Statele Unite ale Americii. Prințul Harry eeste voluntar la o fondație non-profit numită Walker Family Events Foundation, care se ocupă cu oferirea de sprijin în pandemia de COVID-19 veteranilor și familiilor lor, dar și persoanelor aflate în categoria de risc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Reprezentanții fundației au postat pe rețelele de socializare imagini cu prințul Harry, alături de mesajul:'Astăzi am avut onoarea să-l întâlnim și să muncim alături de prințul Harry, duce de Sussex. El ni s-a alăturat voluntar la Compton VFW pentru programul Operation Nourish, unde a împachetat și a distribuit alimente vecinilor noștri din Comppton. Este foarte umil și bun'.

Îmbrăcat casual, într-o pereche de blugi, cu un tricou polo, șapcă și mască pe față, Prințul Harry pare mai slab ca oricând, lucru care i-a îngrijorat pe fani.

Mulți spun că Harry nu se poate acomoda în SUA și că nu-i place deloc viața în LA. Potrivit unor prieteni apropiați, mezinul familiei regale nu se simte în elementul lui acolo şi că face tot posibilul să se adaptaze, fapt pentru care se consumă foarte tare pentru că este departe de toți cei dragi lui.

Alții susțin că Meghan l-ar fi pus la slăbit pe soțul ei, fiind nevoit să adopte dieta vegană a acesteia, așa cum au făcut și înainte de nunta lor din mai 2018. Surse apropiate cuplului regal au declarat că Prințul Harry urmează un stil de viață mai sănătos, a scos carbohidrații și alimentele procesate din alimentație și a optat pentru quinoa și kale. „E impresionant de mult pentru o persoană așa slabuță ca el', a declarat un apropiat al cuplului despre Prințul Harry.

Prinţul Harry şi Meghan Markle rămân fără titluri şi finanţare publică

Palatul Buckingham a anunţat că prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle nu vor mai fi numiţi Alteţa Sa Regală' şi nu vor mai primi fonduri publice, ei nemaifiind membri activi ai familiei regale. Mai mult, Harry va renunţa la toate funcţiile din armată.

ce-vedete-locuiesc-langa-printul-harry-si-meghan-markle-scaledce-vedete-locuiesc-langa-printul-harry-si-meghan-markle-scaled

Deşi Harry şi Meghan îşi doreau să rămână membrii „cu jumătate de normă”, ei nu vor mai putea să reprezinte în niciun fel familia regală britanică. Deciziile luate de Regină vor intra în vigoare din primăvară.

Tot sâmbătă, regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a explicat, într-un comunicat, că s-a găsit o cale constructivă' pentru prinţul Harry şi familia sa. Regina s-a declarat mândră de Meghan Markle şi îşi doreşte ca Harry şi familia sa să construiască o nouă viaţă fericită şi liniştită'.

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show:’Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…’/ EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Firea și Simona Gherghe au rupt prietenia, după 20 de ani!Răzvan Săndulescu, soțul vedetei TV, a fost șeful de campanie al lui Nicușor Dan

Citește și: Mirela Vaida, totul despre debutul în televiziune, de acum 16 ani:„La prima emisiune am intrat în direct în trening. Am pornit de la munca de jos / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a despărțit Brigitte de Florin Pastramă:„Simte că a fost doar folosită. Condițiile pe care i le-a pus pentru a se împăca

După multe luni de conversaţii şi discuţii mai recente, sunt mulţumită că împreună am găsit o cale constructivă şi cu susţinere pentru viitor, pentru nepotul meu şi familia sa. Harry, Meghan şi Archie vor fi mereu membri mult iubiţi ai familiei mele. Înţeleg problemele cu care s-au confruntat ca urmare a atenţiei intense asupra lor din ultimii doi ani şi le susţin dorinţa de a avea o viaţă mai independentă.

Le mulţumesc pentru toată munca depusă în această ţară, în Commonwealth şi dincolo de aceasta şi sunt în special mândră de felul în care Meghan a devenit atât de rapid parte a familiei. Este dorinţa întregii mele familii ca înţelegerea de astăzi să le permită să înceapă să construiască o nouă viaţă fericită şi liniştită', este comunicatul reginei Marii Britranii.

Harry nu va mai avea nicio funcţie în armată, iar cei doi nu vor mai primi niciun ban de la stat. Desigur, pentru prinţ care are o avere considerabilă rămasă de la mama sa, Prinţesa Diana, dar şi acces la fondurile tatălui său, Prinţul Charles, asta nu ar trebui să fie o problemă. Însă Harry şi Meghan vor avea acum mult mai multe cheltuieli, precum chirie, aşa că rămâne de văzut ce joburi îşi vor găsi cei doi. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton