Prinţul Harry şi Meghan vor fi audiați într-un proces pentru „defăimare şi informaţii false”. Meghan a fost dată în judecată de sora vitregă

 Radulescu Ruxandra
.

Prinţul Harry şi Meghan vor fi audiați într-un proces pentru „defăimare şi informaţii false'. Ducele și ducesa de Sussex ar putea fi audiați într-un proces de defăimare, în SUA, după ce Meghan a fost dată în judecată de sora ei vitregă. Samantha Markle o dă în judecată pe Meghan pentru „defăimare și informaţii false' în urma interviului cu Oprah Winfrey din 2021, în care ducesa ar fi făcut afirmații false.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Prinţul Harry şi Meghan vor fi audiați într-un proces pentru „defăimare şi informaţii false'. Ducii de Sussex au probleme cu legea în Statele Unite, după ce sora vitregă a lui Meghan Markle a dat-o în judecată pe soția lui Harry. Samantha Markle a fost foarte deranjată de afirmațiile lui Meghan din interviul cu Oprah din 2021, în care ducesa a spus că a crescut singură la părinți. De menționat că Meghan Markle a fost crescută doar de mama ei, tatăl părăsind căminul la puțin timp de la venirea pe lume a fiicei. Samantha susține că a fost defăimată când Meghan „în mod fals și rău intenționat', atunci când a declarat este „copil unic'.

Royals At the Invictus Games Athletics Events – The HagueRoyals At the Invictus Games Athletics Events – The Hague

Prinţul Harry şi Meghan vor fi audiați într-un proces pentru „defăimare şi informaţii false'

O moțiune depusă de Meghan pentru a opri depunerile în procesul civil a fost respinsă de un judecător. În interviul de mare profil cu Oprah Winfrey, cuplul a discutat despre familiile lor, viața regală și problemele pe care le-a întâmpinat relația lor, de-a lungul timpului.

Citește și: Ce avere avea Meghan Markle înainte de căsătoria cu prințul Harry. Actrița era milionară și avea o carieră în plină ascensiune

Ctește și: Meghan Markle, acuzată că strică relația dintre Prințul Harry și Prințul William: „Înstrăinarea nu face decât să adâncească rana'

Sora vitregă a ducesei a susținut, într-un dosar depus în martie 2022, că Meghan a făcut „afirmații false și rău intenționate' către publicul din întreaga lume.

Documentele oficiale depuse de sora lui Meghan Markle arată că Samantha Markle, care suferă de scleroză multiplă și folosește un scaun cu rotile, a intentat proces, spunând că aproximativ 50 de milioane de oameni din 17 țări au urmărit interviul Winfrey și au văzut cum sora ei minte la TV, notează BBC.

Care sunt acuzațiile oficiale din procesul intentat lui Meghan Markle. Sora ei a dat-o în judecată

Moțiunea spune că sora ei „a făcut declarații mincinoase și rău intenționate' și a supus-o pe Samantha Markle „umilinței, rușinii și urii la scară mondială'.

În procesul intentat împotriva lui Meghan Markle, sora ei vitregă susține că ducesa de Sussex s-a folosit de „resursele de imagine ale Familiei Regale' pentru a răspândi „minciuni în întreaga lume' despre Samantha Markle și tatăl lor Thomas Markle și o descrie ca fiind o „campanie premediată pentru a le distruge reputația și credibilitatea'.

O moțiune depusă de Meghan pentru anularea acuzațiilor a fost respinsă marți de judecătorul din Florida, Charlene Edwards Honeywell. Documente judiciare publicate de Daily Mail, pare să pună sub semnul întrebării o parte din acuzațiile aduse împotriva lui Meghan.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton