Prinţul Harry şi Meghan Markle – Au apărut primele lor fotografii împreună

 Florentina Liutic
.

În sfârşit, dupa câteva săptămâni de zvonuri, speculaţii şi confirmări, Printul Harry şi actriţa Meghan Markle au fost surprinşi împreună.

 

Fotografiile au fost publicate de ziarul „The Sun' şi îi prezintă pe Harry şi Meghan în timpul unei plimbări romantice prin Londra.

 

Înainte de aceste fotografii, apăruse informaţia ca cei doi şi-au cumparat deja primul lor brad de Crăciun şi se pregatesc să petreacă sărbătorile împreună, deşi Meghan nu va putea merge la palatul Buckingham alături de Harry decât în momentul în care va fi logodită sau căsătorită cu Printul.

 

harry

 

La începutul lunii noiembrie, Prinţul Harry a confirmat relaţia pe care o are cu Meghan prin intermediul unui comunicat de presă publicat de Kensington Palace. Harry se arăta extrem de îngrijorat de felul în care mass-media reflecta aceasta relaţie, temându-se pentru Meghan care intrase brusc în atenţia fotografilor care îi bulversau viaţa.

 

„Prietena lui, Meghan Markle, a fost în centrul unor episoade de abuzuri si de hărţuire. Harry este foarte neliniştit în legătură cu siguranţa ei şi extrem de dezamăgit ca nu a putut să o protejeze. Nu este normal ca o relaţie de câteva luni cu prinţul să se transforme într-o mediatizare excesivă pentru ea… „Altele au fost ascunse publicului – eforturile legale pentru a ţine departe de ziare poveştile defăimătoare; mama sa, obligată să se strecoare printre fotografi pentru a ajunge la uşa casei sale; încercările reporterilor şi fotografilor de a pătrunde ilegal în casă şi apelurile date poliţiei; mitele substanţiale oferite de ziare fostului iubit al actriţei; bombardarea fiecărui prieten, coleg şi persoană dragă din viaţa ei.'

 

„Acesta nu este un joc, este vorba despre vieţile lor', se arată în comunicatul publicat pe contul de Twitter al Palatului.

 

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton