Prințul William, fotografie virală alături de cei 3 copii, cu ocazia împlinirii a 42 de ani. Mesajul lui Kate Middleton: "La mulți ani, tata, cu toții te iubim atât de mult!"

 Dumba Gabriela
.

O fotografie în care apar prințul William și cei trei copii ai săi a fost publicată în presa din Marea Britanie, alături de mesajul lui Kate Middleton: „La mulți ani, tata, cu toții te iubim atât de mult!', pentru a marca cea de-a 42-a aniversare a prințului moștenitor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Prințesa de Wales i-a transmis un mesaj emoționant soțului ei, prințul William, la împlinirea a 42 de ani. Aniversarea lui William vine la doar o zi după ce acesta vizitat Germania pentru a urmări echipa națională de fotbal a Angliei în meciul împotriva Danemarcei, din cadrul Euro 2024. El a fost fotografiat alături de regele Danemarcei, Frederick, pe stadionul din Frankfurt.

printul-william-si-cei-trei-copii-pe-care-ii-are-cu-kate-middleton-printul-george-printesa-charlotte-si-printul-louis-2printul-william-si-cei-trei-copii-pe-care-ii-are-cu-kate-middleton-printul-george-printesa-charlotte-si-printul-louis-2

Mesajul emoționant pe care Kate Middleton l-a transmis soțului ei, Prințul William

Prințul William a împlinit vineri, 21 iunie, 42 de ani. Pentru a marca aniversarea Prințului de Wales, soția lui, Kate Middleton, a postat pe Instagram un portret cu William și cu cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, făcută pe o plajă din Norfolk. Într-un timp foarte scurt fotografia a primit aproape jumătate de milion de aprecieri și mii de comentarii.

„La mulți ani, tata, cu toții te iubim atât de mult!', a scris Prințesa de Wales în mediul online, alături de „Cx', inițiala numelui ei, Catherine, alături de simbolul unui sărut, „x'.

În imagine, Prințul William și cei trei copii pe care-i are cu Prințesa de Wales, George, Charlotte și Louis, sunt surprinși pe o plajă, în aer, în timp ce sar împreună peste o dună de nisip din Norfolk, oraș cu ieșire la Marea Nordului.

„Poate cea mai reușită fotografie pe care am văzut-o cu familia', a comentat un fotograf.

„Cea mai reușită imagine pe care au împărtășit-o vreodată. Atât de relaxați, normali și plini de bucurie', a scris altcineva, potrivit unica.ro. „Epică imagine! La mulți ani, sire!', a mai comentat cineva.

Cu doar cinci zile în urmă, cu ocazia Zilei Internaționale a Tatălui, Kate Middleton a postat o altă fotografie surprinsă în aceeași zi, alături de mesajul: „Te iubim, tata. La mulți ani de Ziua Tatălui! G, C & L'.

Citește și: Cum a gestionat Carmina Vârciu despărțirea părinților ei și cât de mult a afectat-o: „Recunosc că i-am judecat. Dacă lucrurile ar fi stat altfel și ar fi rămas împreună de dragul meu…'. Cum se înțeleg, de fapt, Ami Teiceanu și Liviu Vârciu în prezent / EXCLUSIV

Citește și: „Vreau ca oamenii să mă recunoască pentru cine sunt eu și pentru munca mea, nu pentru numele lui tata. Niciodată nu…'. Cum gestioneaza Carmina Vârciu celebritatea tatălui său și cum se înțelege acum cu Liviu Vârciu / EXCLUSIV

Ce imagine a postat Regele Charles cu ocazia anivesării Prințului William

De cealaltă parte, tatăl Prințului de Wales, Regele Charles, a făcut și el publică o fotografie cu acesta. Monarhul a postat o imagine veche, surprinsă când Prințul William era bebeluș.

„La mulți ani Prințului de Wales!'a fost mesajul transmis de Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe platforma online X, fostul Twitter.

La începutul acestei luni, familia regală a participat la ceremonia anuală Trooping the Color, prin care a fost sărbătorită ziua oficială de naștere a Regelui Charles. A fost prima dată când Catherine – care continuă să primească tratamentul pentru cancer – a apărut la un eveniment public oficial anul acesta.

Cu câteva zile înainte de eveniment, prințesa a publicat o actualizare cu privire la starea ei de sănătate, spunând că face „progrese bune' și că tratamentul ei va continua câteva luni de acum înainte.

În timpul unei vizite, efectuate la 10 mai 2024, la spitalul comunitar St Mary’s din Insulele Scilly, prințul William a declarat că soția sa, Catherine, diagnosticată cu cancer, „se simte bine', potrivit BBC.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton