Cu ce problemă de sănătate se confruntă Iulia Albu de 15 ani: „Mă umflu foarte tare, câteodată la față. Este o situație medicală...”. Cum ține vedeta sub control această afecțiune

 Matei Bianca
.

Iulia Albu, cunoscută pentru stilul său extravagant și pentru criticile pe care le face în domeniul modei, a dezvăluit recent că de 15 ani se confruntă cu o problemă de sănătate. Vedeta nu a vorbit până la acest moment despre această afecțiune, însă acum a ales să facă totul public și să explice modul în care o ține sub control. Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Nu multe persoane știu, însă Iulia Albu se confruntă cu o problemă de sănătate. Criticul de modă are această afecțiune de 15 ani, iar în prezent reușește foarte bine să o țină sub control. Vedeta a vorbit deschis despre această problemă.

iulia3-1iulia3-1
iulia0-2iulia0-2

Citește și: Cum se înțelege Iulia Albu cu mama iubitului ei, Mike, și cum a decurs prima întâlnire cu viitoarea soacră: „Nu înțelegeți ce era acolo. Sunt obișnuită pentru că, făcând Dreptul, am învățat și criminalistică'

Citește și: Iulia Albu, după ce a fost surprinsă certându-se cu Mike, în parcarea unui supermarket: „Adevărul este că eram fiartă. A fost un motiv total stupid…' / Imaginile amintesc de conflictele de la America Express

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană într-un continuu scandal: 'Nici acum nu înțelege și nu s-a maturizat. Să lase copilul în pace, să îl înțeleagă, nu să îl măscărească sau să îl înjure în toate felurile. Am obosit să fiu mamă surogat…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ilinca Vandici, după ce a aflat că Virgil Ianțu se căsătorește, după o relație de 20 de ani: „Eu nu cred domnule în căsătorie, în general. Nu mai cred, am vrut să zic'

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Iulia Albu de 15 ani

Iulia Albu a dezvăluit că se confruntă cu o problemă de sănătate legată de consumul de zahăr. Criticul de modă a declarat că are voie să mănânce doar o dată pe săptămână alimente care conțin zahăr, însă atunci când poate face acest lucru, ea nu se abține de la a se răsfăța cu dulciurile preferate din copilărie.

„Am voie o singură dată pe săptămână zahăr și atunci când pot, fii sigură că dau iama în tot ce înseamnă dulciuri. Am câteva lucruri preferate, încă din copilărie, cum ar fi: acadelele, dar și ciocolata și ciocolată de casă mai ales. Mă umflu foarte tare, câteodată mă umflu la față. Recent, am citit chiar un articol despre mine cum că mi-aș fi făcut o intervenție estetică. E trist că oamenii cumva nici după ce spui asta de foarte multe ori, nu înțeleg lucrul acesta și nu își dau seama că este cumva o situație medicală. Încerc să o țin sub control, dar nu mă deranjează nici când se întâmplă, pentru că suntem toți oameni și avem niște lucruri lumești care ne efectează, a precizat vedeta pentru ciao.ro.

Ce s-ar întâmpla cu vedeta dacă ar consuma zilnic zahăr: „Nici pâine nu mănânc…'

Iulia Albu nu lasă această problemă să-i afecteze în mod negativ viața. Vedeta ar avea probleme mult mai grave dacă ar consuma zilnic zahăr, însă este foarte atentă la alimentele pe care le mănâncă și știe cum să țină sub control această afecțiune cu care se confruntă de mulți ani.

Fosta concurentă de la America Express a consultat mai mulți doctori în urmă cu 15 ani, deoarece medicii nu știau să-i spună cu exactitate cu ce problemă de sănătate se confruntă.

„Pur și simplu am o intoleranță la o anumită cantitate de zahăr. Adică dacă aș mânca în fiecare zi zahăr, cu siguranță aș ajunge iarăși la problemele pe care le aveam. Așa o dată pe săptămână nu se întâmplă absolut nimic. Este totul ținut sub control. Nici pâine nu mănânc decât o dată pe săptămână, adică sunt foarte multe lucruri pe care eu nu mai am voie să le mănânc. Deși nu sunt intolerantă la gluten, dar pur și simplu nu este ceva care să îmi facă bine. Și nu este vorba că țin vreo cură de slăbire, pentru că greutatea mea a fost oscilantă, mai mult decât este vizibil, pentru că eu fiind destul de înaltă, nu se vede întotdeauna. Nu am descoperit-o imediat, ci acum vreo 4 ani, dar simptomele de atunci sunt. Am fost la foarte mulți doctori, nu a știut nimeni să spună care era problema', a mai adăugat ea.

Iulia Albu a apelat la medicul estetician

În cadrul unui interviu exclusiv, Iulia Albu ne-a mărturisit că a apelat la medicul estetician. Vedeta are un singur chirurg la care merge și în care are cea mai mare încredere. Fosta concurentă de la America Express nu și-a mărit buzele cu acid hialuronic și a declarat că medicul estetician la care merge a convins-o că trebuie să fie ea întotdeauna.

„Există un singur doctor chirurg estetician în care am încredere. Și nu, nu îmi injectează acid hialuronic nici în buze, nici în alte părți. Nu simt nevoia de volume mărite și nici de a avea alt nas. În curând, vom vorbi mai multe despre acest subiect, pentru că este momentul ca cineva să o facă în mod responsabil, cu subiect și predicat și, mai ales, pentru a-i ajuta real pe ceilalți. Pe noi doi ne-a unit convingerea că eu trebuie să fiu eu mereu. Și este extrem de dificil să întâlnești un doctor atât de dedicat și deschis. Sigur că am un secret. Și singurul care îl știe momentan este DOC', a dezvăluit criticul de modă, în exclusivitate pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton