Ce probleme de sănătate are Armin Nicoară. A ajuns pe perfuzii: "Nu am reușit să mă deplasez la spital..."

 Raiciu Adriana
.

Momente dificile pentru Armin Nicoară. Îndrăgitul artist din țara noastră nu s-a simțit deloc zilele acestea și a fost nevoie de intervenția cadrelor medicale pentru a se pune pe picioare. În această perioadă, Claudia Puican a ținut concertele în locul partenerului ei. Iată cu ce probleme de sănătare se confruntă cântărețul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Are o carieră impresionantă și o relație extrem de frumoasă cu partenera sa, Claudia Puican. Ei bine, ultima perioadă nu a fost deloc bună pentru cântăreț, întrucât starea lui de sănătate nu a fost deloc bună.

armin-nicoaraarmin-nicoara

Iubitul Claudiei Puican a cerut ajutorul medicilor, întrucât nici nu se putea deplasa până la spital. I-au fost administrate perfuzii acasă și totul s-ar fi întâmplat în urma unui concert pe care l-a susținut în Irlanda. Iată cum se simte acum.

Citește și: Cine este Armin Nicoară.A trăit o dramă, în liceu

Citește și: Claudia Puican a pierdut inelul de logodnă de la Armin Nicoară.Bijuteria valorează enorm!

Citește și: Cum se descurcă Claudia Pătrășcanu în rolul de mamă singură, după divorțul de Gabi Bădălău:„Zilele mele sunt aglomerate

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, atacat de fiul său, și după eliminarea de la Survivor:’Nu vreau să mai aud de el în viața mea’

Ce probleme de sănătare are Armin Nicoară. A ajuns pe perfuzii

Armin Nicoară are concerte atât în țară, cât și în afara țării, ținând cont de numărul mare de fani pe care îi are. Ei bine, de curând, a fost să cânte la un eveniment în Irlanda, iar de când s-a întors a început să se simtă din ce în ce mai rău. A făcut febră și a chemat un cadru medical acasă, întrucât nici nu se putea deplasa până la spital.

Deși i-au fost administrate perfuzii, partenerul Claduiei Puican recunoaște că nu se simte încă refăcut.

‘Nu sunt refăcut complet, tocmai ce a plecat asistenta de la mine de acasă pentru că am reușit să vorbesc cu doamna doctor să-mi facă perfuziile acasă, că nu am reușit să mă deplasez la spital deoarece mi-a fost foarte rău. Am ajuns din Irlanda, acolo unde am avut un eveniment și după spectacol am picat la pat. Am avut febra 40 și de acolo a început calvarul pentru mine. Nici acum nu sunt refăcut complet”, a declarat Armin Nicoară în exclusivitate la Antena Stars.

Artistul a mai spus că logodnica lui a avut mare grijă de el în această perioadă și chiar a mers în locul lui la diferite evenimente.

De asemenea, speră că toate aceste probleme să treacă cât mai repede, întrucât urmează să facă cununia civilă și mai au lucruri de pus la punct.

Am avut noroc cu ea (n.r Claudia). Ea s-a ocupat în totalitate de mine. Eu nu am reușit să ajung la evenimente și a fost ea. A fost mai ușor pentru mine. Nu mai sunt în dubii, urmează în scurt timp să facem cununia, dar mai trebuie să punem la punct unele detalii. Sperăm să trecem peste toate cele,a mai declarat Armin Nicoară.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton