"Sunt ciopârțită rău, operată peste tot. În aprilie am avut patru AVC-uri". Cu ce probleme de sănătate se confruntă Marinela Chelaru, la început de an

 Radulescu Ruxandra
.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Marinela Chelaru, la început de an. Pentru Marinela Chelaru, sărbătorile care tocmai s-au încheiatnu au fost prilej de sărbătoare. Starea de sănătate precară și pensia mică nu îi permit să se bucure de această perioadă a vieții ei, după o viață de muncă. Marinele Chelaru a suferit deja 4 AVC-uri, anul trecut. Iată cum se simte la acest moment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marinela Chelaru, 64 de ani, nu se simte deloc bine la început de an. Actrița se confruntă cu probleme de sănătate, ce s-au agravat în aprilie 2023, când a suferit patru AVC-uri. Marinela Chelaru mărturisește că nici de Sărbători nu s-a simțit mai bine, în ciuda multiplelor operații pe care le-a făcut. Chiar dacă situația este una extrem de grea, actrița are o mică speranță că poate starea ei se va ameliora.

img-3img-3

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Marinela Chelaru, la început de an

Chiar din primele zile ale noului an, Marinela Chelaru este copleșită de probleme de sănătate. Actrița a suferit 4 AVC-uri anul trecut și mărturisește că nici acum nu și-a revenit. Cuprinsă de tristețe și copleșită de boală și neajunsuri, actrița nu renunță și însă speră că se va simți mai bine. Anul trecut, vedeta a trecut și printr-o operație de cord și își spune că trebuie să mai aibă răbdare pentru a-și reveni.

Citește și: Larisa Iordache, cerută în căsătorie de Cristian Chiriță: „Pagina 1 din 366 a început cu un sincer DA”

Citește și: Spike a publicat prima fotografie oficială alături de Livia: „Viața noastră personală e departe de tot ce…”. Cum a reacționat Bordea: „Cine vrea să fie prietenul meu…”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Ronald Gavril, presupusul iubit al Anamariei Prodan. Este un milionar mai tânăr cu 14 ani decât ea: „Cu ochii doar spre viitor. Este unicul…'

Citește și: Cine este Ioana Văllimărescu, noua iubită a lui Radu Ștefan Bănică. S-au pozat în timp ce se sărutau pasional: „Ce frumos vă stă!”

La mine nu vrea să vină Moș Gerilă cam deloc, nicio dorință nu mi se îndeplinește. În aprilie am avut 4 AVC-uri și nu-mi revin. Mă enervează neputința mea. Sunt tăiată ca Iisus, sunt ciopârțită rău. Operată peste tot. După intervenția pe cord făceam genoflexiuni. Seara dinainte, nu știu ce s-a întâmplat. Mi-am dorit doar ca operația să nu fie vizibilă. Și așa a fost. Același medic a operat-o și pe Marina Voica. Și uite ce cântă și dansează acum. Nu are treabă. Nu mă las. Trebuie să-mi fie bine, e nevoie să mai treacă ceva timp',a declarat Marinela Chelaru pentru Cancan.ro.

Marinela Chelaru își dorește un loc de muncă

Un alt aspect care o afectează pe Marinela Chelaru este pensia extrem de mică, care abia îi ajunge să supraviețuiască. Actrița mărturisește că și-ar dori să muncească din nou, fie pe scenă, fie la catedră, ca profesoară, însă din păcate nimeni nu a căutat-o cu vreo ofertă. Marinela Chelaru se declară resemnată…

„Nu mai am niciun proiect, nu m-a mai căutat nimeni. M-aș întoare și la catedră, dacă m-ar chema. Dar nu mai au nevoie de mine. Așa sunt oamenii. Dar viața merge înainte. Mă descurc cum pot. Mă simt însă mult mai bine. Nu mă interesează nimic, de sănătate am nevoie. M-aș întoare pe scenă, oriunde. Asta mi-e meseria. M-ar mai scoate din starea și situația în care sunt. Pentru că e greu', a mărturisit actrița în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Ce pensie are acum Marinela Chelaru

Marinela Chelaru a spus cu sinceritate ce sumă primește din partea statului, după o viață de muncă. Actrița are în prezent 1.700 de lei pensie, și îi este dificil să se descurce, având în vedere că medicația o costă o bună parte din sumă.

„Am ieșit cu 1400 lei pensie. Ne-au mai dat 300, acum am 1700. Dar medicamentele costă 4000. Și nu sunt toate compensate. Dacă nu-l aveam, dacă nu era soțul, era nasol. Dar ce să fac, să mă duc să mă milogesc? Niciodată!„, a mai adăugat Marinela Chelaru pentru sursa citată.

FOTO: Instagram facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton