Cu ce probleme se confruntă Theo Rose, în luna a șaptea de sarcină: ”E cam greu cu arsurile astea...” Câte kilograme are acum

 Calin Maria Bianca
.

Cu ce probleme se confruntă Theo Rose, gravidă în 7 luni. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că frumoasa artistă este însărcinată, iar fericitul viitor tătic este Anghel Damian. În aproximativ două luni cei doi vor fi părinți pentru prima dată. Ambii radiază de fericire și abia așteaptă să își strângă copilul în brațe, însă până atunci, Theo Rose mai are de îndurat simptomele sarcinii cu care se confruntă încă de la bun început!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni buni, iar din rodul iubirii lor se va naște în curând un băiețel, pe nume Sasha Ioan. Vestea că cei doi formează un cuplu a luat pe toată lumea prin surprindere, însă nu mai mult decât cea în care s-a aflat că vor fi părinți pentru prima dată împreună.

theo-1-3theo-1-3

Încă din primele luni de sarcină, Theo Rose le-a povestit fanilor din mediul online și tuturor celor care o urmăresc pe rețelele de socializare, faptul că se confruntă cu o serie de probleme și simptome specifice perioadei de gravidă. Deși a sperat ca doar primul trimestru să fie atât de crunt, se pare că în toate lunile a avut parte de diferite episoade mai puțin plăcute.

Citește și: Cum se înțelege Theo Rose cu viitoarea soacră, Anca Damian: „E o tipă foarte interesantă”

Citește și: Ce părere are George Mihăiță despre Theo Rose și Anghel Damian, colegii săi din serialul Clanul: „M-a surprins plăcut felul ei de…'

Citește și: Un adolescent de 13 ani a murit după ce a făcut o provocare de pe TikTok. Clipul video a devenit viral

Citește și: Cum au sărbătorit Alin Oprea și Medana 4 ani de relație: „Dragostea este o forță de neoprit”

Cu ce probleme se confruntă Theo Rose, gravidă în 7 luni

Theo Rose a intrat de curând în luna a șaptea de sarcină, însă nici acum problemele nu-i dau pace. Frumoasa artistă a povestit faptul că se confruntă cu arsuri foarte mari la stomac, ceea ce înseamnă din moși strămoși faptul că bebelușului îi crește părul și are o podoabă capilară bogată. Theo Rose a explicat, cu umorul la ea, că a depășit cu greu episodul arsurilor de Paște.

„Merge bine (n.r., sarcina). Acuma am niște aciditate, niște arsuri la stomac. Cică îi crește părul, așa mi-a spus mamaie. Am zis că înghit o mașină de tuns dacă are așa mult păr. Că nu se poate… E cam greu cu arsurile astea. Mai am două luni și vreo două săptămâni, așa, teoretic', a spus Theo Rose în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Theo Rose: 'Pun cam un kilogram pe zi'

Ei bine, Theo Rose nus-a oprit aici cu declarațiile despre sarcină. În curând o să devină mamă pentru prima dată, ceea ce-i aduce zâmbetul pe buze, însă totodată și un motiv de tristețe, asta fiindcă consideră că o să-i dispară pofta de mâncare pe care o are acum. Artista a ajuns la 58 de kilograme, explicând că în ultima vreme pune câte un kilogram pe zi, fiind peste așteptările ei.

„Nu am mâncat multe ouă roșii. Nu am mâncat prea mult, dar la asta cu îngrășatul…Pun cam un kilogram pe zi. Eu nu știu ce să zic. Nu prea mă așteptam. Le dau jos, dar nu mă așteptam să se întâmple chiar așa. Am 58 de kilograme acum', a adăugat vedeta.

De ce se teme Theo Rose

Theo Rose își dorește să slăbească după sarcină, însă să nu dea jos toate kilogramele acumulate, argumentând că îi place cum arată corpul ei în prezent. Totuși, pe lângă acesta, una dintre temerile ei dipă ce o să nască este și faptul că o să-i dispară pofta aceasta de mâncare și îngrășarea rapidă.

 „E greu să fiu femeie gravidă timp de 9 luni. Mă duc să mănânc pentru că, în sfârșit, îmi place și mie să mănânc și tare îmi e frică că, după ce nasc, revin la setările din fabrică. E singura chestie de care mă bucur cu toată inima mea, că nu știu dacă o să mai țină așa prea mult. În sfârșit îmi place să mănânc și îmi e poftă de mâncare!', a mai spus artista în urmă cu mai mult timp pe Instagram.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton