Cu ce probleme s-a confruntat Tily Niculae în timpul filmărilor pentru serialul „La bloc”: "Am suferit foarte mult că eu eram identificată ca..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cu ce probleme s-a confruntat Tily Niculae în timpul filmărilor pentru serialul „La bloc'. Tily Niculae a devenit cunoscută odată cu apariția în serialul „La Bloc', difuzat la Pro TV. Chiar dacă pentru actriță, producția a reprezentat o rampă de lansare, ea având la vremea aceea doar 16 ani, a avut parte și de momente dificile, despre care a vorbit abia acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tily Niculae, 38 de ani, a cunoscut succesul datorită serialului „La Bloc”, difuzat pe PRO TV. La vremea aceea Tily Niculae avea 16 ani și era elevă la liceul de artă Dinu Lipatti. Actrița a dezvăluit într-o discuție recentă la emisiunea „Xtra Night Show' amănunte neștiute despre perioada adolescenței sale, în timpul filmărilor pentru „La bloc'. Tily Niculae a povestit că popularitatea de care se bucura personajul ei, i-a determinat pe cei din jur să facă o asociere mult prea strânsă cu rolul interpretat în serial.

tili-nicolae-259307l-600×0-w-678232detili-nicolae-259307l-600×0-w-678232de

Cu ce probleme s-a confruntat Tily Niculae în timpul filmărilor pentru serialul „La bloc'

Tily Niculae a mărturisit, pentru prima dată, că în timpul filmărilor pentru serialul „La Bloc” nu-i plăcea faptul că oamenii o asociau constant cu personajul pe care îl interpreta. Chiar dacă șansa de a juca înr-o producție PRO TV a fost un început extraordinar pentru cariera ei, artista spune că au existat și momente greu de gestionat din cauză că era doar o adolescentă.

Citește și: „Un bărbat trebuie să fie bărbat până la capăt! Avem atâtea exemple de bărbați care au divorțat, și-au luat amante, dar…”. Andreea Bănică l-a făcut praf pe Gabi Bădălău, în scandalul cu Claudia Pătrășcanu

Citește și: Nadine, despre traumele copiilor orfani luați acasă de familii doar de sărbători: „Se va întoarce la a fi singur și neglijat. După o săptămână, schimonosit de atâta mascaradă, copilul revine la casa de copii”

Citește și: Cine este Vlad Musta de la Vocea României 2023. A ajuns în echipa Irinei Rimes după ce a fost eliminat de Smiley

Citește și:„I-a făcut probleme cât a fost cu ea, după care…'. Sora Ronei Hartner, indignată de comportamentul lui Herve Camilleri, al doilea soț al artistei

„Aveam 16 ani, eram clasa a X-a, pentru că îmi aduc aminte că am terminat liceul și am terminat și facultatea (n.r. – în timpul filmărilor pentru serialul «La bloc»). (…) Mai mult de 10 ani (n.r. – cât timp au durat filmările).

(…) Eu am suferit foarte mult că eu eram identificată ca un personaj. Pe mine online-ul și digitalizarea m-au ajutat foarte mult să fiu persoana și ca publicul să mă cunoască, că am mult mai multe valențe decât rolul acela, dar cred că asta ține strict de vârsta mea. Pentru că eu atunci eram mică', a mărturisit Tily Niculae, pentru „Xtra Night Show', potrivit Spynews.

Tily Niculae s-a sărutat prima oară la filmări, în telenovela românească „În familie'

Tily Niculae a împărtășit fanilor amintiri de pe vremea când avea doar 16 ani și a fost distribuită în prima telenovelă românească, „În Familie'. Actrița a povestit cum primul sărut din viața ei a avut loc pe platourile de filmare, în cadrul unei scene, în fața unui public întreg. Tily și-a amintit, ani mai tarziu, emoțiile care o încolțeau.

Eu nu mă sărutasem în viața mea până atunci…deci primul meu sărut,nu numai că a fost în fața a zeci de oameni on set, dar în fața a milioane- Da…greu,greu, mai ales când ești atât de inocentă! Țin minte că-n seara cu pricina nu dormisem deloc, de rușine, de emoții, de faptul că o să se vadă că nu știu să mă sărut, de discuțiile cu regizorii!

But i did it! Și vrei să știi partea cea mai amuzantă? Partenerul cu care trebuia să fac scena respectivă era Paul…colegul meu de liceu care juca și el în serial. Era băiatul care înaintea serialului tot alerga după mine! Vrei să fii ‘prietena mea? Să mergem la bal…

Și știi de ce nu am făcut-o? Fiindcă nu avusesem un prieten până atunci! Taman bine că Paulică al meu a prins la pachet tot ce ar fi vrut el să facă pe vremea aia și nu a reușit. Am fost extrem de nervoasă…că eu îl refuzasem pe băiat și pe platou…trebuia să tac și să îmi văd de rol.

Deci da, disciplina profesională m-a adus la performanța de astăzi! Toate acele încercări, frig,cald, necunoscut,oboseală,teamă…„, a povestit Tily Niculae pe blogul ei, acum ceva vreme.

FOTO: Instagram Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton