Ce se întâmplă cu procesul dintre Laurette și Marian Tătic, bărbatul care a bătut-o la hotel: "Ea nu a mai vorbit cu..."

 Dumba Gabriela
.

Au trecut doi ani de la scandalul dintre Laurette și Marian Tătic, bărbatul care a bătut-o într-o cameră de hotel din București, în urma unei întâlniri amoroase, care s-a finalizat prost. Avocatul lui Laurette a explicat ce se întâmplă cu procesul început toamna trecută, după ce Laurette a făcut plângere penală împotriva lui Marian Tătic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În martie 2021, Marian Tătic susținea că s-a întâlnit cu Laurette în scop strict sexual, pentru o sumă de bani stabilită de comun acord, însă după consumarea momentului, bărbatul nu a mai vrut să-i dea acei bani. Și pentru că Laurette și i-a însușit, Tătic spune că i-a făcut plângere pentru tâlhărie. La rândul său, și Laurette a depus plângere penală împotriva bărbatului care a bătut-o.

barbat-agresa-laurette-euro-699044barbat-agresa-laurette-euro-699044

Când se finalizează procesul dintre Laurette și Marian Tătic

Potrivit lui Marian Tătic, Laurette Atindehou Innocencia, așa cum se numește în buletin cântăreața, ar fi acceptat să facă petreacă o noapte cu el în schimbul a 5.000 de euro. Ulterior, lucrurile au luat-o razna. Vedeta ar fi încercat să-l tâlhărească pe bărbat, care, nemulțumit de situație, nu a mai dorit să plătească suma pe care i-a promis-o în primă fază.

Laurette spune că Marian Tătic a bătut-o și a depus împotriva lui plângere penală. Prin urmare, acest caz a ajuns în instanță, pe masa magistraților, iar acum procesul este pe punctul de a se finaliza.

Este posibil ca săptămâna viitoare să se termine procesul cel mai probabil. Este un proces care a început anul trecut, prin toamnă, și a mers destul de repede. Laurette nu a mai vorbit cu persoana cu care s-a întâlnit la hotel și nu cred că și-ar fi dorit să se întâmple ce s-a întâmplat. Vă dați seama că de bine nu face nimeni o plângere penală', a declarat Vlad Hosu pentru Click!

Citește și: Șerban Huidu îi ia apărarea lui Laurette în scandalul cu bătaia:'Mă șochează femeile care se bucură. Cum să spui că e vina ei?'

Citește și: Când l-a cunoscut Laurette pe bărbatul care a bătut-o și ce relație aveau.Ce i-ar fi promis înainte să se întâlnească la hotel

Citeste si: Laurette, primele declarații după audierile de la Poliție, în scandalul cu bărbatul care a bătut-o: „Încă sunt în stare de șoc!'

Citeste si: Bărbatul care a bătut-o pe Laurette și-a terorizat și fosta iubită: „M-a dat cu capul de volanul mașinii, mi-a urmărit copiii’

Citește și: Trecutul periculos al bărbatului care a bătut-o pe Laurette.Fosta soție a cerut ordin de protecție împotriva lui

A avut sau nu Laurette o relație cu patronul hotelului în care a fost bătută?

În urma acestui scandal în care este implicată Laurette și afaceristul, Marian Tătic, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora proprietarul hotelului unde s-au întâlnit cei doi ar fi fost chiar fostul iubit al lui Laurette.

Nu știu ce ați auzit dumneavoastră dar nu este adevărat cum că clienta mea ar fi avut o relație și cu patronul hotelului unde a fost cu Tătic. Din câte știu a existat o poză, într-o publicație tabloidă, cu acea persoană, la o masă, într-un cadru oficial.

Așa putem spune despre oricine că are o relație cu oricine! Și cu mine a fost văzută, la o masă, la o cafea, atunci ce mai spunem?! Așa ce facem…', a conchis Vlad Hosu, avocatul lui Laurette.

Ce s-a întâmplat în noaptea în care Laurette a fost bătută

Laurette a povestit că a trecut prin clipe de coșmar și a avut noroc cu intervenția Poliției.

‘Dacă poliția întârzia două minute, mă omora acolo, atât pot să vă zic. Eu am o bănuială cine dorește să îmi facă răul, dar de data asta voi merge pe cale legală. Din luna ianuarie primesc sute de mesaje, tot ce pot să spun este că mi s-a întins o capcană. Am luptat cu el ca să pot să scap de acolo. S-a spart ușa pentru a intra, am mai multe lovituri pe corp, a precizat Laurette.

Avocatul vedetei a ținut să precizeze atunci că cei doi se mai întâlniseră și cu o seară înainte, într-un loc public.

Acel conflict a pornit în mod spontan. Am citit că ea i-ar fi solicitat o sumă de bani, nu este adevărat! Ei vorbeau prin mesaje de mai multe luni, se întâlniseră și cu o seară înainte, într-un loc public. Sunt persoane care se cunoșteau anterior acestei întâlniri. În niciun caz nu a existat un schimb de servicii între ei.,  a declarat acum doi ani avocatul Vlad Hosu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton