Producătorul Harvey Weinstein a fost găsit vinovat pentru agresiune sexuală. Ar putea petrece 24 de ani în spatele gratiilor

 Radulescu Ruxandra
.

Harvey Weinstein a fost găsit vinovat pentru agresiune sexuală. Producătorul Harvey Weinstein a fost condamnat pentru treii acpete de acuzare, care implică infracțiuni sexuale. Juriul din Los Angeles, unde s-a desfășurat procesul, a dat verdictul luni. Harvey Weinstein, în vârstă de 70 de ani, riscă 24 de ani de închisoare. Weinstein se află deja în spatele gratiilor din cauza acuzațiilor de viol și agresiune sexuală, în din 2020.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Harvey Weinstein a fost găsit vinovat pentru agresiune sexuală. Juriul din Los Angeles a dat verdictul luni în cazul producătorului Harvey Weinstein, care a fost acuzat de multiple infracțiuni sexuale, săvârșite împotriva mai multor femei din industria showbiz-ului din SUA. După 10 zile de deliberare, juriul de la tribunalul din Los Angeles, l-a găsit responsabil pentru trei capete de acuzare, astfel că acesta riscă 24 de ani de închisoare. Harvey Weinstein săvârșește la acest moment o condamnare de 23 de ani, în spatele gratiilor, în urma condamnării acestuia într-un alt dosar de viol, în 2020.

Harvey Weinstein, producătorul de la Hollywood acuzat de mai multe infracțiuni sexuale, a fost găsit vinovat de juriul din Los Angeles, după 10 zile de deliberare.

download-30download-30

Producătorul Harvey Weinstein a fost găsit vinovat pentru agresiune sexuală

Producătorul riscă 24 de ani de închisoare, în cazul acestui dosar de infracțiuni sexuale săvârșite împotriva a patru femei. Acuzațiile au fost formulate de patru femei, dintre acre trei au decis să-și păstree anonimatul. Weinstein a fost găsit vinovat în cazul uneia dintre acestea, iar în cazul celorlalte două, acuzațiile vor fi în continuare dezbătute. Una dintre victime este chiar Jennifer Siebel Newson, soția guvernatorului din California, Gavin Newsom

Membrii juriului se vor reuni joi „a lua în considerare factori agravanți', notează publicația People.

Citește și: Ce face și unde s-a ascuns Harvey Weinstein, predatorul de la Hollywood

Citește și: Uma Thurman rupe tăcerea în cazul Harvey Weinstein: #metoo

Citește și:Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu are o fiică secretă, conform testului de paternitate:'Doresc o reconfirmare. Un test din America'

Citește și:Monica Anghel a dat mâna cu Papa Francisc, la Vatican:'Momente unice. Mă înclin cu respect'

Victima lui Harvey Weinstein: „Nu am știut cum să scap”

Weinstein și-a susținut nevinovăția pe durata întregului proces, cu privire la toate acuzațiile de abuz sexual și viol, care i-au fost aduse. Fostul producător a fost acuzat de patru femei că le-ar fi agresat sexual între anii 2004 și 2013. Siebel Newsom, soția guvernatorului din California, a descris cumplita ei experiență cu Weinstein, ce a avut loc în 2005 pe vremea când aceasta își dorea să devină actriță.

„Am fost agresată, mi s-au încălcat drepturile și nici nu știu cum s-a întâmplat asta. Nu am văzut indiciile și nu am știut cum să scap', a afirmat victima în sala de judecată.

„La fel ca multe alte femei, clienta mea a fost agresată sexual de Harvey Weinstein la o presupusă întâlnire de afaceri ce s-a dovedit a fi o capcană. Intenționează să depună mărturie la procesul lui pentru a găsi un fel de dreptate pentru supraviețuitoare, și ca parte a muncii ei de a îmbunătății viețile femeilor', a adăugat avocata lui Siebel Newsom.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton