Produsul pe care Denise Rifai nu-l consumă niciodată: ”Am observat că mi se umflă picioarele și este dizgrațios”. Cum se menține în formă

 Calin Maria Bianca
.

Produsul pe care Denise Rifai nu-l consumă niciodată. Denise Rifai nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cu adevărat una dintre cele mai cunoscute, apreciate și îndrăgite prezentatoare TV. A cucerit cu emisiunea sa de pe KANAL D, '40 de întrebări cu Denise Rifai' și a dovedit tuturor caracterul său cu adevărat. Ei bine, pe lângă aceste calități, nu putem uita și de frumusețea sa fizică. Are o siluetă demnă de invidiat și mulți se întreabă cum se menține în formă. Recent, a dezvăluit ce nu consumă niciodată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Denise Rifai se bucură de un corp demn de invidiat, însă nu putem spune că este doar norocoasă fiindcă are o genă bună, asta fiindcă la mijloc se află, de fapt, numeroase sacrificii despre care prezentatoarea TV a vorbit pe larg fără rețineri. Nu, nu ține diete drastice, însă acordă o mare importanță alimentației sale, și nu doar pentru a arăta bine, ci și pentru un corp sănătos.

rifai10rifai10

Citește și: Denise Rifai, apariție spectaculoasă la VIVA! Party 2023. A făcut furori pe covorul roșu

Citește și: Motivul pentru care Denise Rifai a renuțat la politică pentru show-ul „40 de întrebări”: „Aceasta e marea mea realizare” / EXCLUSIV

Citește și: Crimă în Grădina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani a fost ucisă, iar un tânăr a fost grav rănit, după ce au fost înjunghiați de fostul iubit al adolescentei

Citește și: Subiectele la Geografie și Biologie pentru Bacalaureat 2023

Produsul pe care Denise Rifai nu-l consumă niciodată

Într-un interviu acordat recent, Denise Rifai a explicat că încearcă pe cât posibil să nu mănânce sărat, asta fiindcă femeile nu au nevoie de acest ingredient în exces, nefiind sănătos. Totodată, nu doar de la sare se abate, ci și de apa minerală, care este un produs consumat de numeroase persoane în exces. Prezentatoarea TV a explicat că apa carbogazoasă conține multă sare, iar totodată are rețineri de apă în organism de la ea și ajunge să i se umfle picioarele, astfel că a renunțat la a mai consuma produse carbogazoase sau care conțin multă sare și mult zahăr.

'Încerc să nu beau deloc carbogazos, rar beau, o dată pe lună, de regulă când e foarte cald simt nevoia de ceva carbogazos. Și de la acid reținem apă. Apa minerală are sare în ea, e complicat, e nu consum așa ceva. Apa plată beau.

Nu consum pentru că am observat că mi se umflă picioarele, de exemplu. Și mi se pare dizgrațios. Mai ales când am câte o filmare. Nu există. De ce să pun în mine produse care-mi fac rău? Mai dau și bani ca să–mi fac rău? Eu consum doar apă plată, beau cafea, îmi place ceaiul negru, dar nu beau și ceai, și cafea. La o cafea beau și un pahar mare cu apă întotdeauna. Cafeaua deshidratează și atunci corpul trebuie hidratat. Iubesc limonada, dar și pe asta o fac fără zahăr, fără miere. Limonada în sine are carbohidrați, lămâia are zahăr, nu e că vai e acră… nu există așa ceva. Deci nu pun zahăr deloc.', a spus Denise Rifai pentru Ciao.ro.

Cum se menține Denise Rifai în formă

Mai mult decât atât, Denise Rifai a declarat că încearcă, pe cât posibil, să mănânce cât mai bine și sănătos. Mai concret, în alimentația ei zilnic există cu siguranță un fruct, o legumă, pește, un produs lactat, iar toate acestea fără a adăuga sare în ele mai mult decât au deja unele dintre ele. De asemenea, și salata o face fără sare, la fel ca și legumele la grătar.

'Încerc să mănânc foarte curat, legume și carne, pește, un produs lactate pe zi, nu mai mult, că suntem femei și de la lactate reținem apă. Eu nu pun sare în mâncare absolut deloc. Doar condimentul, de la pui, de exemplu, sau de la pește. Legumele la grătar fără sare, salata fără sare. Condimentul de la carne – acolo nu fac rabat, dar nu pun eu sare extra. Noi, ca femei, nu avem nevoie de sare în plus.', a continuat Denise Rifai.

Denise Rifai, apariție de senzație la Petrecerea VIVA! 2023

Ei bine, Denise Rifai chiar se bucură de o siluetă demnă de invidiat, care atrage toate privirile, dar și de o frumusețe aparte. La VIVA! Party a renunțat la ținutele ei negre, cu care ne-a obișnuit în cadrul emisiunii sale de la Kanal D și a optat pentru o rochie superbă, de culoare burgundy, cu imprimeu cu fluturi albi, mai scurtă în față și cu o trenă impresionantă în spate. În partea de sus, aceasta a ales un corset colorat în nuanțe de alb și roșu, cu imprimeuri diferite, care i-a pus talie în evidență, dar și bustul. În plus, a accesorizat perfect corsetul cu un choker și, per total, a impresionat prin eleganță, rafinament și, bineînțeles, frumusețe.

Sursă foto: VIVA! / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton