Ce produs simplu folosește Monica Anghel, pentru un ten sănătos: "Din punctul meu de vedere, e sfânt!"

 Radulescu Ruxandra
.

Produsul simplu folosit de Monica Anghel, pentru un ten sănătos. Monica Anghel a trecut, de-a lungul timpului, printr-o transformare surprinzătoare după ce a reușit să piardă mai multe kilograme. Artista arată fabulos și mulți fani din mediul online au remarcat nu numai noua ei siluetă, ci și tenul care arată foarte sănătos. Monica Anghel a mărturisit că, în ceea ce privește îngrijirea tenului, apelează la un produs care este la îndemâna oricui și deloc costisitor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Produsul simplu folosit de Monica Anghel, pentru un ten sănătos. Monica Anghel, 51 de ani, se află într-o formă de zile mari, de când s-a orientat către un stil de viață sănătos și a pierdut mai multe kilograme. Artista se poate mândri cu silueta pe care și-a dorit-o dintotdeauna. Monica Anghel a dezvoltat și o pasiune pentru sport, așa că recent și-a luat și diploma de instructor de fitness. Cântăreața are grijă de ea și caută să recurgă la metode cât mai sănătoase și naturale pentru a se menține în formă. Fanii au remarcat că vedeta are un ten frumos și au dorit să știe care-i secretul. Monica Anghel a recunoscut că folosește cu sfințenie un anumit produs când vine vorba de demachiere și a ținut să precizeze că apelează doar la branduri românești.

ntgmagfzad00ymuwmwvmzdlhztgyzjfmy2vhyja3zdnhowy1ote3ma.thumb_ntgmagfzad00ymuwmwvmzdlhztgyzjfmy2vhyja3zdnhowy1ote3ma.thumb_

Acesta este secretul Monicăi Anghel pentru un ten sănătos

Monica Anghel recurge la un truc foarte când vine vorba de îngrijirea tenului. Vedeta a mărturisit că un pas foarte important în rutina ei de îngrijre este demachierea, pentru care folosește ulei pentru bebeluși. Monica Anghel utilizează de ani de zile uleiul de bebeluși pentru îndepărtarea machiajului și este extrem de mulțumită.

Citește și: Monica Anghel a dezvăluit problema gravă de sănătate care a determinat-o să slăbească: „Piciorul drept aproape nu mai era funcțional'

Citește și:Monica Anghel merge la tribunal după ce mai multe firme din online i-au furat identitatea: „S-au propus tot felul de lucruri în numele meu'

Citește și: Cabral a fugit dezbrăcat din spital, deși era la un pas să moară, după un accident: 'Eram plin de carne vie în palme. Plin de bandaje, ligamentele încrucișate…'

„Până acum doi ani, eu nu m-am dat cu cremă pe față deloc. Eu m-am demachiat toți anii aceștia și continui să mă demachiez cu ulei de copii mici, din acela pentru bebeluși.

Din punctul meu de vedere curăță cel mai bine, nu există rimel, waterproof, ruj, nu există vreun produs pe care să nu-l curețe. Ăla demachiază orice! E sfânt! De doi ani de zile, am început să mă dau cu cremă pe față, dimineața și seara. Folosesc numai produse românești!', a mai spus Monica, potrivit Click!.

Monica Anghel a devenit instructor de fitness

Monica Anghel a slăbit 43 de kilograme prin dietă și exerciții fizice, iar vedeta a făcut chiar o pasiune pentru exercițiile fizice. Recent, vedeta a luat cursuri de instructor de fitness, de consultant nutriționit și de consultant psihologic nutrițional. Monica Anghel a declarat, recent, că este mândră de evoluția ei și de faptul că a reușit să-și transforme stilul de viață.

Am început această transformare în urmă cu şase ani şi o continui. Nu vreau să mai slăbesc, acum sunt foarte bine aşa cum sunt. Analizele sunt perfecte, dar sunt interesată să aflu din ce în ce mai multe lucruri despre cum să fiu sănătoasă. Eu făceam mişcare şi înainte să slăbesc. Am făcut echitaţie nişte ani de zile, am făcut şi arte marţiale.” a dezvalurit artista in emisiunea La Maruta.

„Am luat nota zece la ambele probe și la cea scrisă și la cea practică, și sunt instructor de fitness. În primul și în primul rând, eu cursurile astea le-am făcut pentru mine, ca să aflu cât mai multe lucruri despre ceea ce mă interesează pe mine cel mai mult și anume să fiu sănătoasă.” a mai precizat vedeta pentru Playtech.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton