Program special la Antena 1 de 1 Decembrie. Când se va difuza America Express 2023

 Dumitrache Laura
.

Program special la Antena 1 de 1 Decembrie. Antena 1 a pregătit un program special pentru fanii emisiunii America Express. Reality show-ul va fi difuzat și vineri, de Ziua Națională a României. Recent, Antena 1 a împlinit 30 de ani de la lansare, iar telespectatorii au parte de cele mai iubite show-uri tv, încă de la primele ore ale dimineții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Când se va difuza America Express 2023. Antena 1 împlinește 30 de ani de la lansare, motiv pentru care le-a pregătit telespectatorilor o săptămână specială. Între 27 și 3 decembrie, postul de televiziune aduce mari surprize pentru fanii săi. Iată ce se va întâmpla cu emisiunea America Express-Drumul Soarelui.

america express 2023america express 2023

Telespectatorii emisiunii America Express vor avea parte de o surpriză plăcută. Reality show-ul va fi difuzat nu doar în zilele obișnuite, ci și în ziua de vineri, 1 decembrie. Concurentii au trecut deja la jumătatea traseului, iar etapa viitoare aduce misiuni grele și schimbări dramatice ale peisajelor.

Citește și: America Express 26 noiembrie – Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au certat și au țipat unul la altul, în timpul unei probe: „Nu mai plec de aici până nu te calmezi' / „Ești cicălitoare!'

Citește și:Cum arată Sonia Simionov când poartă rochie și tocuri. Fosta concurentă de la America Express și-a luat fanii prin surprindere: „Frumoasă și elegantă…”

Citește și:Cătălin Țociu s-a confruntat cu probleme de sănătate la America Express și a avut nevoie de intervenția medicilor: „Am avut halucinații…”

Citește și:Motivul pentru care Sânziana Negru a ales-o pe Laura Giurcanu parteneră la America Express: „Orice îi propun, în orice situație, ea găsește o soluție”

America Express va fi difuzată de 1 Decembrie, pe Antena 1

Antena 1 marchează 30 de ani de la lansare, motiv pentru care le-a pregătit telespectatorilor surprize inedite.Între 27 noiembrie și 1 decembrie, postul de televiziune aduce o serie de evenimente surprinzătoare. Fanii emisiunii America Express-Drumul Soarelui vor avea ocazia de a urmări show-ul în ziua de vineri, 1 decembrie. Va urma o etapă inedită, plină de momente emoționant, iar peisajele se vor schimba radical. Aventura concurentilor va continua într-un ritm din ce în ce mai intens.

De asemenea, întreaga săptămână vor avea loc evenimente speciale. De luni până vineti, începând cu ora 08.00, și în weekend de la 09.00, emisiunea „Super Neatza cu Răzvan și Dani”, aduce noi momente inedite. De 1 decembrie, cei mai celebri bucătari se vor întrece într-un concurs live de preparate tradiționale. Invitați specială vor fi Cătălin Bordea, actorii de la „Camera 609', Magda Catone, Doina Teodoru, Maria Ţăpuşă, dar și cei din serialul „Lia – Soţia soţului meu”, Ştefan Floroaica, Ioana Blaj și Ana Bodea.

Observator va prezenta „Săptămâna Românilor,” un maraton în care vor fi prezentate povești extraordinare de viață. Iar vedete precum Marcel Iureș, Gică Popescu, Delia, Ștefan Bănică, Mona Segall, Ruxandra Ion, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Mihai Neșu, Charley Ottley, Maia Morgenstern, Vasile Ioana, Simona Gherghe, Cătălin Cârstoveanu, Nea Marin, și mulți alții își vor deschide sufletul în fața telespectatorilor.

Parada militară, de 1 Decembrie, va fi transmisă în direct

De 1 Decembrie, Ziua Națională a României, va fi transmisă parada militară, într-o ediție specială a emisiunii Observator, prezentată de Olivia Păunescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru, începând cu ora 10.30. De asemenea, Sonia Simionov, fostă concurentă America Express și colegul ei, Cristi Popovici, vor prezenta de la fața locului evenimentele din prima linie a teatrelor de operațiuni.

Telespectatorii vor avea parte în continuare de edițiile emisiunii America Express, în zilele de luni, marți, miercuri și vineri de la 20.30, și duminică de la 21.00. Șase echipe au mai rămas în comepetiția America Express care se vor lupta pentru marele premiu. Acestea sunt formate din Laura Giurcanu si Sânziana Negru, Iulia Albu și Mike, Romică Țociu și Cătălin Țociu, Alexia și Arim Eram, Ada Galeș și Tony și Giulia Anghelescu și Vlad Huidu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton