Program TV Insula Iubirii. În ce zile și la ce oră se difuzează Insula Iubirii 2024

 Calin Maria Bianca
.

Program TV Insula Iubirii. Este unul dintre cele mai așteptate și urmărite reality show-uri de la TV, astfel că în prezent se bucură de o mare audiență, mai ales cu noile schimbări făcute în sezonul 8. Deși se vorbește despre Insula Iubirii peste tot și despre concurenții de anul acesta, mulți nu știu care este concret programul TV Insula Iubirii. Iată în ce zile se difuzează, la ce ore, dar și unde poate să fie văzut online!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

UPDATE 5 august: După modificarea programului de difuzare care a stârnit numeroase reacții, acum Insula Iubirii se difuzează în continuare la fel ca la început. Mai concret, Insula Iubirii este pe micile ecrane luni, marți și miercuri, pe Antena 1, începând de la 20:30.

Insula Iubirii este reality show-ul care testează dur relația a cinci cupluri în fiecare sezon, prin ispite masculine și feminine, dar și tot felul de jocuri, menită să aducă senzualitate, iubire, fiori și atingeri nevinovate între concurenți și cei/cele care au rolul de a-i seduce și ai face să uite de povestea de dragoste pe care o trăiau înainte de a se înscrie la această emisiune.

img-2024-07-31t102419.153-1img-2024-07-31t102419.153-1

Citește și: Ispita Tina a părăsit Insula Iubirii: 'Nu sunt de acord. Nici măcar nu știam de alegerea care s-a făcut. Nimic real…' De ce ar fi fost trimisă acasă, de fapt

Citește și: Iustina s-a despărțit de Cornel, la Insula Iubirii, după ce el a înșelat-o cu ispita Loredana: „Relația s-a încheiat. Ce a făcut este de neiertat. Nu îl recunosc…'. Ce a făcut Iustina după ce a văzut atingerile suspecte în mare

Citește și: Paul Ipate a făcut scandal în aeroport, după ce Wizz Air a anulat un zbor: „Nu am de ce să îmi cer scuze, doamnă. Am spus un adevăr”

Citește și: Iustina s-a despărțit de Cornel, la Insula Iubirii, după ce el a înșelat-o cu ispita Loredana: „Relația s-a încheiat. Ce a făcut este de neiertat. Nu îl recunosc…'. Ce a făcut Iustina după ce a văzut atingerile suspecte în mare

Program TV Insula Iubirii 2024

Insula Iubirii este emisiunea care dă jos toate măștile unei relații, chiar și unei căsnicii de 10 ani, cum este cea dintre Andrei și Cristina Rotaru în acest sezon. Căile iubirii sunt încurcate aici, mai ales când concurenții găsesc ispitele care fac totul pe placul lor și nu există urmă de reproș sau ceartă, cum este în viața de zi cu zi în orice cuplu. Ei bine, dacă și tu vrei să vezi până unde poate ajunge o poveste de dragoste, cum este supusă tuturor încercărilor, dar și peste ce nu pot trece concurenții și care sunt limitele impuse, te invităm să urmărești și tu Insula Iubirii 2024!

Zile de difuzare Insula Iubirii 2024

Show-ul „Insula iubirii' se bucură de un real succes, astfel că săptămânal sunt difuzate trei ediții noi. Dacă la început noile episoade apăreau în zilele de luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, recent, postul TV a venit cu o modificare de program. În prezent, Insula Iubirii 2024 se difuează duminică, luni și marți.

La ce oră începe Insula Iubirii 2024

Nu doar privind zilele în care se difuzează Insuna Iubirii 2024 au fost făcute modificări, ci și privind orele. Dacă telespectatorii erau obișnuiți să înceapă în fiecare zi la 20:30 Insula Iubirii, acum programul arată astfel: duminică – de la 20:00, iar luni și marți de la 20:30.

Când e reluare Insula Iubirii 2024

În prezent, Insula Iubirii 2024 nu se dă în reluare pe micile ecrane, astfel că fanii și telespectatorii emisiunii pot viziona episodul pe care l-au pierdut pe Internet. Sunt numeroase site-uri care încarcă edițiile integral, iar totodată acestea pot fi urmărite și direct pe YouTube. Mai mult, și pe Instagram și TikTok sunt făcute multe reels-uri cu cele mai importante momente ale episoadelor.

Unde se poate urmări online Insula Iubirii

Insula Iubirii 2024 se difuzează pe micile ecrane, trei ediții pe săptămână, însă cei care nu se pot uita la televizor, pot vedea cel mai fierbinte realityshow live pe AntenaPlay, de oriunde s-ar afla, fiind singura modalitate de a vedea episodul în același timp în care este și pe micile ecrane.

Radu Vâlcan: „Sezonul 8 are o greutate aparte'

Gazda emisiunii, Radu Vâlcan, susține că sezonul 8 are o greutate aparte, dat fiind că cifra 8 este legată de noroc în tradiția asiatică.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor. Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!’a declarat Radu Vâlcan înainte de începerea sezonului 8.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton