Ce provocări întâmpină Andreea Antonescu în rolul de mamă singură: "Nu spun că nu mai pot, pentru că...". Fiica cea mare a artistei a revenit din SUA

 Radulescu Ruxandra
.

Ce provocări întâmpină Andreea Antonescu în rolul de mamă singură. Andreea Antonescu este cântăreață, dar și mama a două fetițe, Sienna, din mariajul cu Traian Spak, și mezina Venice Victoria, din relația cu Victor Vrânceanu. În prezent, vedeta își crește singură fiicele, și a recunoscut că nu este tocmai ușor, dar nimic nu se compară cu satisfacția de a petrece timp cu fetele ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce provocări întâmpină Andreea Antonescu în rolul de mamă singură. Andreea Antonescu, 41 de ani, jumătatea trupei de succes Andre, este mama a două fiice superbe. Artista are o fiică pe nume Sienna, din mariajul cu Traian Spak, și o fetiță din relația cu jurnalistul Victor Vrânceanu. Fata cea mare a artistei, Sienna, s-a mutat, recent, în România, după ce a locuit mai mulți în SUA, cu tatăl ei. Chiar dacă relația cu foștii parteneri nu a durat, Andreea Antonescu se simte binecuvântată să aibă două fiice frumoase și sănătoase. Iată cum se descurcă Andreea Atonescu, în rolul de mamă singură!

6ca0b268-ec04-425d-bd62-ed4d27a540b86ca0b268-ec04-425d-bd62-ed4d27a540b8

Cum se simte Andreea Antonescu în rolul de mamă singură

Andreea Antonescu are două fiice superbe, Sienna și Venice Victoria. Vedeta a adus pe lume al doilea copil, la 11 de ani de la nașterea Siennei. Acum, artista își crește singură fiicele și mărturisește că, deși este solicitant, are o satisfacție enormă când le vede crescând.

Citește și: Cum a slăbit Andreea Antonescu după naștere și cum se menține la 40 de kilograme: „Am deja câțiva ani de când am renunțat la…’. Ce spune despre alăptatul în public / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a despărțit Andreea Antonescu de Victor Vrînceanu, tatăl micuței Victoria: „Nu există iubire fără respect, bun simț și adevăr. Ca orice femeie, am nevoie de…’

Citește și: Teodora Stoica și BRomania s-au despărțit. Actorul a lipsit de la ziua de naștere a fiicei lui MM Stoica
Citește și: Bianca Drăgușanu reacționează dur la mesajele primite de ziua fiicei sale: „Au criticat că eu m-am îmbrăcat în sutien și că Sofia a fost ciufulită. Copilul meu…”

Eu mă ocup singură de fetițe. Este superb, este împlinirea mea ca femeie, ca om. Trăiesc ce nu am mai trait în viața mea și sunt foarte fericită. O zi din viața mea arată cam așa: Pun alarma la 5:30 dimineața. Ne trezim, facem pregătirile pentru Sienna, pentru școală. Apoi, se trezește bebelina, îi dau biberonul, o spăl, o schimb, mă joc cu ea, o am lângă mine tot timpul.

Când bebelinei îi apar dințășori mai plânge, o doare, adoarme târziu în cazul ăsta, dar în general adoarme devereme, la 9 seara. Fac și treburile casnice, bag hainele la spălate, calc hainele. Pe la ora 11, 12 noaptea mă bag și eu la somn și apoi la 5:30 dimineața o luăm de la capăt

Trăiesc ce nu am mai trait în viața mea și sunt foarte fericită.(…) Nu spun că nu mai pot, pentru că în finalul zilei când am un moment, două când sunt singură, îmi amintesc ce am făcut în ziua respectivă, dau timpul înapoi și îmi dau seama că am reușit, că a fost Dumnezeu lângă mine, dar satisfacția de a petrece timpul cu fetițele mele non-stop nu se compară cu absolut nimic', a declarat Andreea Antonescu pentru Playtech.ro.

Cum se înțelege Andreea Antonescu cu fostul soț, Traian Spak

Andreea Antonescu și Traian Spak, tatăl fiicei sale cele mari, s-au separat după 14 ani de relație, iar cu Victor Vrânceanu, relația a durat doar trei luni. Despre primul ei soț, tatăl Siennei, Andreea Antonescu a mărturisit că au o relație armonioasă, de dragul fiicei lor.

„Putem discuta despre absolut orice. Nu știu ce ne rezervă viitorul. Viața m-a învățat să nu spun niciodată, niciodată. Noi am fost sinceri unul cu altul încă de la început. Noi am avut o relație construită pe respect, bun simț și iubire. Nu am fi vrut, după 14 ani, să ne murdărim cu lucruri mici. Am respectat ce a fost între noi. Ne-am respectat unul pe celălalt. Probabil, nu știu, s-ar fi ajuns la niște lucruri mici. Avem mare încredere unul în altul și dăm sfaturi cu sufletul. Nu știm niciodată ce ne rezervă viitorul!', a mai spus Andreea Antonescu, în podcastul Ilincăi Vandici.
FOTO: Instagram, VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton