Cu ce provocări se confruntă Laura Cosoi, în rolul de mamă și soție: "Mai răbufnesc uneori, Cosmin înțelege..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cu ce provocări se confruntă Laura Cosoi, în rolul de mamă și soție. Laura Cosoi este nu numai o actriță îndrăgită, ci și mamă pentru trei fetițe adorabile și soția lui Cosmin Curticăpean. Vedeta, care e însărcinată acum pentru a patra oară, recunoaște că viața cu trei copii nu este deloc ușoară, mai ales că nu a renunțat nici la proiectele profesionale. Iată ce greutăți întâmpină Laura Cosoi ca mamă a trei fiice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cu ce provocări se confruntă Laura Cosoi, în rolul de mamă și soție. Laura Cosoi este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România și mama a trei fetițe adorabile. Vedeta a reușit să-și construiască o familie de vis alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai ales că acesta se implică mult în creșterea copiilor. Laura Cosoi recunoaște că are momente când este foarte stresată și se simte copleșită de îndatoririle de mamă.

10-laura9-14913-b10-laura9-14913-b

Cu ce provocări se confruntă Laura Cosoi, în rolul de mamă și soție

Laura Cosoi este o mămică foarte dedicată pentru cele trei copile, însă există momente când devine copleșită de îndatoririle de mamă pentru trei copii. Din fericire, soțul ei, Cosmin Curticăpean este mereu alături să o susțină și să o ajute să-și regăsească echilibrul, mai ales acum, vedeta fiind însărcinată cu al patrulea copil al cuplului.

Citește și: Carmen Grebenișan a crezut că Jorge îi face avansuri, după ce a invitat-o la cină, deși e căsătorită: „Acum îmi e rușine. Am înțeles greșit și prost”. Ce intenție avea, de fapt, artistul

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după operație: „Era extrem de slăbită când a ieșit din spital”. Oana și Catinca și-au vizitat mama împreună la cămin

Citește și: Mesajul postat de Oana Zăvoranu pe Internet, după împăcarea cu Alex Ashraf: 'Îmi asum totul, nu mă ascund. Lupt ca un războinic pentru…'

Citește și: Dorian Popa, primele declarații după ce a fost prins drogat la volan: „Recunosc, am consumat cannabis. Am greșit indiscutabil”

'Mai rabufnesc uneori. Îl am pe Cosmin care este partenerul meu în tot și toate, mă înțelege foarte mult, noi ne ocupăm singuri de copii, motiv pentru care încercăm să găsim un echilibru (…) Nu știu dacă e greu să educi, dar e important să le insufli valori în care crezi, credința în Dumnezeu, familia, respectul, asta e ceea ce îmi doresc pe viitor. ', a spus Laura Cosoi la Antena Stars, potrivit Spynews.

Laura Cosoi urmează exemplul mamei sale, în privința educației fiicelor ei

Laura Cosoi pune foarte mult accent pe educație, când vine vorba de fiicele ei. Vedeta vrea să le insufle câteva valori esențiale, învățate de la mama ei, care, din păcate, s-a stins din viață recent. Actrița este recunoscătoare pentru relația frumoasă pe care a creat-o cu fiicele ei.

'Eu am o relație foarte foarte bună atât cu fetele mele, cât și cu mama mea. Încerc să mă raportez la copiii mei, așa cum mama s-a raportat la mine, respectiv ca o prietenă. Nu știu cum va fi pe viitor. În momentul de față, lucrurile sunt foarte frumoase, facem lucrurile împreună, petrecem timp împreună, mi se pare că avem o conexiune specială, dar nu știu cum va fi pe viitor. Mi-aș dori să aibă o relație cu mine, așa cum am cu mama mea', spunea Laura Cosoi, înainte ca mama ei să moară.

Laura Cosoi e însărcinată a patra oară

Laura Cosoi e însărcinată a patra oară. Vedeta, care mai are trei fetițe, a făcut anunțul pe rețelele de socializare la început de an, unde a postat o fotografie în costum de baie, în care își etalează burtica de gravidă.

„Miracolul vieții #DarulLuiDumnezeu #ziuamea #douainimi #onouaviata #binecuvantare #familie #totul #innumeleiubirii’, a scris în dreptul fotografiei în costum de baie.

Laura Cosoi a făcut anunțul după un eveniment trist din viața ei. Pe 19 decembrie, mama actriței, Ligia Cosoi, s-a stins din viață. Femeia a fost diagnosticată în 2008 cu cancer de col uterin, iar în 2021 a învins boala. 

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton