„N-am avut cum să evit acest conflict al generațiilor”. Ce provocări a întâmpinat Marina Almășan în creșterea copiilor săi

 Radulescu Ruxandra
.

Ce provocări a întâmpinat Marina Almășan în creșterea copiilor săi. Marina Almășan este mama a doi copii, o fiică din mariajul cu Liviu Ungureanu și un băiat, rezultul căsătoriei cu regretatul Victor Socaciu. Prezentatoarea TV a trecut prin multe momente dificile de-a lungul vieții, dar a învățat să fie puternică. Marina Almășan a mărturisit că și-a educat copiii într-o manieră exigentă cu cei doi copii, fapt care a generat și momente tensionate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce provocări a întâmpinat Marina Almășan în creșterea copiilor săi. Marina Almășan, 58 de ani, rămâne una dintre cele mai populare prezentatoare TV de pe micul ecran. În spatele carierei de pe micile ecrane, Marina a avut o viață cu suișuri și coborâșuri. Ea a renunțat la primul ei soț, Liviu Ungureanu, pentru a fi cu artistul Victor Socaciu. Din cele două căsătorii, Marina Almășan are doi copii, o fiică, pe nume Marina, și un băiat pe nume Victor. Prezentatoarea TV a recunoscut că a fost mai dură câteodată cu copiii ei, însă acest aspect i-a ajutat să devină oameni puternici.

download-7download-7

Ce provocări a întâmpinat Marina Almășan în creșterea copiilor săi

Marina Almășan a recunoscut că între ea și cei doii copiii ai ei a existat așa-numitul conflict între generații. Pentru prezentatoarea TV a fost important să-și înțeleagă copiii și să accpte o atitudine care este specifică vârstei.

„Am doi copii, deci n-am avut nici eu cum să evit acest conflict al generațiilor, mai cu seamă în adolescența copiilor mei, în care începeau să se manifeste și la ei micile crize de personalitate', când părinții deveneau anacronici', iar ei, copiii, le știau pe toate'.

Citește și: „Ieși din familia mea”. Marina Almășan și văduva lui Victor Socaciu și-au adresat vorbe grele, la un an de la moartea artistului

Citește și: Marina Almășan regretă că fiul ei nu și-a luat rămas bun de la tatăl lui, Victor Socaciu: „N-a apucat să-i spună cât de mult îl iubește'

Citește și: Cum arăta Maria Lungu înainte de Survivor 2023. De ce s-a umflat la față în junglă: 'Apar afecțiuni asociate sindromului…'

Citește și: Cum și-a cucerit Pavel Bartoș soția în urmă cu mai bine de 20 de ani: „Ne-am descoperit pe parcurs”

Desigur că, de fiecare dată în astfel de situații, de greșit greșesc ambele generații: noi – atunci când avem senzația că sfaturile noastre (de regulă, în exces) îi vor proteja pe copii să facă greșelile pe care noi înșine le-am făcut la vârsta lor, iar ei – când au convingerea că se pot descurca foarte bine și fără noi. Ceea ce, de cele mai multe ori, nu prea se întâmplă', a declarat Almășan pentru fanatik.ro.

Marina Almășan și-a crescut copii într-o manieră exigentă

Marina Almășan a recunoscut că a dorit să-și pregătească copiii pentru a face față greutăților vieții, de aceea a fost mereu pretențioasă în privința educației. Vedeta a precizat că fiica și fiul ei și-au format personalități puternice și este foarte mândră de ei.

„Am fost mereu o persoană foarte corectă, fermă și foarte pretențioasă față de cei din jur. Nu am tolerat prea ușor greșelile, nici măcar ale celor dragi. Prin urmare, nu le-a fost ușor copiilor cu o mamă atât de fermă. Dar le-a prins bine. Acum sunt caractere puternice, capabile să se ia la trântă cu viața, cu un ajutor minim din partea mea', a declarat Marina Almășan despre copiii ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton