Psihologul Cerasela Rogen a analizat afirmațiile sexiste făcute de George Buhnici: „A avut parte de bullying. Are nevoie de...”

 Miniosu Alexandra
.

Psihologul Cerasela Rogen a analizat afirmațiile sexiste făcute de George Buhnici. Recent, în timp ce se afla la festivalul Neversea, alături de soția lui, antreprenorul a jignit femeile prin unele declarații controversate. Mai pe scurt, le-a trimis la sală pe toate cele care au celulită și vergeturi. Iată ce părere au specialiștii despre comportamentul fostului prezentator TV!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Psihologul Cerasela Rogen a analizat afirmațiile sexiste făcute de George Buhnici și a ajuns la o concluzie surprinzătoare. Fostul prezentator de la PRO TV a ajuns și sub lupa psihologului Cristina Zaharia după declarațiile lui controversate, prin care a jignit femeile. Acesta le-a trimis la sală pe cele care au celulită și vergeturi, într-un interviu oferit în timp ce se afla pe litoral.

cerasela-rogen-1-1cerasela-rogen-1-1

Recent, George Buhnici a stârnit un val de reacții după ce a făcut niște declarații scandaloase despre femeile cu celulită și vergeturi și care își expun trupul, la mare, fără să aibă un corp de invidiat, ca cel al soției lui. Verdicul psihologilor în urma afirmațiilor e următoarul: declarații lui scot la suprafață „o traumă, o problemă la nivel de subconștient nerezolvată'.

Citește și: George Buhnici, în vizorul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării:”Există o autosesizare…”

Citește și: Cum arată și cât a costat casa în care locuiește George Buhnici.Este în TOP 10 mondial

Citește și: Anunțul făcut de Alina Sorescu, în plin divorț:„Sunt mai puternică decât credeam'. Ce decizie a luat în privința fetițelor sale

Citește și: De ce boală suferă fiul artistei Amna. Se află sub tratament de 7 luni:„David este puterea mea'

Psihologul Cerasela Rogen a analizat afirmațiile sexiste făcute de George Buhnici

Cerasela Rogen e un cunoscut psiholog și coach transformațional din România. Vedeta i-a analizat comportamentul lui George Buhnici, după ce el a criticat femeile. După ce i-a făcut o analiză comportamentală, specialistul trage un semnal de alarmă, mai ales că fostul prezentator se raportează la soția lui, Lorena, ca la o minoră.

„Cum să spui că ar trebui să fim într-un fel, perfecți, din plastic? Naștem noi femeile, avem multe trauma pentru că grăsimile, vergeturile nu sunt numai de la naștere. Înseamnă momente când ai suferit, momente când te-ai aruncat în mâncare, momente când te-ai aruncat în alcool, poate chiar din cauză că ai fost umilit, jignit, crescut într-un anumit fel în care ești plin de răni. Fiecare rid, fiecare vergetură, fiecare kilogram în plus îți arată o umilință, un viol, îți arată o traumă fizică, poate ai fost bătută, a spus Cerasela Rogen, pentru Fanatik.

„Orice om care critică ceva sau care judecă nu este bine cu el'

În același timp, Cerasela Rogen spune că astfel de afirmații, făcute într-un moment de 'euforie, în urma unei nopți de distracție în club, scot la suprafață unele probleme pe care George Buhnici le-ar fi ținut ascunse până acum. Există și varianta, spune psihologul, ca fostul prezentator să nu fi fost conștient de ele până ce nu a scandalizat toată țara.

„Orice om care critică ceva sau care judecă, este important să înțelegem asta, nu este bine cu el. Nu există om în armonie, aliniat, fără traumă… fericit, îndrăgostit sau calm, sau bine care judecă și observă lucruri neplăcute la ceilalți. Dacă eu critic ceva, fac asta deoarece există ceva în mine. Am dependențe care nu îmi plac, am lucruri fizice care nu îmi plac, am comportamente la mine pe care le judec, a adăugat ea.

De asemenea, psihologul Cerasela Rogen consideră că traumele copilăriei ar fi putut ieși la iveală după mulți ani în cazul lui George Buhnici. Acesta s-ar fi aflat în subconștientul lui și nu ar fi fost tratate la timp.

„Este o problemă la nivel de subconștient nerezolvată. Adică, a avut niște traume în care artificialul și felul în care arătăm au fost întotdeauna o problemă undeva în familia lui și erau importante aparențele. Dar mi se pare foarte misogin, deși nu îmi place cuvântul, din punctul de vedere a unui bărbat să spui că arată ca o minoră, că trebuie să nu ne arătăm vergeturile. Este undeva unde mama lui sau tatăl lui au creat niște complexe, a mai explicat psihologul Cerasela Rogen.

Ce spune psihologul despre soția lui George Buhnici

Pe lângă declarațiile controversate ale lui George Buhnici, și lipsa reacției din partea soției lui, Lorena, a atras păreri negative. Atât în ceea ce o privește pe ea, cât și relația cu soțul ei. Potrivit analizei făcute de Cerasela Rogen, simpla acceptarea a celor spuse de partenerul ei ar demonstra că și ea împărtășește aceleași valori ca el. Așadar, ea s-ar regăsi în „standardele femeii fără celulită și fără vergeturi'.

„Dacă soția a acceptat ce spune el înseamnă că este pe același nivel emoțional ca și el, rănită, și se pare că are nevoie de validările lui fizice, ca ea să aibă o valoare. Nu putem să atragem oameni pe alt nivel vibrațional, emoțional. Este clar că bullyingul atrage victima, agresorul atrage victima. Ea este victima și el este agresorul. Întotdeauna vor face casă bună. Victima și dacă o muți în alță țară, va atrage tot același gen de oameni, până nu se repară pe ea. Sunt amândoi praf emotional, agresorul și victima', a mai spus Cerasela Rogen.

„Acolo este problema lui'

Acum câțiva ani, George Buhnici s-ar fi confruntat cu kilogramele în plus. Ba chiar ar fi afirmat într-o postare de pe blogul său că „revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normal'.

Cerasela Rogen e de părere că și George Buhnici a avut parte de bullying. Conform spuselor ei, fostul prezentator TV ar avea nevoie și de susținere.

„Acolo este problema lui. A avut și el parte de bullying când nu arăta bine și nu avea succes la femei și scoate acum traumele respective. Și el are nevoie de susținere, și nu doar de punere la zid', a conchis aceasta.

Psihologul Cristina Zaharia, după declarații scandaloase ale fostului prezentator TV

Și psihologul Cristina Zaharia a avut ceva de spus. Aceasta susține că „trăim într-o societate unde se ridică la rang de artă frivolitatea și aspectul estetic'. Totodată, a declarat că, dacă oamenii a iubi doar „piele intinsă' și lipsa defectelor, aceștia ar fi foarte… singuri.

„Nu cunosc multe femei, fete fără vergeturi și sau celulită. Oamenii ar trebui să știe că vergeturile apar în sarcină, în obezitate, în anumite afecțiuni endocrine și, din păcate, nu dispar în majoritatea cazurilor dacă mergi la sală. Aici vorbim despre un întreg mecanism care necesită: timp, bani, energie, ambiție, resurse!

Eu merg des la plajă și știi ce văd? Văd femei superbe. Sunt superbe pentru că multe dintre ele sunt mame, soții, iubite. Dacă noi, oamenii, am iubi doar 'pielea întinsă' și fără defecte am fi foarte singuri', a transmis Cristina Zaharia pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton