Cum s-a schimbat relația dintre Puya și Melinda, după America Express: "Am învățat să ne certăm mai pe silent"

 Oana Pantazi
.

Puya și Melinda au fost unul dintre cele mai simpatizate cupluri de la America Express, după show capitalul de populariate al celor doi soți crescând exponențial. Experiențele pe care le-au trăit acolo le-au schimbat perspectiva fără doar și poate. Cu umorul care-l caracterizează, carismaticul rapper a povestit că în America Express, din cauza lipsei de intimitate, el și Melinda au învățat să se certe mai „pe silent”…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Puya și Melinda au fost unul dintre cele mai iubite cupluri de la America Express, interesul pentru carismaticul cuplu, părinți a trei fetițe, crescând cu fiecare episod. Asta și datorită relației speciale și chimiei dintre ei, care răzbătea și în afara ecranului. Cu umorul binecunoscut, Puya a povestit care au fost lucrurile pe care el și soția lui le-au învățat în această aventură și cum li s-a schimbat viața după show.

3534543-1007×1024-13534543-1007×1024-1

Puya, despre cum le-a schimbat viața America Express lui și Melindei

Puya și Melinda au fost extrem de simpatizați de-a lungul episoadelor America Express, cei doi soți devenind un cuplu admirat, dar și invidiat datorită relației speciale care răzbătea chiar și dincolo de micul ecran. Cu toate astea, Puya a dezvăluit că, datorită camerelor, discuțiile dintre ei treceau prin filtrul autocenzurii…

Citește și: Prin ce provocări au trecut Puya și Melinda la America Express: „E mult mai greu decât ne așteptam, facem slalom printre pericole’

Citește și: Vlad Gherman își dorește să devină tată pentru prima oară. Ce spune Oana Moșneagu, iubita actorului: „Suntem…'

Citește și: Cum s-au cunoscut Puya și Melinda. Sunt căsătoriți de 12 ani și au trei fetițe: „M-a agățat el. Era prea tupeist…”

„Am învățat să ne certăm mai pe silent. (râde) Acasă te desfășori altfel, dar fiind camera acolo, atunci era ceva așa de genul… ahhhh. Te uitai în ochii celuilalt și știai că nu poți să spui tot ce vrei să spui și atunci trebuia să și găsești cuvinte frumoase prin care să-i spui ce aveai de spus. Și a fost un exercițiu bun. Adică, acasă niciodată nu poți să faci așa ceva, că nu te vede nimeni, zici ce vrei… Bam, bam, bam, trântești, spargi, nu știu ce. Aici trebuia să fim foarte de treabă. (râde) N-am reușit mereu, dar a fost un exercițiu bun„, a povestit Puya la Breakfast cu Vero și Andrei.

Puya: „Oricât ai încerca să te cenzurezi, e imposibil să nu-ți scape ceva”

Întrebat dacă acest obicei s-a păstrat între ei și după ce s-au întors, Puya a spus, amuzat, că mai e nevoie și de câte o ceartă old school: „Ce-a fost tare e că, atunci când ne uitam la TV la episoadele în care ne certam, acasă ne mai certam o dată. Ne certam ca lumea”, a spus artistul râzând.

Pe de altă parte, Puya a povestit că ar fi fost totuși mult prea dificil să joace încontinuu un rol, oricât și-ar fi dorit să nu-și strice imaginea cu nimic.

„Emisiunea exact asta a făcut. Oricât ai încerca tu să te cenzurezi, în 18 ore sau câte sunt 12, 15 ore pe zi, că atâta se filma, e imposibil să nu-ți scape ceva și foarte multă lume întreabă: ‘Domle, dar e chiar așa?’ Chiar așa e! Ei arată câteva minute, maximum 10 minute cu tine într-un episod, dar lumea trebuie să se gândească că filmarea dura de la 7 dimineața până pe la 11-12 noaptea. Timp în care, să nu-mi spună mie cineva, poți să fii cel mai tare actor de la Hollywood, n-ai cum să joci, n-ai cum. Plus că intervin și oboseala, și stresul, și scapă toate…”, a conchis Puya.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton